WBB 2,121 Napisano 29 Listopada 2023 @moonka minęło już 14 dni od przełączenia? Mi ostatnim razem też tak późno zatrybily;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 29 Listopada 2023 @WBB dzisiaj minelo 9 dni. Nie pozostaje nic tylko czekac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,146 Napisano 29 Listopada 2023 @moonka ja czekalam tym razem chyba 2 tygodnie... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 29 Listopada 2023 Trza cierpliwym być... nic nie przeskoczysz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 30 Listopada 2023 Sensi chyba sie okreslila i bedzie z niej 👧 Reszta nadal brak jakichkolwiek zmian... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 30 Listopada 2023 I zdjecie calosci w dniu 45. 10 dni od przelaczenia swiatla 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 30 Listopada 2023 Z ciekawości ile mają centymetrów twoje planty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 30 Listopada 2023 (edytowane) @Cykacz siatka jest 20cm nad rantem doniczek wiec glowne szczyty maja ok 30-35cm. Drobnica jeszcze pod siatka ale wyciaga sie i mam nadzieje, ze podrosnie wystarczajaco. W przypadku rosliny znajdujacej sie na dole zdjecia jest ona nizsza o okolo 5cm i doniczka stoi na podwyzszeniu Edytowane 30 Listopada 2023 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Kolejny dzien, kolejne nic😂 dam im jeszcze tydzien. Jesli w tym czasie nie zaczna pokazywac oznak kwitnienia to kielkuje automaty i robie zamianke w boxie. Cierpliwosc cierpliwoscia ale moze az tak im zaszkodzilem fryzjerem, ze beda sie teraz zbierac 2 miesiace zeby przejsc na flo. Jednak nie ma to jak outdoor. Cos nie chce rosnac to startuje z kolejnymi nasionami bo mam od groma miejsca i zawsze cos urosnie aby zapelnic pluca😂 Edytowane 1 Grudnia 2023 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @moonka outdoor a indoor to nie to samo i sama próba porownania jest bez sensu, tym bardziej że sam jesteś sobię trochę winny 😛 Jak roślina jest w indukcji i zachodzą pewne procesy to najlepiej jej nie przeszkadzać. Nie wiem co ma to niby sprawić by w nieodpowiednim czasie fundować roślinie stres i spowalniać jej mechanizmy. Na oucie faza indukcji jest wydłuzona w naturalny sposób i roślina ma na wszystko swój czas. W boxie to Ty decydujesz i jesteś panem. Jak rozporzadzisz tak masz.. w skrócie 😉 Każdy by wolał siedzieć w ogródku a nie w szafie.. 😄 ta roślina nie została "wynaleziona" gdzieś w piwnicy i box z pewnością nie jest jej naturalnym środowiskiem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 1 Grudnia 2023 @moonka auto rówieśniczki ✌️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green zapomnialem wspomniec, ze na oucie sadze automaty a nie sezony wiec ich czas jest z gory ograniczony. Gdy widze, ze cos idzie nie tak i plon bedzie slaby to wsadzam kolejna peste i daje szanse innej roslinie. I tak sa to dwa rozne swiaty🙂 A to, ze jestem sobie teraz sam winny to rzecz oczywista i nie probuje nawet zaprzeczac. Czlowiek uczy sie na bledach. Szkoda tylko, ze na swoich😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 1 Grudnia 2023 @moonka też nastawiony byłem na sezon w boxie ale wyjebałem się dość wcześnie z tematu. Więc gratisowe automaty zajęły box. Z sezonem nie wyrobił bym się do świąt, a na tym głównie mi zależało. Następny grow jeszcze lecę z auto🙊 bo mam pestki które lubię 👍. Dalej raczej sezon choć czas pokaże 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 1 Grudnia 2023 I jak by tego bylo malo to na najwiekszych lisciach pojawily sie jasne przebarwienia. Srednio to widac na zdjeciach pod lampa ale nie mam jak zrobic foty w innym oswietleniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 1 Grudnia 2023 @moonka oprysk z calmagu możesz zrobić. Nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 1 Grudnia 2023 @WymiataczMega ja nastepny grow chce zrobic na jakis szybkich automatach. Wiosna przyjezdza do mnie zielona czesc rodzinki z PL i fajnie bylo by ich ugoscic dobrym tematem😂 @WymiataczMega dodaje calmag w niewielkich ilosciach do kazdego podlewania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 23 minuty temu, WymiataczMega napisał: @moonka auto rówieśniczki ✌️ Więcej żarcia chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 1 Grudnia 2023 @moonka to nie wiem mordo o co kaman. W twoim przypadku spróbował bym dodatkowo z tym opryskiem. Wiesz póki owoców nie ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 1 Grudnia 2023 @WymiataczMega moze one tez juz nie maja cierpliwosci i planuja autodestrukcje🤣🙈 w weekend bede mial czas to jeszcze do nich zajrze zobaczyc czy to postepuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green weź przestań wpierdalają jak głupie 😉. PK dostają końskie dawki plus bloom. Nie ładuje dużo azotu żeby nie zaburzyć kwitnienia. To taki test. Młode listki ładne,zieloniutkie. A stare liście mogą być blade👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach