PrzeMIX 207 Napisano 25 Września 2022 Nabite azotem ale im to nie przeszkadza, nie palą się końcówki, z czasem przejedzą skoro mają apetyt i dostają papu raz co raz. Będzie las maczug. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Września 2022 @PrzeMIX W drugiej fazie kwitu najczęściej nadwyżki wszystkiego znikają, zauważyłem tez ze sporo zależy od rozmiaru samych roślin i ilosci kwiatostanów. Czasami przelewam wodą jak radzi @Cali ale jak każdy mam wypracowany system który wg mnie działa dobrze bo finalny produkt powiem nieskromnie, spełnia moje oczekiwania w 100%. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 25 Września 2022 @Cali_Bastard mordeczko ile mniejwiecej maja wysokosci twoje okazy i ile podawal producent . Jestem ciekawy czy moje dużo pójdą w górę czy raczej producent nie myli się zbyt dużo czy też nie da się tego przewiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Września 2022 @TROUBLEMAKER Moje maja koło metra a nie wiem co podaje producent bo dostałem klony. Na temat „Woo” w necie niewiele znalazłem. Ogolnie to jak wydluzysz wega to między bajki można włożyć to co podają, a jak lecisz z pestki to podobnie będzie bo bez treningu możesz zapomnieć że po przełączeniu na kwit dalej będzie równo 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Września 2022 Bez leda, na śpiocha. Osobiście nie uważam jakby miały za dużo czegokolwiek. Kolor ok i cukru whuj wywaliło. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 26 Września 2022 Yummy@Cali_Bastard ale bym skopcil ale jeszcze nie mogę się zabrać do tego sampla xd . Lęki jebane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Września 2022 @TROUBLEMAKER ładuj śmiało, miękko wejdzie zobaczysz 🥳 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Września 2022 Może i deko ciemniejsze. Ale widać ze im tam nic nie brakuje i zaczynaja puchnąć. koncowki nic nie popalone wiec jest gicior. dajesz ogólnie nawozami w zaawansowanym flo stała dawkę czy non stop progres ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Września 2022 (edytowane) @Brazil Munster Non stop dobijam, zwłaszcza potas Edytowane 26 Września 2022 przez Cali_Bastard @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 7 Października 2022 Update: Ostatnia defoliacja i pierwszy raz dense od green planet. Dołożę chyba jeszcze jeden panel 😃 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 7 Października 2022 @Cali_Bastard o kurwa ale las palmas 🥹 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Października 2022 Niezly wypierdol 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 8 Października 2022 Oby porządnie napuchły 😋🤙 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 8 Października 2022 @UKTHC na to liczę, sporo czasu im poświęciłem wiec liczę na to ze się sowicie odwdzięczą 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Października 2022 @Cali_Bastard ile tam wbite jest 2.8-3.0 ec + ? Napasione jak Dorotka Wellman 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 8 Października 2022 @Udyr 2.6 - 2.8 w glebie „musi być pompa żeby były mienśnie” 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Października 2022 Wpadłem dzisiaj w sprawach technicznych ale musiałem zerknąć jak wyglądają po ostatnich podwyżkach potasu i rock resinatora. Stwierdziłem ze podzielę się z wami tym pięknym widokiem 😎 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Października 2022 Widzę ze już pierwsze przymrozki u ciebie 😅 ladnie puchnie wilgotnosc nie za wysoka będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Października 2022 @Brazil Munster jest elegancko, zaczęło pizgac na zewnątrz wiec grzanie chodzi i od razu wilgotność poleciała bo ciągnę powietrze z domu 👌🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 @Cali_Bastard kurde jaka szlachta.. dom ogrzewa.. w takich czasach 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach