moonka 3,383 Napisano 4 Stycznia @Mr.Green taka 200W sam bym sobie kupil zamiast obecnej viparspectra😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Stycznia Te phlizony są produkowane w tym samym miejscu co Mars Hydro. Inny zasilacz i wygląd tylko, diody przecież są te same 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 4 Stycznia @moonka a więc inwestycja. Do mojego boxu 60x60 mars hydro 150w pasuje idealnie. Gdybym miał trochę większy celował bym w lumateka 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 4 Stycznia Zamówiłem Grow the Jungle the Jacksona Nemesis 200W, jutro dojdzie. Zostaje jeszcze jakieś nawozy pełen zestaw, co polecacie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @mateo 300 watt na powierzchnię 80x80 to chyba przesada 😛 Samo to że ten panel niby jest na 80x80 czy tam 90x90 to coś mi tu nie gra 😄 Dużo mocy jak ja tak mała powierzchnie.. 😆 Do tego pisał wielebny że nie chcę zwiększać zbytnio poboru mocy 😛 @WielebnyMerry dobry wybór 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Stycznia @WielebnyMerry siemanko ja teraz mam zamiar zamówić caly pakiet TOP CROP 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Stycznia Nie musi odkręcać na maxa a jak będzie chciał zmienić na większy namiot to ma już Lampe 😅 A spr miał być do boxa 50x 50 to 100w spider jest za 90e na stronie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 4 Stycznia @mateo wszem masz rację, obecnie mam takiego boxa, ale udostępniłem też wymiary boxa jakiego mogę mieć po rozebraniu 2 ścianek prowizorycznych które postawiłem ze styropianu żeby zmniejszyć boxa🤣 @Pablo 1988 poczytam wezmę pod uwagę. @Mr.Green bardziej myślałem że dostanę zrypke że to będzie jakieś gówno😁😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia @Mr.Green Zawsze może dojebać Co2 😄 auuuuuuuuuuu i pełna moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @WielebnyMerry czemu? To dobra lampa. Tak jak Udyr pisał wyżej.. tak większość tych lamp to ta sama lampa tak na prawdę. Różni się obudową i detalami tak jednak moc i efekt jest z pewnością bardzo zbliżony. To po prostu jedna technologia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 4 Stycznia @Mr.Green jedyny minus w zimę to brak ciepła jakie daje lampa HPS. Ale mały grzejnik zakupię w razie czego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @WielebnyMerry uprawa w utrudnionych warunkach ma swoje konsekwencje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia @Mr.Green Dlatego trzeba zrobić wszystko żeby warunki były idealne 💪 bez tego nie zaczynamy uprawy.. Bibla growera Rozdział 2 🤣😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @Resio666 posiejesz zobaczysz jak to jest 😄 starasz się starasz.. wychodzisz z siebie i trafią Ci się pojebane pestki 😄 i można zwariować 😄 Co lecisz na start? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia @Mr.Green Dobrze wiem że takie będzie wręcz jestem przekonany 🤣💪 dlatego wjadę w temat na totalnym luzie...z góry zakładam pierwsze dwie uprawy z dupy 😶🙆 Ziomek mam dylemat między Critical kush Mimosa Evo Blue Gelato 41 I pewnie jeszcze coś wpadnie do listy znając rzycie 🤣🤣🤦🤦 z tym mam największy problem co kurwa wybrac 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia Z tych trzech nie wybrałbym żadnej 😄 Critical spoko ale mało THC Mimosa streczuje w górę Blue gelato miałem.. słaba genetyka.. chyba że trafiłem chujnie 😄 co też się mogło zdarzyć. @Resio666 wybór jest obszerny 😉 Jakiś specjalny seedbank? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia @Mr.Green Szczerze byku wyjebane od kogo poleć coś dobrego z przewagą indici 💪 wymagająca 😄😝 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @Resio666 duzy plon? Duża moc? Jakiś smak? Szybkość uprawy? Najlepiej wszystko na raz 😄 Kurde nie lubie polecać 😄 ciężko zadowolić ludzi w dzisiejszych czasach 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia Ok jak coś znajdę podeślę do oceny 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 4 Stycznia @Resio666 bubblegum weź albo afgana, szczepy Afganistanie ponoć są bardzo mocne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach