Boczelli 3,321 Napisano 21 Stycznia @czanczanek ja wlasnie pierwsza uprawe lece na biotabsie i jak narazie super, polecam 👍 @czanczanek jakbys kupowal biotabsa to duzo taniej wychodzi kupic wszystko osobno niz ten zestaw startowy jbc 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 22 Stycznia @Mr.Green hej, zerknij na tego w wolnym czasie, on ma już mlecznobursztynowe Triho i nie wiem czy faszerować go jeszcze czy chlastac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia @czanczanek raczej chlastać. Te liście cukrowe już są dość dojechana. Dalsze futrowanie raczejenie ma sensu i nie wiele już zmieni. Jak tricho pasuję to tnij 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Stycznia @Mr.Green to jutro kosa bo podlałem nie dawno, przeplukam trochę i tyle bo w organice nie trzeba robić takiego Flusha jak przy minerałach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Stycznia @Pablo 1988siema, byles ciekawy jak wydzie ten bananik myślę, że dobrze wygląda:) za tydzień Kosa 2 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Stycznia @czanczanek piekny, bananek fajne palonko 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Stycznia (edytowane) @vego1989 pa jak sie łodygi ugiely pod ciezarem hehe powiem ci, że dawno nie miałem takiego ugiętego krzaka od topów:) Edytowane 23 Stycznia przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Stycznia @czanczanek fajna ma budowe topa, ogolnie palenie sztosik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Stycznia @vego1989 az zal to ciąc hehe tylko szkoda, że po ścince tak paruje strasznie i się kurczy ale myślę, że będzie fajnie smakować i klepać:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Stycznia @czanczanek siemanko no powiem Ci ze grubo tam masz serdeczne gratulacje 👍😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 23 Stycznia @czanczanek to jest największy ból jak widzisz jak z dnia na dzień się kurczy podczas suszenia xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Stycznia (edytowane) @Growerseed no niestety, normalnie az serce ściska hehe @Pablo 1988 A dziękuję 🙂 może dlatego bo w zasadzie nad nim się skupiałem najbardziej od początku bo wydawał się najzdrowszy i szybko się rozwinął Edytowane 23 Stycznia przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Stycznia @Mr.Green ale miałeś nosa z tym azotem, wysłałem Ci fotkę parę dni temu żebyś się wypowiedział na temat tej rośliny bo niechciala puchnąć, po dojebaniu konkretnej dawki azotu ruszyła:) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Stycznia Witam, Panowie 35 dzień 3x sezon czy mogę już jej liście chlastac bo sami zobaczcie jak się upasla w liście hehe 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 27 Stycznia @czanczanek jak zasłaniają szczyty i nie da się ich odgiąć to tnij. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Stycznia @WymiataczMega ok to obczaje dokladnie, dzieki 🙂 a i myślę, że tak za dwa tyg przełączyć światło jak myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 27 Stycznia @czanczanek bym tydzień przed przełączeniem fryzjera zrobił a gdzieś do drugiego tygodnia na kwitnieniu powtórzył. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Stycznia @czanczanek ja od piątego luścia zaczynam defiliować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Stycznia @WymiataczMega to poczekam, nie spieszy się zasłaniają trochę szczyt ale odegne póki co i poczekam i za tydzień cyknę światło 12/12 @Glut78 a nie przerywa ci to fotosyntezy ? Ja tak kiedyś ucialem i krzak ledwo odratowałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 27 Stycznia @czanczanek z jakich pestek dziewczyny? Zdrowe i ładne 💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach