Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lipca 2023 Na niektórych zdjęciach jakby jaśniały 😄 KOniec końców nie tylko azot w głowie miałem. Na trzecim zdjęciu od dołu liście z brzegów.. to przez odmianę czy lekkie braki..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 28 Lipca 2023 (edytowane) @Mr.Green i tez dlatego je chce przelać woda bo może one nie jedzą bo maja za dużo w dupie heh @Mr.Green nie wiem sam dałem tetra flores 7ml/l PK13/14 1,5 ml/l Callmag 1.0ml/l EC 1.6 i może dlatego tez nie jedzą i nie ma poprawy wiec stwierdziłem ze dwa razy sama woda podleje za drugim razem sprawdzę ec i pH wypływu i dopiero je zaleje Edytowane 28 Lipca 2023 przez Monako 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) @Mr.Green Tak one wygladaja w swietle normalnym co sadzisz ? to sa te pierwsze bo tych z tylu nie chcialo mi sie juz targac Edytowane 29 Lipca 2023 przez Monako 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2023 Piękne Pozdro dobrego Jaranka 💣💣💣💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 29 Lipca 2023 @Pablo 1988 a bo pod ledami wyglądają jakby się wyjadały 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2023 @Monako rzeczywiście ciemne są. Dobrze jest 🙂 Topy też ładnie idą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 1 Sierpnia 2023 Dzien 24 Rosliny wygladaja na dzien dzisiejszy tak 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Sierpnia 2023 @Monako trzecie zdjęcie od dołu.. niedobór fosforu..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) @Mr.Green to jest chyba taka odmiana bo ciagle dostaje ten fosfor i nic się nie poprawia minę w ziemi maja 2.4 EC ostatnio mierzyłem tak samo dostały Terra Vega 6 ml/l PK 13/14 po 1,6 ml/l CallMag 1.4 Canna Boost 3ml/l raz dostały sama wodę ciagle je katuje nawozami Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Monako 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 1 Sierpnia 2023 Ja ostatnią uprawę miałem dwóch takich czarnuchów..... podobnie do tych wyglądały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) @WBB ja to już mam w dupie bo ciagle je karmie a one ciagle coś chcą jeszcze 4 tyg do końca wiec jedno karmienie MAX dwa i będą się same wysysać i tez ostatni raz kupiłem nasiona które są zmieszane genetycznie Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Monako 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Sierpnia 2023 Hmmm dużo dajesz calmagu, może to byłby problem? Wapń bardzo lubi blokować fosfor 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Bob drzewny może być że to za dużo calmagu.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 2 Sierpnia 2023 Ja obstawiam wybarwienie od temperatury, wahań jej😉 lub nature 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Bob drzewny @Mr.Green @grolsch3 tego to się już nie dowiemy bo nawet jakby zaprzestał łac callmag to ona i tak nie wróci już do pierwotnego stanu ja obstawiam genetykę bo ta druga tez jest taka sama 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Monako ja u siebie przy przedobrzeniu z calmagiem zacząłem podlewać prawie destylowaną wodą (ale z nawozami) i wydaje mi się że szybko odblokowały się korzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 3 Sierpnia 2023 @Monako Z ciekawości spytam.Jaką odmianę byś wybrał "niezmieszaną" genetycznie gdybyś miał wybierać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Sierpnia 2023 @Lasir co masz na myśli nie zmieszaną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 3 Sierpnia 2023 @Mr.Green Kolega prędzej pisał że już ma dość tych odmian zmieszanych.Więc pytam jaką konkretnie by chciał posadzić..."niezmieszaną" 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 4 Sierpnia 2023 @Lasir Strzelam że chodziło o to, żeby posadzić 6 takich samych odmian na raz, zamiast parę różnych w jednym namiocie. Raczej nie chodziło o 100% indice czy 100% sative Wtedy by nawet automata nie odpalił, bo to gen z ruderalis bodajże 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach