szamayo 606 Napisano 9 Grudnia 2023 @Pablo 1988 siema, kwitną tylko ze powoli, kwitną wszystkie rośliny tylko ta z obcięta głowa zbiera się najwolniej Na ostatnim foto po lewo od miary widać białe włosy Te 2 z tyłu quick auto strasznie się wyciągnęły ale w opisie bylo napisane że rosną mniej więcej do 50cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 @szamayo normalne że się wyciągają niech kwitną w najlepsze kolego moją strawbery jakbym nie męczył to nawet do 150 cm mogła urosnac od fastbuds420 wezme domówię napewno następnym razem na sezon oudor i zrobię z nich prawdziwe drzewka yoooo 👍🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 9 Grudnia 2023 @Zielone krainy ten jeden ledam 60w by był wystarczający na box 50x50x120? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 9 Grudnia 2023 Wyciąłem doły dwóch roślinek żeby góra miała więcej siły, myślę jeszcze nad dwoma pozostałymi, ale one mają taką rzadka górę że lepiej chyba zostawić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 9 Grudnia 2023 @szamayo dobrze to wygląda. Ja wycinam tylko gdy jest to potrzebne. Jak nie jest gęsto to bym zostawił 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2023 @szamayo Ledam 60 W to mało trochę na 50x50 cm, on by się sprawdził lepiej do powierzchni 45x45 cm, ale masz CFL , jak byś połączył CFl z Ledam to byś miał spory zapas Lumenów na twojej powierzchni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 10 Grudnia 2023 @Zielone krainy @Zielone krainy Chciałbym coś o mniejszej mocy niż ta lampa cfl jednocześnie równie wydajnego bądź nawet bardziej wydajnego, 250w to już dużo, jakbym miał dorzucić jeszcze 60 to już w ogóle, zobaczę ile uda mi się wyjąć z tego boxa g, ale wolałbym mniejsze zużycie energii niż to co mam teraz bo nie wydaje się to być wydajnym rozwiązaniem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Grudnia 2023 @szamayo lampy LED dobrej jakości są już od 50watt. Przy 100wattach już można się bawić lampą LED. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2023 @szamayo Na 50x50 cm to mógłbyś brać Mars Hydro ts 600 , koszt to jakieś 300 zł, jak zamówisz ze strony producenta, bo w sklepach na terytorium Polski musisz dać około 500 zł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 13 Grudnia 2023 Trochę się przypaliły listki od starej lampy cfl, teraz tak jak jest będzie git? To już maximum na jaki mogę podnieść lampę Te przypalone liście usunąć? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 13 Grudnia 2023 @szamayo o widzę marsik wjechał 👍 Te liście usuń i naginaj te najwyższe szczyty albo kombinuj coś z nimi bo na bank jeszcze pójdą w górę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 13 Grudnia 2023 @WymiataczMega nawet jak jest tylko trochę przypalony liść? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 13 Grudnia 2023 @szamayo teraz sobie przybliżyłem zdjęcie. Nie usuwał bym całych 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2023 @szamayo troszkę przypalipes koncowki da się żyć ile dałeś za lampę , jest tam regulacja mocy? i na jaki metraż się nadaje? Bo mam hpsy 250 i 600 ale nie chce tego bo będą problemy temperatura 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 14 Grudnia 2023 @Pablo 1988 wiesz co ja to nie wiem, nie jestem specem ;D wiem tyle że starcza na 50x50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 14 Grudnia 2023 @Pablo 1988 ale regulacji mocy nie ma 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2023 @szamayo Supercroping zrób, jak nie możesz wyżej podnieść leda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 14 Grudnia 2023 @Zielone krainy Jestem ciekawy czy będzie rosła, ale wyjścia i tak nie było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2023 @szamayo Wiadomo, że będzie rosła, to rozsądne rozwiązanie, z jakiego też korzystałem , gdy mi topy wchodziły na panel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2023 @szamayo bardzo dobry taktyczny manewr 👍💣 niech kwitnie w najlepsze🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach