Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 (edytowane) @Juras80 przy tej mocy to trzeba już kombinować ale mój ciagnie mniej niż połowa twojego wiec pierdole to 😃. Oprócz tego nic m domu nie chodzi wiec pełen na luzaku. Prawda taka ze w razie „w” większy dym jest za zajebany prąd niż za kszory ale jak uprawa wpierdala więcej niż 2,5kw to wypadałoby złamać żeby nie zwracało uwagi, a ceny swoją drogą przegięcie 😒 Edytowane 15 Października 2022 przez Cali_Bastard 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 15 Października 2022 @Cali_Bastard Tak się zastanawiam ile można dostać za krzaki w Szkocji? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 4kw 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Października 2022 (edytowane) @Juras80 do 5 lat + nielimitowana kara pieniężna za posiadanie. Produkcja i rozprowadzanie do 13 lat + nielimitowana kara pieniężna. Ze strony govermentu. Konopia to class B. Za koko itp. class A jest i dożywotka jak się sędzia uprze 😄 Edytowane 15 Października 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Juras80 to co Ty tam masz na te 4kw w boxie? Bo ja bym za 4kw 16 swoich lamp powiesil po 245w 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 @Udyr @Juras80 Tutaj się nikt pierdolami nie zajmuje chyba ze się sam wpychasz na celownik. Do 95 roślin (klony liczą jako rosline) sprawa w sherif court i jak to pierwszy raz i oprócz tego pracujesz to grzywna i konfiskata. Maksymalna kara 3 lata z czego polowe wyroku ujebią. Np za taki numer: https://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-south-scotland-36256100.amp 2 tysiące krzaków o wartości 1.6 miliona wyłapał 6 lat i deportacje. Znam dziesiątki różnych przypadków gdzie skończyło się na grożeniu palcem, tutejsza policja ma problemy z prochami i bronią a uprawy łapią przy okazji jak się ktoś sam pcha jak debil np tak: https://www.edinburghnews.scotsman.com/news/crime/bathgate-drugs-bust-new-pictures-show-raid-on-indian-restaurant-as-cops-discover-large-cannabis-farm-3692338?amp Ja mówię tak, kogoś łapać muszą a chętnych desperatów nie brakuje. Mozecie spać spokojnie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Października 2022 Jasne, dopóki nie śmierdzi na pół miasteczka i nie robisz burdy to mało kogo to interesuje . Ja często siedzę w parku obok domu na ławce z jointem w gębie. Nawet jak policja przechodzi to prosi żeby nie palić w miejscu publicznym gdzie są dzieci i tyle. Y'alright i siema. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Cali_Bastard ja pierdole 😄 zawsze jakas kurwa sie znajdzie co jen cos nie pasuje.. bo ziolko pachnie. Szmata jebana spoleczniak jebany 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 @Udyr zapach palonego zioła na ulicy nikogo nie rusza ale sadzone/świeże inaczej trąci i jak wali u kogoś pod domem alboni nawet w domu swieżyną to się szybko ludzie wkurwiaja natomiast policja nie wbija z drzwiami tylko dlatego ze ktoś zadzwoni. Czesto odsyłają do administracji budynku badz wysyłają social workera żeby pogadał z najemca domu/mieszkania żeby otwierał okna jak jara albo coś w tym stylu. Serio trzeba odjebac gruby numer bez pomyslunku żeby się nie udało. @Mr.Green niektorzy ludzie maja dzieci i nie chcą żeby jebalo w ich domach, nie musza być kurwami szmatami czy jak tam ich nazwałeś. Jak ktoś nie umie zrobić żeby nie jebalo wkoło to lepiej niech nie robi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Cali_Bastard masz racje ale sie nie zgodze do konca bo jak cos przeszkadza to sie idzie i komus zwraca uwage albo co a nie odrazu dzwoni na psy. Tam skad pochodze jak dzwonisz na psy to jestes kurwa pala bita i tyle. Dla zwyklej osoby to jeden telefon i donos a dla kogos kilka lat odsiadki i powazne problemy w zyciu.. ale kazdy ma prawo.. dac z dupy tak jak i ja mam prawo nazwac taka kurwe szmatą. Proste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 @Mr.Green własne zdanie jest jak dupa, każdy ma swoją 😏 Ogolnie rzecz biorąc to poruszamy właśnie temat rzekę którego w jednym poście nie ogarniesz jakkolwiek wylewny nie będzie 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Cali_Bastard to pierdolmy ten temat 😄 lepiej sie radowac jak wkurwiac 😄 ze mna jak z dzieckiem.. mowisz i masz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 @Mr.Green ale przecież nikt się tu nie wkurwia, to jest część gry wiec temat jak najbardziej powiązany 😉 Jak targają tobą emocje bo ktoś ma inne zdanie to już twoj problem kolego 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Cali_Bastard no co Ty 🙂 jakie emocje. Z tym wkurwianiem sie to nie ze ja sie wkurwiam.. tylko jak efektem tej rozmowy maja byc jakies nerwy to lepiej olac akurat ten temat 😛 zapobiegac wkurwianiu sie 😛 to taka przenosnia z mojej strony. Moze zle sie wyrazilem i zle to ujalem dlatego teraz prostuje. 😛 Ja tak mowie akurat.. Jak sie mamy wkurwiac to lepiej se zajarac Jak sie mamy wkurwiac to lepiej to olac U nas sie tak mowilo 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 18 Października 2022 Witam waszmosciów Zaczął się właśnie ostatni etap kwitu tak wiec, ec zbiłem na 1,5. Leci tylko rock resinator, potas, rhizotonic i silica. Dołożyłem 4ty panel led i wszystko zasuwa na pełnej mocy. Liście i topy zaczęły nabierać kolorów. Jesień za oknem, jesień w namiocie. Będę teraz schodził z ec na każdym podlaniu o jakieś 0,2 i jak zejdę do 0,8-0,6 to zacznę płukać. Plan na swiatlo w ost 2 tygodniach 13🌙 / 11☀️ widac mete 🍁 🍂🏆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2022 Rhizotonic podajesz w celu wyczyszczenia ziemi ? W sensie żeby rosliny więcej z ziemi wysysaly ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 18 Października 2022 @Brazil Munster dokladnie, uzywam rhizo przez caly cykl. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Października 2022 Od sadzonki po ścinkę ? niektorzy jak dobrze pamietam zapodają cannazym na końcówce flo żeby roślina wyjadła się dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 18 Października 2022 @Brazil Munster dokladnie tak, od sadzonki do konca. Zaczynam od 40ml na 10l a koncze na 10ml na 10l. To prawda co piszesz o cannazymie, sam tak robiłem ale ostatnio jak używałem na końcu to miałem wrażenie ze dziwny smak pozostał po tym ale może to przez co innego ale i tak się zraziłem 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2022 This is some fucking good shit Bro 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach