Gość Napisano 12 Maja 2023 @hubert2020 to forum mnie nauczylo , ze kazdy mowi co innego i najlepiej sprawdz sobie sam 🙂 u mnie ec na start to 0.6 woda z kranu co do rekawiczek nie dotykam lapami roslinek, ani razu wszystko w rekawiczkach , podlewam bez bo nie dotykam ich pale szlugi i chce unikac wirusa tytoniowego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 12 Maja 2023 (edytowane) @dziurawy ja zakupiłem Canna Cure i sobie rośliny spryskam raz na tydzień i nie ma opcji na jakies nieprzyjazne wirusy itp Ja znów podchodzę do tego już zupełnie inaczej niż kiedyś wiem co daje w jakich dawkach i wykluczam niedobory u Ciebie jeszcze dwa stresy przed roślina Topping i przesadzanie wiec nie jest złe siatka fryzjer i owoce a pozniej kanapa i film Edytowane 12 Maja 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2023 @hubert2020 juz robilem dwa razy topping , boje sie ze nie zmieszcze wszystkiego w namiocie , trzeba myslec powoli o nowych doniczkach czyli jeszcze pol roku hehehehehehehehee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 12 Maja 2023 @dziurawy który u Ciebie dzień jest ? Śmiejesz się z mojego wpusu ze prawie pol roku to trwa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2023 wczoraj przed calmagiem : po calmagu 1ml na litr i 2 ml na litr cannazymu efekt 4 cm przez noc 😄 😄 🙂 🙂 nauka nie idzie w las DZIEKI ZA POMOC !!! jakies rady wskazania ? cos dodac odjac ? temp 25/21 wilg 60-70 moc 60 wys dzis poszla zmiana z 25 na 30 cm swiatlo nadal 20/4 Z panem Bogiem drodzy parafianie Bog kocha nas tak samo (chada) @hubert2020 35 dzien mordeczko a co do drugiego pytania to ty mi uswiadomiles , ze nie zajaram zajebistego ziolka jak pisze na opakowaniu pestek 9-11 tyg bo tam nikt nie dodal kielkowania, suszenia czyli to byl smiech przez lzyy 😄 😄 😄 ja tutaj nikogo nie przyszedlem obrazac , zaczepiac , czasem za duzo zartuje ale nic wiecej !!! 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 12 Maja 2023 (edytowane) @dziurawy 9/11 tyg to samo kwitnienie jest ja brałem dlatego odmiany 7/9 tyg bo tyle czekać Edytowane 12 Maja 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2023 @hubert2020 23 lata palenia i wiem co lubie po czym moge dzialac sativa mi najbardziej pasuje a niestety na nia trzeba czekac dluzej, ogolnie wole haze bardziej kopie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 12 Maja 2023 (edytowane) @dziurawy to Ty już dziadek heh przepaliles prawie 2/3 mojego zycia Edytowane 12 Maja 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2023 @hubert2020 nie nie mordo, ja mam 35 lat wiec dziadek ? nie pasuje 😄 niii huj hehe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 12 Maja 2023 @dziurawy To chyba pomyliłeś lata palenia bo by wychodziło ze miałeś 12 lat jak zacząłeś ja mam 31 wiec rówieśnik heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2023 @hubert2020 nic nie pomylilem mordo 🙂 tak zostalo do dzisiaj wariat 😄 gdy chlopaki mieli 18 lat na osiedlu ja mialem 9 , myslisz , ze nie wzieli mnie na 18 ? do dzis ja pamietam , matka zamknela mnie na cale wakacje w domu , ale byla grubaaa bibaaa 🙂 @hubert2020 dopiero dziadek juz rowniesnik , zdecyduj sie hehehe 😄 😄 ale jak chodzi o lata palenia to dziadek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 12 Maja 2023 @dziurawy nie sądziłem ze od takiego młodego paliłeś i dlatego stwierdziłem żartobliwie ze pewnie masz ponad 40 lat 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2023 @hubert2020 moj byly ziomek zaczal jarac od 11 roku ale mi jakos sie nie spieszylo ,bo ogladalem exxpres reporterow i tam pokazywali jakis sqout z helupiarzami i mi sie to nie spodobalo hehehe 1 raz zajaralem gdy mialem z 10 lat i ok poszlo a dopiero potem zaczalem jarac, zadajmy sobie pytanie czy to dobrze ? 50/50 nie masz pojecia ile mialem w zyciu problemow przez ziolo , ile spraw w sadzie, kuratorzy , a koniec koncow to wszystko bylo przez ziolo , starzy nie ladowali mi kasy po kieszeniach masz baw sie , dawali ile mieli i ile mogli , znam ludzi co nie pala nie pija , zyja ,dobrze sie bawia i bez tego ,zdania sa podzielone i niech nikt nie pierdoli ,ze trawka nie uzaleznia , tak samo jak kawa papierosy czekolada cukier zyciee zycieee a co do wieku mozesz dla mnie miec i 15 lat jak masz cos w glowie dogadamy sie a jak masz 50 i pusty leb to juz tego nic i nikt nie zmieni , tak to wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 12 Maja 2023 @dziurawy nie znalazłem w sieci składu rhizotonica, w takim razie to przez niego nadmiar azotu. Z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2023 @cejerowski21 slabo szukales 🙂 Elo ELo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja 2023 36 dzionek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja 2023 chyba ostatni topping poszedl , teraz czekam na kwiatuszki potem wieksze donice jakies sugestie rady ? siatka ?? @Zielone krainy nie ukrywam , ze marza mi sie twoje kolby 🙂 jakies sugestie ? jak ty to widzisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2023 @dziurawy Lekka defoliacja usunięcie zbędnych szczytów, jakie gorzej rokują i wystarczy, jak chcesz iść w scrog to też możesz, jak wolisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Maja 2023 @Zielone krainy jakies szczegoly na temat tego scroga kiedy co jak gdzie ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 15 Maja 2023 @dziurawy scrog to juz zaczynaj ładnie je rozozysz po całym boxie 🙂 i fajny dywan się zdobi 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach