polecam 420 157 Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green też na to czekam , filt wzmocniłem czyli dorzuciłem do filtra materiału aby nie śmierdziało było słabo ubite zrobiłem po swojemu i myślę że da radę jeśli nie będę kminic dalej . dodatkowo dodałem na filt dodatkowa otulinę , watę zwał jak zwał oby nie jebalo 😁 najbardziej ryje mnie wilgotność jak zaczną kwitnąć ale to będę się martwić jak zalacze filtr w poniedziałek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green Tutaj trwa zacięta walka o wielkie pyty 😃😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,430 Napisano 23 Listopada 2023 @polecam 420 dolozenie materialu do filtra nie sprawi, ze zacznie on lepiej filtrowac zapachy a jedynie zmniejszysz jego przepustowosc. Do filtrowania sluzy wegiel znajdujacy sie w filtrach a nie material🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @moonka ja filtra nie używam. Lubie jak jebie na chacie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,430 Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green mi zapach rowniez nie przeszkadza ale majac w domu male dziecko nie moge sobie pozwolic aby wszystko pachnialo ziolem😂 Juz teraz kombinowalem jak pozbyc sie lekkiego zapachu unoszacego sie na pietrze. Jednak w tym przypadku zrezygniwalem w wyciagu i filtra a pomogly odswiezacze powietrza, ktore zniwelowaly smrodek😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @moonka próbowałeś neutralizera zapachu? Np. ONA @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,430 Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green jesli chodzi o neutralizery to kiedys mialem z nimi stycznosc. Niby troche pomagaja ale maja dziwny, nieprzyjemny dla mnie zapach. Ogolnie wlaczenie wyciagu i filtra nie stanowi dla mnie problemu jesli zajdzie taka potrzeba. Teraz sobie darowalem bo jednak tesciowa czasami zagladala na poddasze w celu np rozwieszenia prania. Suszarki stoja 2metey od szafy i szum wentylatora napewno by ja zaciekawil😂 i tak pytala co tak szumi na gorze (mieszajacy)😅 na moje szczescie codziennie mialem wlaczona drukarke 3d, ktora rowniez stoi kolo boxa i wydaje w czasie pracy dziwne dzwieki Edytowane 23 Listopada 2023 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @moonka z drukarka dobry patent by zakłócić pracę boxa hehe 😄 mama nie podchodzi bo tam drukują teraz topy 3D xD Jestem ciekaw właśnie tego neutralizera i chyba wyprobuje. Dla mnie wyciąg jest za głośny. Tyle co korzystam z pasywnego wyciągu podpiętego do komina pionu wentylacji to mi wystarczy. Coś czuję że Moby Dick będzie dobrze pachniał to chyba zakupię neutralizer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) A jak sobie radzicie z zapachem ktory zostaje na Was? Ja po podlewaniu to tak wymiatam zielskiem... 🤦♀️ prysznic i mycie włosów obowiązkowo, gorzej jak nie mam czasu i od razu muszę gdzieś wychodzić... Edytowane 23 Listopada 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,370 Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) @Lady Green tak na szybko, jakiś neutralizator w sprayu Wodą sosnową rozcieńczoną,ziomek przenosił materiał koło psów. Widocznie też coś daje teraz wyczytałem że to na grzybicę 🤦👊 Sorry mordki za zament. Pisaliście o neutalizatorach😅 Edytowane 23 Listopada 2023 przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2023 @WymiataczMega spoko bez ciśnienia.. grzybicę też ma nie jeden 😄 zawsze się przyda coś nowego 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @WymiataczMega patrz jaki siwezutki i mieciutki mmm.. 🙂 Palcami go urywasz.. nawet kroić nie trzeba 😉 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green konkretnie wygląda i pewnie dobrze klepie najlepszy hasz paliłem w Hiszpani 🇪🇸 za 20 euro dycha czekoladki niszczyła główkę strasznie 😄😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Pablo 1988 haszyk jest tak dobry jak była roślina z której go robiono 😛 W zależności od odmiany i sposobu produkcji.. produkt końcowy może się różnić 😛 Hiszpania to królowa haszyku 😄 tam z Maroka idzie kontenerami 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green Dlaczego kurwa mi to robisz 🤤 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Resi666 a co Ty detoks masz czy co 😄 to w takim razie forum pomyliłeś 😄 Tu się sadzi.. podlewa.. ścina.. suszy.. kruszy.. zwija i ubija 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 26 Listopada 2023 Detoksu nie mam 😄 i haszu tez 😄 na moim terenie ciężko ogarnac 😕 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Resi666 to co Ty w Watykanie mieszkasz? 😄 Jestes w pl czy poza granicami naszego wspaniałego państwa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 26 Listopada 2023 No niestety w PL 😕 ( niestety oczywiście pod względem palonka ) bo tak kocham PL nawet mocno 😄 @Mr.Green Byku jakbym był poza granicami PL .... to bym przyjebał takiego planta że bym sort taczkami woził 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Resi666 to jak jesteś w pl to nie pomogę 😄 jakbyś był po drugiej stronie muru.. to coś by się wykminilo 😉 Tez kocham Polskę. Niestety Polska nie do końca kocha mnie bo się ciągle o coś przypierdala hehe 😉 a życie jest tylko jedno. Chęć spróbowania jak to jest poczuć żyć inaczej wygrała i Ci powiem że pierdolę ta Polskę 😄 Nie ta prawdziwą która kochamy. Lecz ta kurwe która zamyka za kilka gram rośliny. Chyba że sam podjedziesz to Ci rzucę sztabkę przez balkon 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach