WielebnyMerry 382 Napisano 2 Lutego @Pablo 1988 miło słyszeć takie słowa, gdy tyle stresu i problemów się pojawiało, dziękuję 🫡😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 2 Lutego Piękne sa👌👏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego @Zielone krainy @Pablo 1988 @Udyr @Mr.Green @szamayo Co o tym sądzicie? Trzymać jeszcze czy robić płukanie? Dziś kolejnego sampelka suszę na spróbunek, ostatnio mnie pozamiatał w towarzystwie browarka. Nie chcem mieć kanapowca a dobry hight. Proszę o porade 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 5 Lutego @WielebnyMerry jak nie chcesz kanapowca to tnij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego @Boczelli czyli teraz tydzień płukania samą wodą aż do przelania i w następną niedzielę cięcie?🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 5 Lutego @WielebnyMerry twój plan brzmi pysznie😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 5 Lutego @WielebnyMerry dokladnie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego Ju-pi ja jeeeee. Wreszcie doczekałem się pierwszego swojego po czasie i uciołem dochód na czarnym rynku. Było warto co by nie było🤤🤤🤤🤤🤤🤤 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 9 Lutego up 52 dzień flo Blue cookies zdjęcia ze zbliżenia to panienka idącą na kosę w niedzielę czyli jutro, choć nie do końca bo chyba ciemnie trzeba na dobę zrobić😁. druga panienka jeszcze z dobre 3 tygodnie. I tu moje pytanie, lepiej zareagowała na PK, czy można dłużej nawozić czy tylko tydzień? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 9 Lutego @WielebnyMerry masz niefart jak już jutro u ciebie jest niedziela 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,307 Napisano 9 Lutego @WymiataczMega albo wrecz przeciwnie, bardzo wesolo 😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 9 Lutego @Boczelli @WymiataczMega oj tam oj tam, ledwo zywy ma prawo się pomylić🤣 nie myli się ten co nic nie robi😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lutego Ja bym już leciał że scineczka 🙂 ale to tylko moje prywatne zdanie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 9 Lutego @Pablo 1988 tyle już czekam więc dam rade. Łącznie już czekam 83 dni i jest to o 23 dni dłużej niżeli producent podał, ale fakt HPS nie dawał już rady. Na kolejny rzut mam 3x auto ak47xxl. Ale to jeszcze z dobre 1,5-2 miesiące bo muszę przerobić box bo za ciasno mają na 3 roślinki, 50x50 stwierdzam że ciasny box jest, albo mam za bardzo rozkrzaczone rośliny. Bardzo podoba mi się Gorilla Frost XXL ładnie się krzyczy ale wolno kwitnie🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Lutego No to zaczynamy licytację, nie wytrzymałem i poszła na dobę w ciemnie jutro kosa bo boje się że za dużo bursztynu dostanie, a z koleji za jakieś 3 tygodnie drugi Blue Cookies będzie cięty. Wpierw obstawiamy wagę netto z łodygami i lisciami. moje marzonko to z 30 g z roślinki tej jak by było, jutro wstawię zdjęcia z ważenia mokrego😁😁😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego @WielebnyMerry topy konkretne zawsze interesuja mnie tylko I wyłącznie wyniki na sucho po dobrym otrymowaniu , nie wiem czy robisz curnig yooooo😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Lutego @Pablo 1988 curing, to pewnie płukanie w wodzie🤔🫣 nie nie robię, tydzień przed ścinka z zasady robię płukanie podlewaniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Lutego 7 minut temu, WielebnyMerry napisał: curing, to pewnie płukanie w wodzie Ten w wodzie to się nazywa water curring 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Lutego (edytowane) @WBB zaraz się doszkole😁🤣🫡 Doczytane 😁 może zrobię bo trochę będę tego mieć z tej FR. Ale myślę że to z drugiej BC oraz z części co najmniej 50% Frost Gorilla XXL. Na poczekaniu w procesie utwardzania i konserwacji trzeba coś palić, bo jak za dużo mi się nazbiera to w najgorszym wypadku zostanę oskarżony o uprawę na dużą skalę 😵💫. Kto mi uwierzyć że robię to na własny użytek i np. posiadam 300g i w boksie kolejne 3 roślinki? Do tego posiadam wagę jubilerską z którą musiałem chodzić do Dilera żeby mnie w CH... nie robili🤣🤣 Edytowane 11 Lutego przez WielebnyMerry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Lutego No i kosa poszła🌲🌲🌲🤤🤤🤤 Myślę że po trymowaniu i suszeniu około 4-5 dni osiągnę swoje 30g z tegoż krzaczka😵💫 no nie liczę spalonych 5 blantów już z niego🤣🤣 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach