Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam, powracam do gry o to ja słynny Szwagier, w nowej odsłonie, z nowym wyposażeniem i ciut większym doświadczeniem w tej dziedzinie związanej z uprawą konopi indyjskich. Zapraszam do oglądania, i udzielania mi cennych porad, za taką pomoc oczywiście wszystkim z góry dziękuję. GrowBox: Royal Room, 120x40x40 Oświetlenie: Lampa LED 60w Donica: Herbgarden Jungle Bag Square 14L - doniczka materiałowa 24x24x h 25 cm. Nawozy: BioBizz Try Pack: Bio Grow, Bio Bloom, Top Max. Ziemia: BioBizz - Light Mix. Wentylacja: Póki co niema żadnej ale to z czasem się zmieni. Zaznaczę tylko że w tej donicy zmieściło się 20l ziemi i jeszcze jest śmiało miejsce na 3-5l więc jest na prawdę świetna i ją polecam. A jest to donica 14l, jest na prawdę bardzo pojemna. No i nasiono jak wiadomo jest od producenta Barney's Farm. 👌 Pozdro Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Sierpnia 2022 Nie moze do donicy 14 litrowej zmiescic sie 20 litrow ziemi 😄 bo wtedy jest donica 20 litrowa 😄 to troche tak jakbys kupil coca-cole 1.5 litra i powiedzial ze wlales w nia 3 litry coli 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Sierpnia 2022 @Mr.Green Niby nie można , a @Szwagrom dał radę, to jak w tym tekście z Alternatywy 4 " W Charkowie dali dwóm mężczyzna ślub, wszyscy mówili pomyłka, pomyłka, a po roku urodziły sie im bliźniaczki" . :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) @Mr.Green Na prawdę cały worek od biobizz wszedł w tą donice to co ziemi dali 14l ? Po prostu materiał jest elastyczny i się rozciągnął najwidoczniej. Wsypalem 20l i jeszcze jest miejsce powaga nie wkręcam cię. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) No i sezon szwagra się zaczął, a palenie już się prawie skończyło. 😞 Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Sierpnia 2022 14 litrow ziemi nie dali 😄 poprostu doniczka jest wieksza 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Mr.Green No mowię doniczka ma 14L ale upchać w nią idzie 23l ziemi lekko dziwne co. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Sierpnia 2022 A gdzie ten LSD? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Mr.Green Jeszcze go nie widać ale być może na dniach pokaże łeb. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom Jak ty tyle jarasz to tobie byłoby mało 1m2 wypełnione po brzegi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielone krainy Wiem ale spokojnie mordzia, już i tak się załącza tryb detoksu i oszczędniej palę bo i tak po mału mi się kończy palenie więc, teraz się będę skupiał na tym co mam, by znów za jakiś czas coś mieć. Będzie ciężko ale nie mam wyjścia. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom Nawet o zdrowie kumpel chodzi, nie ma, co tyle jarać , bo się kory palą za mocno, jak tak dużo wciągasz w płuco o szkodach dla płuc nie wspominając. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielone krainy Wiem ale często to jest silniejsze ode mnie czas najwyższy zmienić podejście, muszę stanowczo przestać jarać na jakiś czas bo się zwyczajnie przejarałem. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dumel89 97 Napisano 7 Sierpnia 2022 A nikt nie pomyslal ze to BioBizz nas w 8===> robi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom Ja sobie zawapuje nocą, w dzień nie palę i żadnych negatywnych skutków nie odczuwam, a tylko pozytywne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Dumel89 dlaczego biobizz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dumel89 97 Napisano 7 Sierpnia 2022 Zamiast 20l ziemi dali ci 14l 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 7 Sierpnia 2022 co to za ledzik? cree 60w? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @tmcx730 60w tak od ledam używałeś taki już kiedyś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom ja do swojego małego boxika 29x45x60 niedługo zamawiam ten cree 35w. podobno są git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach