Boczelli 3,336 Napisano 15 Listopada 2023 @Mr.Green @Mr.Green a co to ma na celu? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 15 Listopada 2023 @Mr.Greennie pokazuj takich białych proszków na wadze bo ja odwyk mam. Albo daj na szczura.... 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Listopada 2023 @WBB chciałem już to napisać że mister jakieś koksy ląduje w te rośliny, potem nie śpią i w nocy też rosną 🙂 @WBB A kiedy gasną światła puszcza im "Ewa Pizga rozmowy po zmroku" 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 15 Listopada 2023 @Prepers 20g to jest 2 tygodnie pizgania non stop 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Listopada 2023 @Mr.Green Pięknie idą na tych twoich tabsach, ile liczysz że z tego wyciągniesz +/-? Czy szacujesz dopiero jak się topy uformują? @WBB O stary jakbyś 20g dobrego towaru ojebal w 2 tyg to byś z roślinami w namiocie siedział, tak by cię wyjebalo xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 15 Listopada 2023 3 minuty temu, Prepers napisał: O stary jakbyś 20g dobrego towaru ojebal w 2 tyg to byś z roślinami w namiocie siedział, tak by cię wyjebalo xd Nie znasz moich możliwości jak złapię cug 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,352 Napisano 15 Listopada 2023 @Prepers i @WBB 20 w dwa tygodnie? Tydzień i to oszczędnie 👊 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Listopada 2023 @WBB CiĆpun🤣🤣🤣 Tak serio wiem że to możliwe, ale bardzo głupie, i zostawia ślady na całe życie, i bardzo prawdopodobne że jakbyś spał z dzień przy tych 2 tyg to byś jednak siedział po dobrym krysztale z tymi roślinami, i dmuchał na nie zamiast mieszaków, a jakbyś to robił z kolegą to miałbyś pomocnika na zewnątrz , a wyglądałoby to tak @Prepers Lampy niema celowo, bo cię po oczach dawało xd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,352 Napisano 15 Listopada 2023 @Prepers ten na zewnątrz musi ciągnąć haha 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 15 Listopada 2023 @Prepers ja to mówię ćpun zajebany... i tak do siebie z bratem się zwracamy 🙂 Kryształów nie pizgam 🙂 A przez tą rurę to mógłbym zaciągać buchy zamiast z lufy 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Listopada 2023 @WymiataczMega No kolega z tych co "zrób małą, no weź" więc w całym schemacie dostał najmocniejsze zadanie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,352 Napisano 15 Listopada 2023 @Prepers na obrazku po lewej to węgorze leżą? @Prepersi @WBB nie zaśmiecać @Mr.Green relacji bo wpierdol 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 15 Listopada 2023 @WymiataczMega dziennie jeden temat musi być komuś zaspamowany 🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Listopada 2023 Mi luźna bajera nie przeszkadza więc piszcie do woli heh 😉 przynajmniej się coś dzieje 🙂 @Boczelli jak mam za suche powietrze na vegu to podlewam keramzyt by woda parowała i podbijała wilgotność. Do tego mam ujebane już to dno namiotu i tak lepiej patrzeć 😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 15 Listopada 2023 @Mr.Green Fajnie że się nie przypierdalasz o spam, uwielbiam takie głupie pierdolenie na tym forum xd u mnie już ponad 40 stron w 5 tyg heh 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Listopada 2023 @Prepers no co Ty luz. O to w tym chodzi. Zbieramy się przy dziewczynach i luźna guma 😉 Co do plonu.. nigdy nie liczę a ostatnie grow to nawet nie ważyłem 😄 Nie mniej jednak liczę że Moby Dicki mnie zaskoczą czymś pozytywnym 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 16 Listopada 2023 przeczytałem cały ten post i chyba wnioskuję że muszę zmniejszyć im światełko zmęczone nadmiarem światła chyba moje się okazuje . wstawię później fotę jeśli bd miał ochotę zajrzyj i daj znać . z góry dzięki 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2023 Jak tam? Panie dzieje się coś ciekawego?😅🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 Rosną. Co ma się dziać 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2023 @Mr.Green cokolwiek fotę możesz wrzucić chyba😅czy nie?🙉🙈🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach