Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @Pablo 1988 Kurde nie za szybko ..? Znowu będą pisać że co chwilę zdjęcia 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2023 @Mr.Green no jak tam chcesz na niedzielną zamule🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @Pablo 1988 specjalnie dla Ciebie. Jak widać rosną 😄 5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2023 @Mr.Green super ile dni wega robisz?:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,370 Napisano 19 Listopada 2023 @Mr.Green gęsto. Dobry busz👌👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @Pablo 1988 już zacząłem zmieniać światło stopniowo. Kończę już Vega i powoli wbijany na FLO zaraz. Teraz idzie 5 tydzień fazy Veg. Jak na początkowa zamulke z pH i cięcia to dobrze idą 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2023 @Mr.Green no to długi weg pewnie jak zaczną kwitnąć wystrzela w kosmos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @Pablo 1988 miałem 3 tyg Vega i też strzelały wysoko bo te w słoiku to miały metr 🙂 Do tego Moby Dick potrafi wyjebac w górę z tego co słyszałem.. więc może być ciekawie. Niedługo się dowiemy 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Listopada 2023 Zielono mi gdy ☀️ śpi Dziewczyny przelaczone. Czas zacząć druga faze. Z małego wieloryba 🐋 rośliny przekształca się w dorodne samicę 🐳 Jak w stadzie trafi się kaszalot to zapolujemy na niego z harpunami i dopadniemy frajera. Bądźcie dzielni bracia i siostry. Bądźcie czujni bracia i siostry Niech zielona moc będzie z wami. Międzygalaktyczna zieleń z międzygalaktycznej zielonej energii w międzygalaktycznej pustce.. to jedyne co może nas ocalić. Więc pokój wam tu na ziemi i jebać system !!! Dziewczyny przed podlaniem 😉 W sumie to zaraz po podlaniu 😄 ale jeszcze nie wypiły. Dopiero zaczęły.. chociaż niby na noc nie piją.. 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,370 Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green zielono mi😉 generalnie 👌 Jak zwykłem mówić; dojebane jak PKS do Lichenia. Z fartem 👊 Edytowane 21 Listopada 2023 przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,165 Napisano 22 Listopada 2023 @Mr.Green utuczyłeś je konkretnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 48h od przełączenia pojawiają się już oznaki kwitnienia. Wychodzą białe słupki. Bardzo szybko to nastąpiło i myślę że ma to coś wspólnego z wcześniejszym stopniowym redukowaniu długości naświetlania. Jak dla mnie to mój osobisty rokord pod względem szybkości i tempa procesu indukcji. Wyglada to trochę tak jakby odrazu płynnie przeszły z wega na flo bez hamowania i zmiany kierunku, lecz DirectX odrazu do kwitnienia się zabrały 🙂 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green u mnie te oriony f1 z dnia na dzień po 20dniach zaczely kwitnac. W szoku również jestem, zobaczymy jak dalej się poprowadzą. Widzisz różnicę w kwiatach, chodzi mi o firmę. Czy raczej rowno się prowadzą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @vego1989 widać różnicę. RQS mają większe kwiatostany a BF są takie bardziej szczupłe i delikatne. Na pierwszy rzut oka to genetyka RQS wydaje się prowadzic ale główny produkt czyli topy to i tak ostateczny werdykt. Koniec końców jeden chuj jak to rośnie 😄 aby rosło i było dobre hehe 🙂 Tak jednak BF są takie bardziej cherlawe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green widac, ze roznia sie budowa lisci. Fakt, najwazniejszy jest koncowy wynik,smak,aromat,moc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green Są idealne 😍😍 szacuneczek kierowniku ☘️🔥💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 23 Listopada 2023 stoją jak dobra kolba od kukurydzy 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @polecam 420 mam nadzieję że kolby się pojawią 😉 @Resi666 tragedii nie ma. Dziękuję. Teraz zaczyna się najtrudniejsza misja. Budowa topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 23 Listopada 2023 @Mr.Green Jaka strategia? I jakie koksy będziesz im zapodawał💪💪💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2023 @Resi666 strategia jest jedna. Zniszczyc Zielone Krainy 😄 Jezeli chodzi o koksy to tylko organiczne 😉 przy nastepntm podlaniu pójdzie orgatrex na ożywienie sytuacji. W drugim tygodniu FLO zaczynM podawać herbatks Kompostowa i PK Banan 🍌 na zmianę. Zobaczymy czy Moby Dick lubi banany 🍌 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach