tmcx730 74 Napisano 15 Sierpnia 2022 siemanko takie liście się zrobiły jest to objaw defocytu czy raczej przenawożenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 15 Sierpnia 2022 rośliny ze strychu wmontowałem w doniczkę 11l, odciąłem im spody, żeby nie poniszczyć korzeni i odgrodziłem od siebie, żeby korzenie nie kolidowały ze sobą. mam nadzieje, że dzięki temu roślinki odetchną pełnym liściem i będzie im dużo lepiej na finishu. wydaje mi się, że te żółte liście to niedobór azotu, bo kilka razy podlałem samą wodą, a liście żółkną i odpadają od dołu rośliny. dziś podleje mieszanką biobizz pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 15 Sierpnia 2022 2 godziny temu, tmcx730 napisał: siemanko takie liście się zrobiły jest to objaw defocytu czy raczej przenawożenia? wydaje się że to naturalnie zaczynają usychać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 24 Sierpnia 2022 update dzień 56 roślinki rosną zdrowo, malutkie bo malutkie ale cieszą oko. jedna z nich ścinka do 2tyg tak myślę. reszta już kwitnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 24 Sierpnia 2022 @tmcx730 ładne rośliny nie ważne czy duże czy małe, ważne że swoje 🌱 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 24 Sierpnia 2022 @początkujący święta prawda, peace💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 25 Sierpnia 2022 ściachałem boczne topki najdojrzalszej rosliny, trochę podsuszyłem na strychu, potem mini farelką, zajebałem wiadro i jestem w chuj szczęsliwy, to moja pierwsza uprawa w życiu, chociaż pale jakos od 7 lat i powiem Wam mordeczki, że dla takich chwil się żyje, mnóstwo zawdzięczam mj chyba wychowała bardziej niż rodzice, aż tu nagle moment kiedy pale swojego własnego buszka i czuję się jak w raju, pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JNK 3 Napisano 30 Sierpnia 2022 @tmcx730 ile Ci wyszło suchego z tego ak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 30 Sierpnia 2022 @JNK jeszcze nie ścinałem żadnej rośliny, ściąłem tylko bocznego topka. czekam z 2tyg jak mi @Zielone krainy podpowiedział. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JNK 3 Napisano 30 Sierpnia 2022 @tmcx730moje tez mniej więcej tyle potrzebują, zapraszam na fotorelację, również pierwszy out 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 17 Września 2022 siemano po długiej nieobecności. 3 panny wjebała pleśń. została tylko moby dick, miał być automat a wyszła chyba jednak sezonówka. wygląda tak, jestem pewny że nie dojdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Września 2022 @tmcx730 ale coś zbierzesz z tej moby dick @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 17 Września 2022 @Tester czy ja wiem. teraz u mnie przez tydzień będzie tylko padał deszcz. co prawda postawiłem ją pod daszkiem, ale myśle ze na 100% wpierdoli ją plecha. szkoda w chuj zabrakło czasu ale i tak jestem zadowolony bo to pierwsze rośliny jakie sadziłem w życiu i wiem chociaż jakich błędów nie popełniać. pierdole outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Września 2022 @tmcx730 ale krzaki masz pod nosem nie musisz latać po chaszczach więc można się bawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 17 Września 2022 taa mam za domem w ogródku tego MD na starym wybiegu dla kur @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach