polecam 420 157 Napisano 17 Grudnia 2023 no tam i tak nie ma co by mogło kopnąć 🤣 królik zje wszystko 🤣 a ten biały nalot ktoś coś wie co to może być ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 17 Grudnia 2023 @polecam 420 jaki nalot? Może trichomy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Grudnia 2023 ten nalot na ziemi to widoczne korzenie okazało się . po wycięciu dołów odbiły po sobie i lecą dalej z tematem 😁 ale robią robotę nawozy ADVANCE jeśli chodzi o stres i nie tylko 😁 dodam że biobizz także stosuje 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Grudnia 2023 @polecam 420 dobrze napakowane w boxie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 19 Grudnia 2023 @polecam 420 Advanced no godne polecenia 💪 też będę je stosował 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Grudnia 2023 następnie przechodzę na ADVANCE full ale dylemat mam na biotsbs 😁 a geny na roślinach widzę różne ponieważ najmniejsza white Russian jest widoczna różnica pozostałymi ale damy radę myślę . tylko martwi mnie wilgotność w boksie od jutra zaczynam walke z tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 19 Grudnia 2023 ile wilgotności ? wentylator nakurwia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Grudnia 2023 wiatrak mi chodził jak obserwuje to wilgotność mi wzrasta kiedy wyłączam zmniejsza się ,ale mam dwa takie kanałowe i filtr myślę żeby już to włączyć i będę obserwował ale te wentylatory raczej powinny iść pod filtrację a drugi aby wyciągał powietrze z filtra . wilgotność mi daje jak mam wyłączone światło 80 % a przy lampie włączonej mam 47% wilgotność ( bez wiatraka mieszającego ) ale na dole wlot mam cały czas otwarty . czytałem tu na forum że Dominik wycina liście wiatrakowe i to mu obniża wilgotność, jeśli ktoś doświadczony się wypowie i pod powie będę wdzięczny co robić z tą wilgotnością bo już zaczynają się dopiero akcje jak ,, karate kid ,, 😁 coś takiego chciałem dać aby wilgotność regulować ? jeśli coś to da ? szukam porady po necie ale chcę kupić coś sprawdzonego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Grudnia 2023 ten GEL ma dość pozytywne opinie ale coś mnie nie przekonuje 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 19 Grudnia 2023 No dobra opcja z kontrolerami 💪 masz dwa kanałowe jeden idzie na filtr drugi do rękawa na dole ( po przeciwnej stronie co ten z filtrem na górze ) jako wtłaczający powietrzę ( świeże ) + jeden mieszający i musi być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Grudnia 2023 odezwę się jutro jak będę tam sobie już robił . czyli dam wszystko za boxem , czyli filtr będzie w namiocie na suficie podwieszony wraz z tym wentylatorem który będzie zasysał powietrze przez filtr do rury od góry wyjdzie rurą za ścianę tylnia aż do dołu na dół do wylotu rękawa dać drugi wentylator który ma wdrażać powietrze ? no i wszystkie odloty zamknąć które są w boxie ? dobrze kojarzę czy coś źle ? sory że dupę truje ale jestem po udarze i ciężko mi czasem mózg ruszyć rok czasu z tym syfem się mecze dopiero 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 19 Grudnia 2023 @polecam 420 Nie ma problemu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 19 Grudnia 2023 (edytowane) Wyciąg musi wyciągać mocniej niż na dole bedzie wtłaczane... jeśli już musisz wtłaczać. Edytowane 19 Grudnia 2023 przez WBB 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 24 Grudnia 2023 chyba za szybko rosną trzeba będzie je łamać, bo rosną pod samą lampę jeśli chodzi o wzroście ale zaczynają kwitnąć i pójdą jeszcze w górę 😁 no i życzę wam zdrowych wesołych zielonych świąt Bożego Narodzenia dużo plonów bez przypalu do celu 😁 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 1 Stycznia coś tam zaczyna się dziać , pytanie brzmi moje ,czy dać już na maca oświetlenie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 2 Stycznia 17 godzin temu, polecam 420 napisał: coś tam zaczyna się dziać , pytanie brzmi moje ,czy dać już na maca oświetlenie? Ja u siebie przy 10 dniu indukcji podbiłem na 90% i jak na razie chyba jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 6 Stycznia White Ruskie ścierwo najwięcej szczytów bez treningu ale za.to najmniejsza , coś tam kwitnie . 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia Ostatnie zdjęcie.. zdjęcie głównego szczyty jak mniemam.. ten szczyt ma szansę być dobrym dużym topem 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia @polecam 420 ladnie ida 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 7 Stycznia już cukier pokazuje się ładnie 😁 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach