WBB 2,119 Napisano 16 Października 2023 za mokro nie ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Października 2023 @Pablo 1988 braki nie występują tak szybko chyba że używasz jałowego podłoża. Wyglądają na przelane lub problem z pH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 @WymiataczMega tak bez lampy tak piesel jest mój 🙉🙈🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 16 Października 2023 Rzeczywiście jakby mokro miały. Żeby nie zgniły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 (edytowane) @WymiataczMega one i tak prawdopodobnie zostały przypalone hpsem nie mogłem zbic temperatury poczekam parę dni jeszcze zobaczę jak będzie chujnia to rzucam na gazę awaryjne white widow Edytowane 16 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 16 Października 2023 @Pablo 1988 aha. Spoko też mam WW od BF. Planuje wykorzystać je na następną uprawę. W tej chwili w boxie gorilla siedzi😁. Z fartem ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 @Pablo 1988 daj im wody, sucho tam... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 Dostała 200 ml wody 6hp kranówki odstanej z kropelkami ukorzeniacza może odratuje 👊💪🔨💣💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2023 Te pierwsze listki tak jakby zaczęły nabierać zielonego koloru 🤔🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 White widow poszlo w kibel wsadziłem następne dwie wdowy w ziemię strawberyy cos odratowałem ale coś pomału niech sobie rosnie dokupiłem nawilżacz i nie mam problemu z wilgotnośćia wszystko siedzi pod ledami hpsa zdjęłam bo zajebiscie grzał elooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2023 @Pablo 1988 Dawaj nawozy, ziemia pewnie sklepowa zwykła i mało naładowana, roślina jest żółtawa, co wskazuje na braki azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 @Zielone krainy oki kupię cos z azotem i zacznę dodawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2023 @Zielone krainy a nie jest tak że nawet zwykła ziemia sklepowa.. chociaż ta niezwykła tez jest ze sklepu.. 😄 ma zawszę jakieś dodatki..? Chyba ciężko kupić jałowa ziemię.. i żeby w tak wczesnej fazie juz lać nawozy..? Z czego sklada się ziemią uniwersalna? Ziemia uniwersalna to wysokowartościowe, naturalne podłoże wyprodukowane na bazie torfu wysokiego o różnym stopniu rozkładu w oparciu o recepturę i doświadczenie profesjonalnych ogrodników. Ziemia uniwersalna zawiera nawilżacz i nawóz wieloskładnikowy z mikroelementami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 (edytowane) @Mr.Green @Zielone krainy Panowie moje zdanie jest takie że przylalilem hpsem 200w udało mi się odratowac wyjebałem tego hpsa i dalem 6 żarówek led ps.ziemia sterlux Edytowane 20 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2023 @Pablo 1988 wyglada na nabitą 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 Tez mi się tak wydaje 💥🙉🙈🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2023 @Mr.Green Tam jest lipa z nawozami, albo ph mu blokuje, albo nie ma w tej ziemi nawozów, roślina wygląda, jakby głodowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2023 @Pablo 1988 Nie jest przypalona, ale jest na głodówce, wierz lub nie , to już twoja sprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 20 Października 2023 W tej ziemi zaczynałem. W chuj ziemiórek i skoczogonków, bo fajny torf ale ta kreda. Nie pamiętam czy miałem takie problemy. Ale wygląda na to że 'niestety' Zielony ma rację. Mogłoby być za mokro, ale raczej oszczędnie lejesz. Ewentualnie... Za mało namoczona gleba i że tak powiem nieaktywna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2023 @grolsch3 Tam jest głód, albo jest zablokowana, nie ma innej opcji, to nie jest porażenie od światła. Ja obstawiam, że ziemia jest pozbawiona wartości odżywczych. No chyba, że leje wodę ze złym ph i blokuje przyswajanie pierwiastków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach