Glut78 640 Napisano 27 Stycznia @czanczanek jak ma 5 wiatrakowych to jeden obcinam, który mi najbardziej przeszkadza, za kilka dni znów i tak ją przyzwyczajam i nic jej nie szkodzi 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Stycznia @czanczanek https://wolnekonopie.org/2018/03/defoliacja-kontrowersyjny-trening-roslin/ przeczytaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Stycznia (edytowane) @WymiataczMega Wszystko z Royal Queen, wkurzylem sie teraz pilnuje podlewania co 3 dni jade zgodnie z tabela biobizz nic nie ujmuje nic nie dodaje wedlug tabeli tyle nawozów leję do danego tygodnia roślin i właśnie 1 raz zapierdzielają dobrze 🙂 @Glut78 spoczko tak pytałem bo kiedys mialem podobny przypadek i prawie mi padła Edytowane 27 Stycznia przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 27 Stycznia A ja tam nie jestem fanem usuwania zdrowych lisci, roslina ich potrzebuje do fotosyntezy i przechowywania skladnikow odzywczych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Stycznia @Boczelli no dlatego napisałem wcześniej o tej fotosyntezie, ale kazdy robi inaczej. Ja zawsze staram sie jak najmniej chlastac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 27 Stycznia .@czanczanek kazdy prowadzi swoj ogrodek jak ram sobie chce 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Lutego Pamiętacie ta chudzine co wysłałem ostatnio ? To chyba coś ruszyła bo zaczęła kwitnąć bardziej, liście co prawda już zjedzone ale puchnie pomału i trichomy są już mleczne tylko zastanawiam się czy jak ja potrzymam jeszcze czy nie przekwitnie 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Lutego @czanczanek wygląda jak lekko wędzona 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Lutego (edytowane) @Mr.Green Taaaaak ale sam widzisz puchnie pomału 🤣 pa na szczyt jak ładnie zaczął kwitnąć co prawda białe niteczki ale coś ruszyło Edytowane 5 Lutego przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 5 Lutego Ona rdzewieje😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Lutego @moonka WD40 ją 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 5 Lutego .@Mr.Green malo. Ja byl przejechal ja szlifierka z odpowiednia tarcza. Byla by pewnosc ze WSZYSTKO zniknie🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Lutego @moonka @Mr.Green bo ona jest wyjatkowa 🤣 ale puchnie ? Puchnie to najważniejsze 🤣 teraz mam gorszy problem bo ściąłem fajnego krzaka White Widow automata z mlecznobursztynowymi trichomami i jebany nie klepie i zastanawiam się co jest nie tak Pierwszy raz mam taką sytuację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 5 Lutego @czanczanek automat 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Lutego @czanczanek daj jej trochę azotu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Lutego @Glut78 ale ze tej uwedzonej prawie hehe ? @Boczelli no chyba zaprzestane automatów bo się wkurwilem troche 😞 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Lutego @czanczanek nie wkurwiaj się. To tylko życie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 5 Lutego @Mr.Green no straszne jest czasami hehe, no mowi sie trudno teraz i tak robię sobie przerwę dłuższą bo może już nie czuję 🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Lutego A w sumie to nikt mi nie doradził czy ja zostawić czy ściąć xd bo ona dalej kwitnie chociaż powinna być ścięta 3 tyg temu już 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Lutego @czanczanek Tnij ja w pizdu 😉 nad takimi rzeczami się nie ma co nawet zastanawiać 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach