Skocz do zawartości
Gość

Moj pierwszy indoor. 2x purple bud 1x master kush. Viparspectra P1000

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Sensi chyba sie okreslila i bedzie z niej 👧 Reszta nadal brak jakichkolwiek zmian...

20231130_141210.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cykacz siatka jest 20cm nad rantem doniczek wiec glowne szczyty  maja ok 30-35cm.  Drobnica jeszcze pod siatka ale wyciaga sie i mam nadzieje, ze podrosnie wystarczajaco. W przypadku rosliny znajdujacej sie na dole zdjecia jest ona nizsza o okolo 5cm i doniczka stoi na podwyzszeniu

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kolejny dzien, kolejne nic😂 dam im jeszcze tydzien. Jesli w tym czasie nie zaczna pokazywac oznak kwitnienia to kielkuje automaty i robie zamianke w boxie. Cierpliwosc cierpliwoscia ale moze az tak im zaszkodzilem fryzjerem, ze beda sie teraz zbierac 2 miesiace zeby przejsc na flo. Jednak nie ma to jak outdoor. Cos nie chce rosnac to startuje z kolejnymi nasionami bo mam od groma miejsca i zawsze cos urosnie aby zapelnic pluca😂

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@moonka outdoor a indoor to nie to samo i sama próba porownania jest bez sensu, tym bardziej że sam jesteś sobię trochę winny 😛

Jak roślina jest w indukcji i zachodzą pewne procesy to najlepiej jej nie przeszkadzać. Nie wiem co ma to niby sprawić by w nieodpowiednim czasie fundować roślinie stres i spowalniać jej mechanizmy.

Na oucie faza indukcji jest wydłuzona w naturalny sposób i roślina ma na wszystko swój czas. W boxie to Ty decydujesz i jesteś panem. Jak rozporzadzisz tak masz.. w skrócie 😉

Każdy by wolał siedzieć w ogródku a nie w szafie.. 😄 ta roślina nie została "wynaleziona" gdzieś w piwnicy i box z pewnością nie jest jej naturalnym środowiskiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green zapomnialem wspomniec, ze na oucie sadze automaty a nie sezony wiec ich czas jest z gory ograniczony. Gdy widze, ze cos idzie nie tak i plon bedzie slaby to wsadzam kolejna peste i daje szanse innej roslinie. I tak sa to dwa rozne swiaty🙂 A to, ze jestem sobie teraz sam winny to rzecz oczywista i nie probuje nawet zaprzeczac. Czlowiek uczy sie na bledach. Szkoda tylko, ze na swoich😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka też nastawiony byłem na sezon w boxie ale wyjebałem się dość wcześnie z tematu. Więc gratisowe automaty zajęły box. Z sezonem nie wyrobił bym się do świąt, a na tym głównie mi zależało. Następny grow jeszcze lecę z auto🙊 bo mam pestki które lubię 👍. Dalej raczej sezon choć czas pokaże 👊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

I jak by tego bylo malo to na najwiekszych lisciach pojawily sie jasne przebarwienia. Srednio to widac na zdjeciach pod lampa ale nie mam jak zrobic foty w innym oswietleniu

Screenshot_20231201-152406_Gallery.jpg

Screenshot_20231201-152349_Gallery.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WymiataczMega ja nastepny grow chce zrobic na jakis szybkich automatach. Wiosna przyjezdza do mnie zielona czesc rodzinki z PL i fajnie bylo by ich ugoscic dobrym tematem😂

@WymiataczMega dodaje calmag w niewielkich ilosciach do kazdego podlewania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WymiataczMega moze one tez juz nie maja cierpliwosci i planuja autodestrukcje🤣🙈 w weekend bede mial czas to jeszcze do nich zajrze zobaczyc czy to postepuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi