Cali_Bastard 685 Napisano 15 Listopada 2022 Uzupełnij potas i minimum calmagu daj żeby lepiej weszło. Czas na jakiś booster 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 19 Listopada 2022 Dobra. Kolejne dni za nami . Jesień chyba zagłada do namiotu coraz szybciej. To już 40 dzień kwitnienia. Od tygodnia daje Garden Top Shooter pk , producent zaleca na ostatnie 3 tyg kwitnienia zaczynajac 1 tydzień od 1ml na litr w 2 tyd 2ml/1l . Obecnie na 3 litry wody daje 2ml pk co 72h Ostrzegają jednak by podawać jedynie gdy roślina jest zdrowa. Oby wytrzymały takie wstrząs do końca. Ścinka powinna być za max3 tyg. Jak oceniacie stan pola ? Co najważniejsze pały puchną aż miło 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 20 Listopada 2022 Bardzo przyjemnie się na to patrzy 🙂 Czyli co 3 tygodnie i kosa? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 20 Listopada 2022 @Zumiacz tak wychodzi z opisu tego ziołowa. Obie gotowe pi 8-9 tyg Nierówno dochodzą to tez będą zaległości do skończenia. Topy wielkie już teraz a mam 2-3 tyg Musze tez panel pochwalić robi światło robotę. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 20 Listopada 2022 Będą obfite zbiory 🙂 ten mutant ciekawy 😄 taki jak by karzeł ale na boki rozjebany jak po mocnym teściu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Listopada 2022 Ładne topki I dobrze rozjebany temat 🙂 te ciemne topki po prawej to wygladaja jakby juz chcialy byc palone 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 20 Listopada 2022 @Mr.Green No korci bardzo tym bardziej ze od miesięcy pale ten sam temat. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 20 Listopada 2022 Aż miło patrzeć 😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 27 Listopada 2022 Zaczyna się 7 tydzień rośliny dostają co 48h po 0.5l z 0.7ml z Shooter. widac ze pk mocno na nie działa i wyciągają z każdej siódme poty. Słabsze schną od góry szybciej. lecz roślina wciąż pokazuje nowe pąki. Przyszły tydzień leci pk dalej i w kolejny ścinka. Juz się martwię czy moje założenie 400g wyciągnę. 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Listopada 2022 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Listopada 2022 @Juras80 są pały Jest moc 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Listopada 2022 4 godziny temu, Mr.Green napisał: @Juras80 są pały Jest moc 🙂 No ale jest tez niedostatek. Za mało mi wyjdzie bym się cieszył na serio. Na 1.44m2 wynik 300g bo tak szacuje będzie bolesny. Ja nie wiem jak można osiągnąć wyniki rzędu 1kg ? Jest to w ogóle możliwe by w organice dojść do wyniku bliskiego 1kg przy takim metrażu? No nic już pestki jadą do mnie nowe i za 2 tyg ruszam na nowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Listopada 2022 @Juras80 Ładny obraz , ale do perfekcji trochę brakuje, jak mówi mądrość: wielki rozum szuka perfekcji, a perfekcja prosi o to, by rozum był w swych ocenach doskonały , aby nie popełnił błędów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 29 Listopada 2022 @Juras80 no co Ty gadasz, że trzy stówy z tego ściągniesz, więcej na pewno będzie 🙂 który to tydzień kwitnienia? @edit 54 dzień, tak? A tego lemon haze'a czasem dłużej nie powinieneś trzymać skoro to sativa? Powinno to spuchnąć jeszcze co nie co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Listopada 2022 (edytowane) @Rzeźnik Jak mogę się wtrącić, to powiem ci, że zaniża, ale niewiele , bo topy nie są duże , ale jest ich sporo , powierzchnia 1,44 m2. Mimo, że topów jest ich sporo, ja sam obstawia, około 450 g, jak na to patrzę. Napisał ile mają rośliny to 7 tydzień, a planuje kosę na 9 tygodniu. Edytowane 30 Listopada 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Listopada 2022 @Juras80 300 to ja zbieram z 0.7m2 Z pewnością będzie więcej:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 1 Grudnia 2022 W dniu 30/11/2022 o 04:53, Mr.Green napisał: @Juras80 300 to ja zbieram z 0.7m2 Z pewnością będzie więcej:) Na duchu podnosisz. Miło by było pomylić się na swoją korzyść 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2022 @Juras80 tego Ci życzę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 1 Grudnia 2022 Wrzuć fotkę porównawczą z zapalniczką to łatwiej będzie ocenić. Fotka fotce innego growera nie równa i topek będzie wydawał się mały na zdjęciu, jak dla mnie też strzelisz 400+. Sezon jest zbity i ciężki nie jak auto, a oszronione są też srogo 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 1 Grudnia 2022 @PrzeMIX 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach