Bob drzewny 809 Napisano 21 Maja 2023 Na tej siatce można po prostu podwiązać łodygi do jednej ze ścianek kwadratu i wyjdzie na to samo, jedynie chwilę więcej roboty, ale to może z 15 minut @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2023 @Katastrofedens no lekka pizda jest z tymi siatkami , ale ta co widzisz to huj spider farmer dal by w komplecie na box 100 cm ?? a kratki w srodku maja po 15 cm ??!! to jest dopiero jazdaa, popatrze za jakims sznurkiem i to ogarne @Bob drzewny mam tez te JOJO do podwiazywania lodyg w praniu wyjdzie 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2023 dzungla ladnie rosnie , moze to ten bloom tak zadzialal ?? pelno kwiatow poszla w gore i znowu fryzjer poszedl dolnych partii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Maja 2023 @dziurawy ja nie wiem jakie daje ja homeboxa chciałem dla mnie lepiej wykonane się wydają i jestem zadowolony 😁 a siatkę tez kupiłem oczka są jak powinny ale strasznie do dupy wykonanie siatki 🙄 sercem jardin chyba robi najlepsze a najlepiej to pomyśleć nad własna konstrukcja 🙂 możesz ta zostawić jak jest i na to jeszcze jedna siatkę dać by ładnie teraz poprzeplatane jak chcesz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2023 @Katastrofedens dokladnie jardin jardin ale nie ma jebbbb na 70 cm ma na 60 80 90 a akurat na 70 nieee maaa ?!!!?!?!?!?!?!!? WTF @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2023 44 dzien nie moge dluzej czekac dzis jak dziewczynki wstana zmienie wszystko na bloom 12/12 swiatlo dam na 85 mocy wys 30 cm jakies porady sugestie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Maja 2023 @dziurawy Popatrz w necie jak możesz przerobić taka 80x80 do twojego boxa jak wyglada jakie mocowania 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2023 @Katastrofedens szukalem wczoraj po sklepach w nl szukalem na yt ale jak polowa siatki ma mi wisiec ?? albo mam przez nia przejsc to na huj mi ta siatka na arbuzy ?? te kkwadraty powinny miec maks 7 -8 cm a nie 15 cm , dorabiam u siebie sznurki polowe juz zrobilem polowe zrobie jutro bedzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Maja 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Maja 2023 @grolsch3 ty mi piszesz o plesni a ja pytam o wilgotnosc jak z nia walczysz ? czy nie masz problemu z 50 %? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 22 Maja 2023 @dziurawy więcej mieszków lub mocniejszy wyciągający. Nie używam pochłaniaczy. Mam 40% i żyją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Maja 2023 @grolsch3 u mnie jest 55-60 wyciag moge dac na maks ale nie da rady zbic do 50 44/1 BLOOM swiatlo 100% 12/12 wilg 55-60 wys lampy 30 cm 1250ml na glowe dzis sama woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Maja 2023 @dziurawy mogłeś przed przełączeniem trochę liści wiatrakowych usunąć i byłoby mniej stagnacji powietrza między roślinami, co by zmniejszyło ogólną wilgotność. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Maja 2023 (edytowane) @Udyr poszly 3 fryzjery @Udyr @grolsch3a mieszajacy ma byc wlaczony caly czas?? 24h ? Edytowane 22 Maja 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 22 Maja 2023 @dziurawy ja mam włączony cały czas, od narodzin do śmierci. Trening łodygi (pogrubia się znacznie) dzięki temu zabiegowi. Co grower to różne sposoby. Niektórzy na weg w ogóle nie włączają nawet wyciągu, zawsze dostosowuj do tego jak wygląda sytuacja u Ciebie w namiocie. I co chcesz osiągnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2023 @grolsch3 100 kg z krzaka 😄 😄 roslinka ma juz 44 dni obserwuje ja codziennie czytam , mysle porownuje i jedziemy z tematem , ja wlaczylem mieszajacy w srodku ,tez na poczatku po 1 przesadzeniu , powiem ci ze u mnie na vegu rzadko wlaczal sie wentylator wyciagajacy , mialem problemy z wilgotnoscia ale wrzucilem nawilzacz i sie ogarnelo jak teraz , byla na 60 wlaczylem mieszajacy w srodku spadla do 50 jest gitara lecimy z bloomem na ostatnim zdjeciu te male paczki tez wycinac? czy z nich tez beda kolby jak butelka wody 5L ? 😄 😄 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 23 Maja 2023 @dziurawy niech będą kolby, z dołu krzaka tak ale nie ze szczytu. O to chodzi z mieszającym 😁 pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Maja 2023 44/4BLOOM 1250 ml 3ml floresa 2 ml cannazym 1 ml calmagu 2 ml boosta 1L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Maja 2023 @Zielone krainy jak to widzisz ?? mocniej golic dol?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Maja 2023 @dziurawy Pod siatką powinno być wszystko wygolone , same łodygi nic więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach