Skocz do zawartości
Gość

​ 🐳 ​Moby Dick Challenge = Barney's Farm vs Royal Queen Seeds

Rekomendowane odpowiedzi

@WBB chciałem już to napisać że mister jakieś koksy ląduje w te rośliny, potem nie śpią i w nocy też rosną 🙂

@WBB A kiedy gasną światła puszcza im "Ewa Pizga rozmowy po zmroku"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green Pięknie idą na tych twoich tabsach, ile liczysz że z tego wyciągniesz +/-? Czy szacujesz dopiero jak się topy uformują?

@WBB O stary jakbyś 20g dobrego towaru ojebal w 2 tyg to byś z roślinami w namiocie siedział, tak by cię wyjebalo xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Prepers napisał:

O stary jakbyś 20g dobrego towaru ojebal w 2 tyg to byś z roślinami w namiocie siedział, tak by cię wyjebalo xd

Nie znasz moich możliwości jak złapię cug 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB CiĆpun🤣🤣🤣 Tak serio wiem że to możliwe, ale bardzo głupie, i zostawia ślady na całe życie, i bardzo prawdopodobne że jakbyś spał z dzień przy tych 2 tyg to byś jednak siedział po dobrym krysztale z tymi roślinami, i dmuchał na nie zamiast mieszaków, a jakbyś to robił z kolegą to miałbyś pomocnika na zewnątrz , a wyglądałoby to tak

Screenshot_2023-11-15-08-33-05-174_com.miui.gallery.jpg

@Prepers Lampy niema celowo, bo cię po oczach dawało xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Mi luźna bajera nie przeszkadza więc piszcie do woli heh 😉 przynajmniej się coś dzieje 🙂

@Boczelli jak mam za suche powietrze na vegu to podlewam keramzyt by woda parowała i podbijała wilgotność. 

Do tego mam ujebane już to dno namiotu i tak lepiej patrzeć 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Prepers no co Ty luz. O to w tym chodzi. Zbieramy się przy dziewczynach i luźna guma 😉 Co do plonu.. nigdy nie liczę a ostatnie grow to nawet nie ważyłem 😄

Nie mniej jednak liczę że Moby Dicki mnie zaskoczą czymś pozytywnym 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytałem cały ten post i chyba wnioskuję że muszę zmniejszyć im światełko zmęczone nadmiarem światła chyba moje się okazuje . wstawię później fotę jeśli bd miał ochotę zajrzyj i daj znać . z góry dzięki 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi