Udyr 2,139 Napisano 22 Grudnia 2023 @szamayo wygolone hardkorowo ale za tydzień może dwa tam znów będzie pełno liści . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 22 Grudnia 2023 No tak wycietych roslin to jeszcze chyba nie widzialem😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 23 Grudnia 2023 @Mr.Green wiem wiem, zostawiłem jej trochę liści to nie tak że ja ojebałem na łyso, chociaż tak wygląda xd przytopowe liście pozostawiłem, liści nie będę palił a roślina zużywa dużo energii na ich wzrost i utrzymanie, jedynie co to mogłem ją tym zestresować i się przyblokuje, ale sam fakt nie powinien jej zaszkodzić A jak nie wypali to też się nic strasznego się nie stanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 24 Grudnia 2023 Dziewczyny chyba dobrze znoszą nową fryzurke 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 24 Grudnia 2023 @szamayo za kilka dni bedzie zarosniete podobnie jak bylo przed fryzjerem😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 24 Grudnia 2023 @moonka No na pewno będą się rozpychały o to który zgarnie więcej światła ale dużo mniej liści jest w chwili obecnej do nakarmienia i praktycznie wszystkie części są naswietlone to też ma znaczenie Dzisiaj je będe dopiero podlewał nawozami więc tez liczę że pójdzie w kwiaty ładnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 24 Grudnia 2023 @szamayo dobrze to wygląda. Topy elegancko odsłonięte. Daj im jeść i niech puchną 💪👍💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 25 Grudnia 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Grudnia 2023 @szamayo ładnie idą 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 26 Grudnia 2023 @Pablo 1988 te dwie te same odmiany dobrze idą szybko, a ten bananna kush i auto afgan wolniej, Z tym że auto afgan jest po niechcianym toppingu, a idzie lepiej niż ten bananna kush który od samego początku był pionierem w boxie, Także nie wiem co się stało ale koniec końców na tych odmianach quick one mi dobrze trening wyszedł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Grudnia 2023 @szamayo ładnie idą 👍oby dobrze w plonie daly👍ile lampę od szczytów trzymasz? ja dzisaj obniżyłem 5cm od szczytów tak sobie zamieszam światłem i będę obserwowac🎅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 26 Grudnia 2023 Ja to mam lipę z tą wysokością od lampy bo nie mam miejsca żeby ją podnieść już więc w tym momencie szczyty są na 5 cm odległości od lampy i na bieżąco je zaginam żeby się nie przypaliły ten jeden szczyt na foto już wyżej niż lampa np i muszę go zagiąć ale czekam aż ziemia wyschnie jeszcze trochę, dzisiaj wieczorem będę zaginac Ale ta wysokość jest za niska bo mi się listki na szczytach zabkują do góry więc staram się je zaginac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Grudnia 2023 @szamayo no i szafa gra Panie gubernatorze z tego co widać to też masz tam zielony gesty las🤭🤫👍no i oczywiście dobrze kwitnie dajesz zapewne odzyweczki 🎅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 26 Grudnia 2023 @Pablo 1988 coś tam im zapodaje, ale pewnie mogłyby iść lepiej jak bym miał doświadczenie w dawkowaniu nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 26 Grudnia 2023 @szamayo ale dziewczyny wystrzeliły 👍 następny grow już nawozy jak Panoramiks będziesz mieszał 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 26 Grudnia 2023 @WymiataczMega te po lewo na bieżąco są łamane, te po prawo mają optymalna taka wysokość Tylko od tego natłoku sądzę że będę miał problemy z plechą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 26 Grudnia 2023 @szamayo jaką wilgotność utrzymujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 26 Grudnia 2023 (edytowane) @WymiataczMega kupiłem osuszacz i zbiera wodę ale wilgotność nie spada jakoś zajebiscie 70 pamiętam że była teraz swiezo po podlaniu więc box trochę się przewietrzył to dam znać może pod wieczór jaka mam wilgotność Tez miałem ustawiony Mieszający w stronę osuszacza to nie wiem czy to nie przeszkadzało mu w pracy Teraz ustawiłem mieszak w stronę ściany, żeby nie wiał bezpośrednio na osuszacz Edytowane 26 Grudnia 2023 przez szamayo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 26 Grudnia 2023 Osuszacz włączany, wilgotność po podlaniu 80%, duzo @WymiataczMega nie wiem czy ten osuszacz mam zły czy o co chodzi ale przeczuwam pleche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 26 Grudnia 2023 @szamayo wylotowy masz jaki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach