Growerseed 496 Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) NO TO ZACZYNAM! Lampa - Marshydro 100W i LEDAM 35W łącznie = 135W Powierzchnia - 60x60 namiot Doniczki - 5L Rośliny - Amnesia OG od [bulk feminized], Pure haze, Gorilla Glue, GMO Cookies Nawozy - jakie widać na obrazku Start był 19.11.2023 [Dzień 1] 28.11.2023 [DZIEŃ 10] Edytowane 28 Listopada 2023 przez Growerseed 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Listopada 2023 Szybki weg że tylko piątki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) Jutro dodam opisy, które to które dzisiaj mi się nie chce :D, można zgadywać i wygrać talon! @grolsch3 boje się o powierzchnie że się nie pomieszczą ostatnio miałem 2 w 10L to ci powiem zajmowały sporo miejsca a weg tak z 4 tyg więc tak normalnie nie bede przedłużał a na ścisk duży nie chce robić bo miałem wiele razy problemy z plechą i nie chce ryzykować Edytowane 28 Listopada 2023 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2023 @Growerseed fajne podpórki😅😁 szybki montaż?? Nie są trochę wyciągnięte? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Listopada 2023 Będziesz miał problemy je wykarmić, znaczy pisze jakbym wiedział. Przypuszczam że tak będzie. Masz srednio i długo kwitnące odmiany. Ale może źle nie będzie. W każdy razie kibicuje i oglądam 🖐️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) @Pablo 1988 one mi tak wyjebały w góre że nie zdążyłem zereagować odpowiednio xd. Teraz sytuacja opanowana Edytowane 28 Listopada 2023 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2023 Hehe lepiej później niż wcale dodaje do obserwowanych 😎💪🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Listopada 2023 @grolsch3 amnesie OG miałem już w 5L nie było tragedii z karmieniem a do tych 3 możesz mieć racje ale już pewien mistrz z dżownicami z californi nauczył mnie kilku sztuczek jak prowadziłem LSD :D. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 3 Grudnia 2023 (edytowane) [3.12.2023 DZIEŃ 15] Oklapnięte bo poszły spać, jak widać na obrazku z amnesia jest coś nie tak ale to zaraz do tego przejdziemy Tu mi się samo LST zrobiło 😄 . Jestem jak @Zielone krainy zaklinacz zieleni 😎. Same są mi posłuszne nie muszę wiązać je jak w jakimś BDSM 😄 Nieno wiadomo że to chyba nie da do końca takiego efektu trza ten łeb chyba i tak będzie przyblokować Wracając do Amnesi to nie nasiono jest tu złe z nim jest wszystko ok tylko ona potrzebuję ziemi lightmix w , której bardzo dobrze się rozwijała a ja dałem jej allmix. Widać że jedna nie dała rady a druga niestety zatrzymała się w rozwoju. Możliwe że przy purple haze miałem taki sam efekt ale czy to spowodowało niski poziom THC? Niewiado więc może będę trzymał ją do badań chyba że skończy mi się cierpliwość i ją wywale. Co zauważyłem że jeśli miałem nasiono które dość szybko i łatwo kiełkowało to też świetnie radziły sobie z glebą czy taką czy taką natomiast te co wolniej się zbierały potrzebowały np 2dni poleżeć w wodzie to właśnie gorzej sobie radzą Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Growerseed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Grudnia 2023 Jak dla mnie LST za wczesnie 🙂 to jednak tylko moje zdanie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 3 Grudnia 2023 @Mr.Green wiadomo się śmieje tylko że sama oklapła pod własnym ciężarem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Grudnia 2023 @Growerseed aha 😄 myślałem że Ty ja tam doginales coś xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Grudnia 2023 @Growerseed Ja tam bym się nie cieszył, że ci roślina sama sobie zrobiła LST, bo to oznaka, że za płytko posadziłeś nasiono, dlatego łodyga pochyliła się w miejscu, gdzie wychodzi z ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 4 Grudnia 2023 @Zielone krainy to fakt płytko je wsadzałem ale teraz już bez znaczenia korzenie zaraz opanują całą doniczkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 4 Grudnia 2023 Może troche ziemi dosyp, od strony gdzie sie kładzie. Z resztą poradzisz sobie 😉 Będę zaglądał, ciekawe jak to wyjdzie z 5l doniczek, powodzonka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) @Boogie z litrowej wychodzą kozaki 😄 także 5 litrów to śmiało powinno być git 🙂 @Growerseed nie zgodzę się z opinią tego pana co wyżej napisał o płytkości nasionka. Zwrocilbym raczej uwagę iż na wcześniejszych zdjęciach są dość dobrze wyciągnięte do góry i w mojej opini łodyga jest za słaba a ciężar liści zbyt duży by mogła sama się utrzymać. Nie ma to nic wspólnego z korzeniami i płytkościa jak dla mnie :); O tutaj :)))))) Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Mr.Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2023 @Growerseed Gdyby było, jak pisze filozof powyżej, to łodyga uległaby zgięciu w miejscu nad ziemią, a uległa wygięciu w punkcie wyjścia z ziemi, czyli to nie łodyga uległa wygięciu, ale wyszła z ziemi na zasadzie działania dźwigi obciążona ciężarem liści. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek123 53 Napisano 5 Grudnia 2023 @Zielone krainy @Mr.Green podałem Wam Panowie blanta z dwóch powodów, pierwszy bo obaj kiedyś mi pomogliście a drugi to taki że czytając Wasze argumentację wyobraziłem sobie Was jak sprzeczacie się w realu, twarzą w twarz, a ja podchodzę z packiem albo nawet bez, i nie jestem w stanie sobie wyobrazić u Was w tym momencie jakichś negatywnych emocji, ego, czy chęci na siłę udowodnienia swojej racji... Pewnie mnie nie zrozumiecie, ja się tu rzadko udzielam bardziej czytam, sam nie wiem czmu to pisze, może dlatego że się ostatnio interesuje podświadomością i wizualizacją 🤷 A Panu @Growerseed życzę wielkiego plonu, i bez większych problemów przy uprawie 😉 Pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Grudnia 2023 @Zielone krainy możliwe, generalnie gnie się w najchudszym punkcie a ten gdzieś zawsze będzie blisko ziemi bo łodyga grubnie od góry. Jakbym głębiej wsadził to część łodygi by było w ziemi i one by mi tak nie wyjebały w góre, bo to nie za światłem tak poleciały bo kiedy już miały półmetra to jeszcze miały skorupe od nasiona, którą ręcznie pomagałem ściągnąć. Czyli jebło pod ciężarem bo za długa łodyga a za długa łodyga bo za płytko. [05.12.2023 DZIEŃ 17] 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Maniek123 napisał: i nie jestem w stanie sobie wyobrazić u Was w tym momencie jakichś negatywnych emocji, ego, czy chęci na siłę udowodnienia swojej racji... Moze dlatego ze tu ich nie było... 😉 A co do wiedzy w temacie uprawy, chęci pomocy itd itp, to tez jak najbardziej się zgadzam, brawa i słowa uznania dla obu panów. 🙂 2 godziny temu, Maniek123 napisał: sam nie wiem czmu to pisze No wlaśnie ja też nie wiem czemu to napisałam.... 🙂 Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach