Cali_Bastard 685 Napisano 7 Listopada 2022 Siema gangreniaki Wczoraj wyciąłem prawie wszystko i tak się wkorbiłem ze zapomniałem o fotach wiec dzisiaj wrzucę jak to wyglada na finiszu, zostały mi jeszcze 3 na jutro. Za tydzień podam wyniki zarówno tu jak i w Zupreme. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 8 Listopada 2022 ale ciemne zielonawe 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 8 Listopada 2022 @Git a tam, jebac to wazne ze twarde, pieknie pachną i stówa na krzaku napewno wisi 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Listopada 2022 Siema gnidy 😃 Wlasnie dopieszczam topki. Wyszlo 1920 z 16 drzewek co kompletnie mnie rozjebalo. Właśnie się turlają i jutro jadą do szczęśliwych klientów. Dzięki za komentarze i do następnego. przed czarami …. i po czarach the Woo doo🫣 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2022 Pajęczyna robi dobry efekt 🙂 Kozacki wynik 🙂 Jednak jak na powierzchnię to wychodzi tylko 333 z metra..? Wniosek? Można tam dopchac tematu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 @Mr.Green bo to nie Critical XXL 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Listopada 2022 @Mr.Green dopchać to se możesz starą 😂 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2022 @Cali_Bastard chyba twoją 😄 ale tam ponoć już więcej nie wejdzie 🤭 Masa tematu @Udyr coś przy xxl to ponoć Ci topowi growerzy kręcą ponad 600 do 700 🙂 więc co to eska wyszła? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Listopada 2022 4 minuty temu, Mr.Green napisał: @Cali_Bastard chyba twoją 😄 ale tam ponoć już więcej nie wejdzie 🤭 😄 Wez tak nie mów bo się wszyscy dowiedzą 😎 porownujesz jedna z najbardziej plonodajnych odmian do cali hybrydy ogdzie większość ściąga 50-60 z krzaka. Huja się znasz, do lektury ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2022 @Cali_Bastard ja nic nie porównuje 😄 I chuja się znam 🙂 Dzięki, pisze własne podręczniki 😘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Listopada 2022 25 minut temu, Mr.Green napisał: @Cali_Bastard ja nic nie porównuje 😄 I chuja się znam 🙂 Dzięki, pisze własne podręczniki 😘 Brałeś dzisiaj ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2022 @Cali_Bastard nie wiedziałem że stosujesz 😮 mogłes mówić ziom 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 13 Listopada 2022 @Mr.Green wez już zamknij pizde dobrze mówi że chuja się znasz chuja widziałeś gówno zjadłeś amatorze ucz amatorów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) @Barney's Widzę ze znowu Ci się odkleja czapka.. dopiero co pisałeś że @Cali_Bastard się chuja zna a teraz mu lizesz moszne..? Człowieku wez Ty się ogarnij I przestań jebac po nosie bo Ci nie służy. Pizda to jest z Ciebie. Już Ci to kiedyś pisałem A te czynności które opisałeś to zapewne twoja rozpusta dnia ? Co za flet z Ciebie 🙂 Edytowane 13 Listopada 2022 przez Mr.Green Barneys nie jest tego wart. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 13 Listopada 2022 Uwielbiam te telenowele 🤣🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Listopada 2022 @Juras80 a jak, musi być 💩 ⛈️ Kiedys mi koles wysylal jak na forum szachowym kolesie sie jechali, normalnie kurwa tomik poezji bym z tego poskladal. Zawsze przy okazji tych sporów przypomina mi się tekst z filmu fanatyk „szczupak król wód” i huj 😃 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 Taki ten twój szczupak, to sumowi może naskoczyć 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) @Barney's Już nie przesadzaj, jak chodzi o @Mr.Green to on swoje wie, a ogólnie to każdy z nas czegoś nie wie, w czymś się myli, nikt nie jest growerem doskonałym, wszyscy się uczymy, można trochę wyluzować i życzliwie podejść do innego ziomka, jak w czymś błądzi argumentami wskaż mu gdzie popełnia błąd, nie wyzywajcie się jak dwie ladacznice, jakie walczą o klienta. Edytowane 13 Listopada 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Listopada 2022 @Zielone krainy dokładnie, niektorzy pozapominali ze tej branży uczysz się cały czas. Powtórzę; kto się nie rozwija stoi w miejscu a kto stoi w miejscu ten się cofa. Ludzie po 20 lat uprawiają i zawsze coś jest czego nie wiedzą. Tak czy siak fajnie ze na koniec się zabulgotalo, lubie jak jest życie 😃 Czasami jak czytam inne wątki gdzie jest wkoło lizanie się po pindolach to aż mnie kurwa na pawia wzbiera. Anyway, thats all folks! @Tester można zamykać Kurtyna! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Listopada 2022 @Mr.Green możliwe że masz rację 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach