Gość Napisano 1 Lipca 2023 @Monako mi juz plakac sie chce, heehhehe jak pomysle ze bede musial je zjarac , przywiazalem sie juz do nich 😄 😄 😄 a ja musze to przemyslec ? czy lepiej robic wega 30 dni i ogien na bloom czy lepiej dluzej poczekac i wiecej zebrac?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Lipca 2023 @dziurawy a co to jest bloom ? no niestety cos sie zaczyna cos sie konczy Dzien 30/6/0 Warunki Dzien 26C Rh 65% Noc 22/23C Rh 70% Zakupilem duzy osuszacz ktory we wtorek bedzie bo nie daje rady zbic wilgotnosci jak narazie przed plecha bronie sie CannaCure plus wentylator chodzi pokojowy duzy Pytanie do was czy juz sie zaczyna Kwitnienie ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 @Monako ojoooojojojojojojojooj ojjojojojoooj ktos nie czyta wiedzy naukowej 😛 😛 bloom = kwitnienie 😄 a poza tym na h... ci wiedziec czy juz kwitna ?? i tak musisz czekac pol roku ? 🙂 co do wilgotnosci na miekko ,zarzuc drugi mieszak i bedzie gitt ?? @dziurawy juz zaczynaja kwitnac ? pojawily sie stygmaty ? bo pre flowery juz sa widzee ? a sa juz nizej miedzy lodygami wloski ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Lipca 2023 @dziurawy pierwsze słyszę bloom flo to tak wiatrak drugi nic nie daje jeszcze ja podbija za mocna wilgotność jest w pomieszczeniu i dlatego bez osuszacza nic się nie zaradzi ja potrzebuje czy kwitnie czy nie bo nawozy stosuje do harmonogramu nie leje jak mi pasuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 @Monako powiem ci , ze ja lalem nawozy na kwitnienie tydzien przed przelaczeniem lampy na 12/12 no ale sam widzisz czy sa wloski juz na lodygach ? ja nie widze bo masz zdjecia z gory obczaj tutaj : https://2fast4buds.com/pl/news/jak-powiedziec-kiedy-automatycznie-kwitna wiem wiem to automat , ale jeden huj, oznaki sa takie same kwtnienia przeczytaj sobie @Monako a co do wilgotnosci ,napisal bym ci co u mnie sie dzialo z wilgotnoscia to bys z krzesla spadl 😛 aa jak widac wszystko jest ok 🙂 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) @dziurawy ja zapodałem Callmag sam teraz zapodałem Rhizotonic CannaAzym i CannaBoost teraz zapodam sama wodę a pozniej delikatnie floresa zapodam Edytowane 2 Lipca 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 @Monako nie wiem jaki masz cal mag ? jakiej firmy ? ale rhizotonic ma azot flores ma azot , nie wiem czemu ale ktos mi mowil zebym nie podawal floresa i mam dwie butelki pelne, a floresa nie podaje teraz bo ma azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Lipca 2023 @dziurawy ja mam callmag z biobizz ale znów flores ma nie tylko azot i dlatego chce go dac małymi dawkami a pozniej pk13/14 w jednym Tyg i chyba będzie płukanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 @Monako jakie plukanie ? aa gdzie boost z pk ? jak lejesz pk lejesz i boosta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) @dziurawy teraz tylko Boost pk jeden tydzień się daje a płukanie to 2 tyg przed ścinka z nawozów Edytowane 2 Lipca 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 @Monako juz scinka ? japierole hehehe 2 raz lecisz i skonczysz wczesniej niz ja ??!!! ejj noo nie fer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) @dziurawy No jeszcze do ścinki ale moje odmiany są 7 tyg Ty miałeś tak naprawdę wegetacji 55 dni licząc z indukcja ja mam 37 dni licząc z indukcja a ja tez się skupiłem żeby w ziemi były nawozy żeby im nie brakowało np PK Edytowane 2 Lipca 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 @Monako trzymal bym dluzej ale nie wyrobie sie juz, prosze boga zebym wyrobil sie w danym terminie ,chociaz scinke zrobic a moze jak bog pozwoli to ogarne wszystko az do sloikow ,ale jak bedzie sie okaze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Lipca 2023 @dziurawy Ja chce żeby do końca sierpnia już była ścinka ale się okaże 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 4 Lipca 2023 Dzien 30/8/0 Podlewam sama wode z enzymami 2ml/l Ph 6.5 Warunki 26C Rh 56% Dzien 22C Rh 60% Noc Lampa oddalona z 40 na 47cm chce zeby troche podrosly i na dzien podwyzszylem :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 4 Lipca 2023 Jasne środki blaszek, dobry znak że liście rosną jak dzikie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 5 Lipca 2023 (edytowane) Dzien 30/9/0 @Bob drzewny @Udyr Czy one juz kwitna ? Edytowane 5 Lipca 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @Monako nie sraj zarem, bo to grozi pozarem 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Lipca 2023 @Monako jeszcze nie do końca, ale na dniach pewnie włosy pokaże tu i ówdzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 5 Lipca 2023 @Udyr okej dzięki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach