Gość Napisano 28 Października 2023 @Zielone krainy oddzielone są na patencie zrobione 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2023 Strawberry ponaciagalem delikatnie Coś tam rosnie w ogóle ja uratowałem i nie wiem czy ona cos nie karłowata???bo whitewidow poszla w kibel przez temperaturę, która sięgał 35 już nie mówię o wilgotności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 30 Października 2023 @Pablo 1988 jak mocujesz te zielone (wkurwiające) druciki w podłoże? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2023 @WBB siema składam je na 2 razy i wbijam delikatnie w ziemię i siedzi 👊🔨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 30 Października 2023 @Pablo 1988 ja chyba 3 razy tak wbijałem z czego 2 razy złamałem przy tym. Tylko ja robiłem drutem z kabla 3x1,5m2 i to takie ostateczne dojebanie do ziemi żeby trzymało łamało mi pędy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2023 @WBB nom wiem delikatna sprawa jak z kobietami tylko niektóre lubią hardcore🤣😉 pewnie za parę dni znowu poleci podciągnięcie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 30 Października 2023 @Pablo 1988 ja grubymi drutami do donicy wiążę... nie mają prawa ruszać tymi drutami 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 30 Października 2023 Nie można stwiedzić, że karzeł w trakcie wegetacji (czyli wzrostu) jeśli plant dalej rośnie.Skąd wiadomo, że mała będzie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2023 @Lasir popatrz od kiedy jest relacja mi się wydaję ze ona jest stanowczo za mala były z nią problemy ale teraz,od kad nie jest pod hpsem zaczęła zyc i 😉 temp.25 wilgotność 60 75 więc chyba dobrze mikoryze mam ale jeszcze nue daje:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 30 Października 2023 @Pablo 1988 jest wiele powodów wolnego startu rośliny.Karłowatość stwierdzamy pozniej wg.mnie Jak już mamy rośline 25cm wysokosci a miała mieć 1m. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2023 @Lasir no widzisz sam jak jest ?co o tym myslisz?więc moim skromnym zdaniem zwaliłem na początku jej startu więc najprawdopodobniej będzie ona malenka za wiele pewnie już nie urosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 30 Października 2023 Ile ma dni? Moje 14 dni i ta mniejsza 12. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 30 Października 2023 @Pablo 1988 nie koniecznie.Nie dobijaj jej poprostu.Z trudnym startem mam pewne doświadczenia.Uwierz mi, że można obudzić tą roślinę z przedziwnych stanów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Października 2023 @WymiataczMega popatrz od kiedy założyłem relację i będziesz wiedział tylko ze moja banana tak jakby chwile w miejscu stała i nie wiem czy te dni liczyć w życie roślinki @Lasir miejmy taka nadzieje że będzie dobrze i wystrzeli jeszcze niech sobie rosnie co ma być to będzie 💪👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 30 Października 2023 Jedno jest pewne.Pewniejsze od wszelkich przypuszczeń.Można się nieźle ździwić przy tej zabawie.I choćbyś nie wiem jak długo się bawił, zapodasz nową odmianę i możesz się ździwić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Listopada 2023 2 x razy white widow mam sprawę te białe żyłki na listkach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Listopada 2023 @Pablo 1988 takie będą te żyłki nie ma czym się przejmować, obserwuj z rana czy wokół tych żyłek jest bardziej żółty odcień, to będzie oznaczać że roślina dobrze się rozwija i nie nadąża z produkcją chlorofilu (co jest dobrym znakiem) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 (edytowane) Witam Wyjadacze więc strawberry na powierzchni od 2 października więc wydaje mi się że to będzie karzełek hehe no cóż zostawię zrobie z niego drzewko bonsai (szczescia) pewnie z parę dni pokaże preflower poniżej foty 2xwhite tez cos tam rosnie pozdrawiam 👊💣💥wyczytałem na forum że od fastbuds ta odmiana rosnie do 5 6 tygodnia możliwe??? Edytowane 3 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 3 Listopada 2023 @Pablo 1988 jest ok. Nie będzie karłem Czy ona ma 30 dni? To rzeczywiście maluch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @WymiataczMega dlatego piszę że karzełek z niej będzie zrobie z niej bonsai 🤣🤣 szkoda moja wina popełniłem błąd na początku ale nic nie szkodzi biorę to na klatę i ide dalej👊💪🔨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach