Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Monako raczej nie , wylaczylem go poltora godziny temu i jest git , czyli drugi wiatraczek pomogl z wilg teraz jest 50-52 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 9 Czerwca 2023 (edytowane) @dziurawy przy takich już parametrach box powinno się dwa wiatraki mieć tym bardziej jak Ty jesteś już na kwitnieniu i tam już nie może być powyżej 60% bo jest ryzyko pleśni ogolnie to Ci zazdroszczę ze jesteś już na prostej teraz pare razy dokarmić i pozniej sama woda z miodem i koniec procesu a ja jeszcze dwa Toppingi mnie czekają ale to w niedziele zrobię jeden a następny za jakiś tydzień i poczekam tydzień i przełączam Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Monako z plesnia mysle ze bedzie ciezko wyciag non stop chodzi , ale droga daleka jeszcze do konca ?? pare razy 6 8 tygodni jeszcze w H czasu zostalo , a z miodem zrobie jedna roslinke na probe albo dwie okaze sie w praniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 9 Czerwca 2023 (edytowane) @dziurawy niby 6/8 tyg ale to zleci szybko już jeszcze teraz nie masz żadnych problemów z niedoborami itp wiec została najłatwiejsza robota podlewać i obserwować jestem ciekawy ile będzie z tego bo jednak tych kwiatów jest dużo bo Ty robiłeś dwa Toppongi czy trzy ? Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Monako czyli to samo co od kwietnia dzien w dzien po 3x razy ale kurwa pluje sobie w brode tyle kasy poszlo na jakies hujowe jaranie a moglo swoje rosnac od tylu lat ehhh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 9 Czerwca 2023 @dziurawy a jak wyjdzie takie fest to dopiero będziesz sobie pluł ze gowno ludzie na osiedlu sprzedają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Monako jestem u wiatrakow ciapaki umieja zrobic dobre ziolko 🙂 tylko trzeba wiedziec gdzie zapukac 5e przy 50 g @Monako kurwaa jak zapierdala z boxa jak sie otworzy takim skurwysynem ze az dech zapieraaa 🙂 💖 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 9 Czerwca 2023 (edytowane) @dziurawy ogólnie to miałem na wykończeniu lightmix i dlatego postanowiłem ze na dwa tyg wsadzę pestki w 0,5l a teraz już są w 11l growmix tylko jedna w 4 l bo ziemi brakło u mnie tez już czuć ale jeszcze nie włączyłem wentylator za tudz wl Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Monako przy takich maluszkasch juz czuc? u mnie tak nie bylo ? a moze bylo ale zapach w pokoju ziola byl silniejszy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 9 Czerwca 2023 (edytowane) @dziurawy No czuć i to tak jakbys dobre ziółko miał w pokoju nawet jak posiedzę trochę w pomieszczeniu to na ciuchy tez pachną Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Monako jaram szlugi wszystko jebie kiepem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 9 Czerwca 2023 Panowie idźcie na prywatny. Zaśmiecacie fotorelkę. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Czerwca 2023 @Monako wylaczylem na noc osuszacz rano bylo 65 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 10 Czerwca 2023 @dziurawy odpal 24/7 osuszacz zbij do 50% i będzie git ja sam mam od 40% do 60% i daja radę tylko dobra wentylacja i git malina będzie 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Czerwca 2023 @Katastrofedens masz jakies wloty otwarte ? u mnie byly zawsze zamkniete na starym boxie i bylo ok ? ale wczoraj wylaczylem osuszacz i po nocy nagle podbilo znowu , wyciag dziala na 6 i jest 59 dam na 7 i wyciagne ? osuszacz za maly ? sciany boxa weszly az do srodka tak zassysa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 10 Czerwca 2023 @dziurawy mam otwarte 2 tak w połowie tez mi zasysa boki ale mam te rurki po środku co zapobiegają głębszemu zassanie musisz mieć otwarte wloty przy włączonym wentylatorze inaczej złoży ci boxa 😅 ja mam tez mały osuszacz nie daje rady wgl jakieś gowno z amazona za 40€ 🙄 ale jest i zawsze coś tam wody zaciągnie, ja postawiłem bardziej na wentylatory mieszance by były skierowane na topy by plecha nie miała jak nawet się tam zagnieździć. Oczywiście okno cały czas otwarte są upały to i wlogtosc mniejsza na dworzu wiec to tez działa na moja korzyść 😎 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Czerwca 2023 (edytowane) @Katastrofedens ale jak sa otwarte okienka to osusacz nic nie zdziala bo jest za maly na caly pokoj , tak mi sie zdaje , musze cos zadzialac , jest na 6 wyciag box wpadniety do srodka ale wilgoc 56 a ja kupilem za 70 e razem z filtrem powietrza niby ma usunac 300 ml wody z pokoju 2 m 2 Edytowane 10 Czerwca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 10 Czerwca 2023 35 minut temu, Katastrofedens napisał: ja postawiłem bardziej na wentylatory mieszance by były skierowane na topy by plecha nie miała jak nawet się tam zagnieździć. Oczywiście okno cały czas otwarte I Ziomek napisał Ci co zrobić😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Czerwca 2023 @grolsch3 ziomka sytuacja jest calkiem inna niz moja , soryy nie zaryzykuje virusa tytoniowego niz zlozenie boxa 🙂 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 10 Czerwca 2023 @dziurawy nie czaje, chyba. To napisze inaczej. Mieszaki w środku, odpowiednia ich ilość i rozmieszczenie ( 2 porządne na wysokości kwiatostanu) do tego otwarte otwory pasywne no musisz i chuj. Ziomuś dobrze Ci radzi, ja też. To nie odkrycie Ameryki że to podstawa do zbicia rh. Ale jak boisz się o tmv a nie pleche na topach... To nie mam pytań 😁🖐️ wirus nic nie robi oprócz wizualnego efektu i to tylko wyłącznie wiatraków... Poza tym szybciej zarazisz planta nim brakiem higieny dłoni niż oparami dymu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach