cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 @hubert2020 nie wiem czy jeszcze mi zostało tej ziemi myslisz żeby do Runtza dosypać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Marca 2023 @cejerowski21 tak mi doradza mój mentor ze musi być na równo bo u mnie tez opadło i dosypalem do równości a Który to dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 (edytowane) @hubert2020 7, edytowałem tamte posty zobacz sobie, dokładniej i przejrzyściej wszystko napisałem zobaczylem twoja fotorelacje, idziemy lep W lep prawie😆 Edytowane 20 Marca 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Marca 2023 Nie musi być do równa, musi być na takiej wysokości, aby później światło dobrze dochodziło do spodu. Im wyżej roślina zasadzona, tym więcej miejsca na rozwój korzeni. No i jak jest ziemia wysoko, to jest gdzie zrobić lst. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 @ZielonyTabaluga ziemi było by wiecej ale nawilżacz ciśnie mi w boxie i ta materiałowa doniczka rozepchala się troche w boki(upośledzony prostokąt) na te dwie donice poszedł worek 20L light mixa (jesna 11L druga z 5 nie wiecej) jak wyrzucę nawilżacz mysle ze zrobi się troche miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Marca 2023 @cejerowski21 ja czekam jeszcze pare dni i robię trening lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 @hubert2020 ja u siebie jeszcze z tydzień poczekam, może połtora😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Marca 2023 (edytowane) @cejerowski21 ja na wegetacji trzymam MAX 35 dni bo doniczki mam za małe żeby dłużej czekać a daje już nawozy i rośnie w oczach teraz Edytowane 20 Marca 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 @hubert2020 ja to właśnie nie wiem jak u siebie teraz pomyślałem, przeciez ja mam automaty🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Marca 2023 @cejerowski21 ja specjalnie nie bralem automatow bo chce z 200 gr a z auto bym miał może z 70 gr z 4 roślinek a jeszcze one błędów nie wybaczają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 @hubert2020 ja wybrałem automaty chciałem zobaczyc z czym to sie je, na plonach nie zależy mi jakos bardzo, żeby po 10 tego i tego było, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Marca 2023 @cejerowski21 ja dużo siana włożyłem ok 3,5 tys w sprzęt 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Marca 2023 @hubert2020 Auto nie jest gorsze od sezonu. Jak zrobisz wszystko z głową, to nawet hst można zrobić na auto i są kozak efekty. @cejerowski21 U Ciebie ziemia jest dobrej wysokości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 (edytowane) @ZielonyTabaluga a powiesz mi co mogę zrobic z tym wypierdalajacym się o samego siebie runtzem? Myslisz żeby go bardziej podkopać zostawić tak jak jest i sprawdzić jutro co u niego? Swoja droga chyba zepsuł mi się programator czasowy, pokazuje 7, 7 rano ogólnie powinna byc u nich noc od 6 godzin, nie wiem co zrobic, gasić im swiatlo teraz czy zostawić do jutra tak jak jest(az odbiore nowy programator) i wtedy robic im odrazu noc Edytowane 20 Marca 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Marca 2023 Nie rozumiem pierwszego pytania, na drugie : lepiej, żeby miały cały czas światło, niż jego dłuższy brak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 @ZielonyTabaluga literówka mi się zrobiła, co mogę zrobic z tym runtzem który się wywrócił? Zostawić tak jak jest narazie poczekac co pokaze jutro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Marca 2023 @cejerowski21 jak Ty chcesz go podkopać.. ? Zrób mu rusztowanie z patyczków lub drutu. Niech się lekko wspomoże. Puści głębiej korzenie to zaraz stanie na nogi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Marca 2023 @Mr.Green podkopać- odgarnąć wokół trochę ziemi żeby cała roślinka zeszła troszeczkę niżej Jutro z rana zrobie rusztowanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Marca 2023 @cejerowski21 nie podkopuje się czegoś co słabo stoi. Lepiej obudować rusztowaniem i wesprzeć. Pomoże jej to się ustabilizować i zaraz jej się poprawi. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 20 Marca 2023 Wiesz jak się groch sadzi? Zrób to samo 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach