michu 66 Napisano 1 Września 2023 Pytam bo nie wiem czy łac jeszcze pk czy już sama wode . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Września 2023 4 godziny temu, michu napisał: Tak żeby było mleko i pare bursztynów? Tam po 2 zdjęciach,gdzie widać najlepiej, to ja bym dał jeszcze 2 tygodnie(też nie lubię kanapowcow) Góra dojrzewa szybciej niż doły. Ja zawsze doły zostawiam jak mam jakieś auto na out na jeszcze dodatkowe 2 tygodnie, no chyba że Piecha czy jakieś inne wydarzenie losowe to wtedy ciacham wszystko na raz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 1 Września 2023 @michu oj tego nie wiem, na trichomach trochę za mało się znam, ale na necie chyba jest pełno zdjęć do porównania bo ludzie lubią się chwalić "efektem szronu" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 1 Września 2023 @Jerzy postaram się ogarnąć lepsze zdj na dniach. Bo to maskara jest haha mój fon się do tego chyba nie nadaje @Bob drzewny a no jest tego sporo Na dniach postaram się zrobić lepsze zdjęcia. Może ja coś źle robie bo to było tak na szybko . 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 2 Września 2023 (edytowane) Łodygi zrobiły się czerwone a liście zolte .. calmag nie pomógł . Vo jest grane ? Edytowane 2 Września 2023 przez michu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 Jak jaśnieją fest to raczej brak azotu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 2 Września 2023 @Mr.Green kurde dostała azot podlanie temu . Później czysta woda i teraz porobiło się tam jak widać. . A czy ja przypadkiem bie zapchałem ją calmagiem od biobizz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @michu A który to tydzień ? Lampa też może zakłamywać obraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 2 Września 2023 (edytowane) @Mr.Green 63 -64 dzien 9 tydzień z kawałkiem wychodzi "automaty" Zdjęcie z fleszem. Edytowane 2 Września 2023 przez michu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 No to już się wyjadają. Zaraz 10 tygodni. Końcówka już 🙂 coś tam chyba można jeszcze podkarmiać przed ścinka 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 2 Września 2023 @Mr.Green wrzucę jeszcze raz Pk13/14 i później już woda . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @michu Ile planujesz ja mieć jeszcze ? Niektóre sztuki się trafiają takie że rzeczywiście szybko dochodzą i szybcie się zaczynają wyjadać mimo takiego samego karmienia na przykład. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 2 Września 2023 @Mr.Green mam czas do 15ego wrzesnia . I oewnie do 15ego potrzymam wszystkie żeby mieć gdzie wysuszyć. Na dniach sprawdzę trichomy i będę widział pewne. Zostaje dwa tygodnie nawet nie całe. Tylko ze ona przez te dwa tygodnie zgubią wszystkie liście. Głównie chodzi o tą na jaśniejsza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @michu No to daj jej jeszcze raz papu i potem już sama woda tak jak pisałeś i tyle 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Września 2023 @michu dorzuc jeszcze azotu i pk dla tej jasnej i calmag też może wskoczyć, potem już sama woda albo raz połowę dawki jak za szybko będzie żółknąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 4 Września 2023 Siemaa Dzień 66. Tak wygląda ten bajzel na dzień dzisiejszy . Nie ma szału.. Coś popsułem No ale może następnym razem będzie lepiej. Gorilla "na jaśniejsza " dostała calmag 0.5ml I pk 1ml na 1l wody . Mandarine to ta z początku dostała pk 1ml na 1l wody . Jack to ten vo ma największe topy dostał sama wode 1l . I chyba to już było ostatnie nawożenie teraz już poleci sama woda dla każdej. Za 11-12 dni planuje wszystkim kosę. Gorilla ma bardzo dziwne topy takie jak by pestki ? Niżej parę zdj trichomow. Lepsze mi nie wyjadą.. nie wiem czy ten mikroskop takie gowno czy ha nie potrafię go obsługiwać hahah. Trudno na przyszłość zainwestuje w lepszy . Pierwsze trichomy to gorilla I Mandarine 2 zdjęcia . Reszta jack. Piona ! 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Września 2023 @michu dobrze wygląda 🙂 Gorilla taka odmiana i taka struktura topa. Bez obaw. Miałem gorylke i różne potrafi przywdziać różne formy 😛 Jakbyś ja więcej karmił to by bardziej spuchła. Pozostałym lej zdecydowanie sama wodę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 4 Września 2023 (edytowane) @Mr.Green Edytowane 4 Września 2023 przez michu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 4 Września 2023 @Mr.Green dzięki! Jak na pierwszy raz myślę że nie na tragedia. Na parę lolkow będzie heh Ta chyba była od "fb" No i na zdj fajnie wyglądała haha Gorilla chyba dostanie jeszcze raz pk . No a rezzta tak jak mówisz woda i kosa za jakiś czas. A co do nawożenia myślałem że wystarczająco mają papu . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Września 2023 @michu Gorilla to dobra genetyka i bywa żarłoczna Czasami rośliny trzeba karmić indywidualnie i jednym dawać więcej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach