WBB 2,120 Napisano 18 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik ja tam cały czas gonię siebie. Bo ma być za każdym razem progress. A jak jest mniej i nie ma na kogo zrzucić winy to chociaż musze wiedzieć co miały wpływ na niższy niż poprzednio wynik 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 @WBB jaki Ziomek miales ten wynik poprzedni,bo nie pamiętam... z tego co kojarzę to chyba też w poprzednim grow Ci plecha wjechała? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 19 Grudnia 2023 @vego1989 chyba 400, ale też już nie pamiętam. Brata się muszę pytać 🙂 Tej plechy było akurat bardzo mało... kilka gr może straciłem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 19 Grudnia 2023 @WBB a Tobie one jeszcze rosną czy juz się suszą? Bo dziwnie milczysz w tym temacie... 🙂i zdjęć dawno nie było... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 19 Grudnia 2023 @Lady Green bo fotki spod HPSa do dupy są... tylko tak poglądowo można zerknąć. Rosną... celuję koło piątku kosę. Muszę na raz wszystkie, otrymować żeby suszyć w tym boxie.... a to mi może 2 dni zająć to ściananie. Jedna wydaje się, że juz doszła, druga zaraz dojdzie. Trzecia się zatrzymała i ma małe topy ale za to grube i ocukrzone liście przytopowe. Gorilla jest największy i on na moje oko gotowy jeszcze nie jest bo tydzień by mu się jeszcze przydał. ps. fotki z soboty 2 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 19 Grudnia 2023 5 minut temu, WBB napisał: Muszę na raz wszystkie, otrymować żeby suszyć w tym boxie.... a to mi może 2 dni zająć Ile? Chyba po tych węgorzach juz liczysz? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 19 Grudnia 2023 @Lady Green tzn 2 dni robocze przy boxie. A mój dzień roboczy to 2-3h przy boxie 🙂 Po węgorzu z 3 się robi 6 nie wiadomo kiedy 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 19 Grudnia 2023 No ja licze ze jak u siebie zaczne to w 2-3h się wyrobię... 🤔 Jak nie to istnieje podejrzenie ze ktoś mnie w końcu zamknie w tym pokoju raz na zawsze... groźby juz były nie raz... 🙂 jakbym nagle znikła to wiecie... dzwońcie po policje 😁😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 19 Grudnia 2023 @Lady Green ja to bym chętnie dał się tak zamknąć. Koło domu mam kilka "paczkomatów" dla wtajemniczonych co by futer mogli podrzucić nawet bezkontaktowo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 19 Grudnia 2023 @WBB po "sznurku" przez okno byś musiał wciągać co by Ci kto przyniósł... 🙂 Jakie spacerki koło domu... Drzwi zamknięte, nie da rady wywarzyc bo otwierają sie do wewnątrz, przez okno z 1 piętra ja bym nie wyskoczyła, może Ty byś wyskoczył, tylko jak później wrócić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 @WBB bedzie rekord?😃Widac ze fajne szczyty, takie nabite. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 19 Grudnia 2023 @vego1989 nie ma szans na rekord. Oby nie było dużo mniej niż poprzednio 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 Wczoraj już nie dostały nawet wody. Stwierdziłem, że dzisiaj kosa. Ale trochę mało czasu dzisiaj będę miał ni i przeraża mnie myśl trymowania wszystkiego na raz.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB a nie lepiej trymowac na sucho? Nie wiem więc pytam, ja ostatnio tylko te największe liście oberwałam przed suszeniem, z resztą się bawiłam po. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green moim zdaniem nie. Tydzień temu trymowałem takie ścięte i leżakowane 24h i już te obwisłe liście ch... się trymowało. Kruszy się to wszystko później.... Rok temu też 2 sztuki na sucho miałem robić bo i tak sie do wyrzucenia nadawały. Jednego zrobiłem i powiedziałem nigdy więcej na sucho nie trymuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB skoro tak mówisz to może też powinnam spróbować przed suszeniem żeby zobaczyć różnice... No kruszyły się ale mnie to jakoś nie przeszkadzało... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) @Lady Green na mokro od razu widzę topy w środku bo sobie rozgiąć mogę i się nie złamie. I po takim trymowaniu wiem, że już tylko doglądać suszenia zostało i chwilowo koniec innego pier.olenia. Doskonalę też sztukę obrabianie plantów i nie upierdolenia się po łokcie i noszenia ze sobą zapachu przez tydzień 🙂 Edytowane 20 Grudnia 2023 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB na mnie też coraz więcej ludzi zaczyna dziwnie zerkać na ulicy i się dziwnie uśmiechać... zobacz, ja myślałam że po prostu taka urocza jestem, a oni zioło czują ode mnie... 😉 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green no nie skomentuję już teraz bo znowu mi cos nie wyjdzie i grzechotnik będzie musiał mnie ratować 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB i znów ten brak wiary w siebie... kto nie popełnia błędów to się na nich nie uczy. 😉 Ale to nie prowokacja, zeby nie było... 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach