Miejski Guru 17 Napisano 20 Czerwca 2022 No to pesty poszly do wody zrodlanej i stoja w growroomie normalnie kolo lampy czy lepiej trzymac je w ciemnosci? Nie wiem tez jaka ziemie uzyje bo mam reszte canna terra pro ale ona mi sie jakas dziwna wydaje to moze lepiej kupic biobizz lightmixa? I nie moge sie zdecydowac pod ktora lampa trzymac - moze 2 pod marsem i 2 pod spiderem na probe gdzie im lepiej? Mam nadzieje ze z wasza pomoca uda sie doprowadzić dziewuchy do konca! :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 20 Czerwca 2022 Trzymaj w ciemnosci poki nie wykielkuje Moze cos wiecej o zestawie ktory posiadasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 21 Czerwca 2022 Power flower i honey cream po 24h wystawily kielki... nie wiem - czekac jeszcze 1 dzien az beda wieksze i wrzucac do ziemi czy od razu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Czerwca 2022 Możesz już dać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 22 Czerwca 2022 No to honey cream i power flower poszly do ziemi canna terra pro, na razie trzymam je w growroomie kolo wlaczonych lamp i dopiero potem jak sie wynurza wstawie docelowo pod lampę ok? OG kush i fruit spirit spia jeszcze to sie troche martwie a chce je dac do ziemi biobizz lightmix zeby bylo porownanie... Aha podlalem ziemie woda zrodlana bo mam klopot jakis z kamieniem w kranowce to chyba nie musze obnizac jej ph? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Czerwca 2022 Póki glow nie wystawia z ziemi nie musisz mieć włączonej lampy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 22 Czerwca 2022 @Miejski Guru jak pestka nie chce pęknąc to mozesz sprobowac ja lekko docisnac do czegos twardego zeby pekla. Sam mialem taka sytuacje przy obecnym wysiewie. Green gelato juz wyszedl z ziemi a Weeding Gelato dalej sie nie otworzyl na waciku. To go lekko przycisnalem o stol i pękła i poszla dalej juz sama. Zaznaczam ze to ostatecznosc by jej pomoc w taki sposob I te przezroczyste doniczki nie sa wskazane. Korzenie nie powinny byc wystawione na swiatlo. Korzenie lubia ciemnosc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 24 Czerwca 2022 No to scisnalem te nie kielkujace, og kush chrupnal i poszly na dno... nie wiem czy cos z tego bedzie bo power flower juz wystawil lepetynke 😄 to wstawilem go pod spider farmera 40cm od lampy ale jest na pelna moc... podlewac na razie sama woda zrodlana bez odzywek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 24 Czerwca 2022 Lampa 40cm i pelna moc? Za duzo zdecydowanie jak na sadzonke i za nisko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 24 Czerwca 2022 I oklej tą butelkę jakąś taśmą, już Ci @Mr.Green mówił, że korzenie nie lubią światła. Ten co chrupnął daj mu więcej wody, żeby go pobudzić do wzrostu i nie gmeraj w ziemi, bo na pewno nic z tego nie będzie po takim zabiegu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 24 Czerwca 2022 No to honey cream sie tez narodzil 😄 wstawstawilem go pod marsa, jest 45cm od lampy, niestety wyzej jej juz nie moge podniesc... a spidera przykrecilem o jakies 40%, mam nadzieje ze towarzystwo innych roslinek nie bedzie im przeszkadzac? :) z tymi donicami cos moze potem pokombinuje bo na razie jeszcze chyba dlugo zanim korzenie dojda do scianek... chyba tasma po prostu okleje - kiedy zaczac dawac odzywke? A z tych og kush i fruit spirit obawiam sie ze nic nie bedzie 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 24 Czerwca 2022 @Miejski Guru w ziemi masz wystarczającą ilość składników na 2-3 tyg. Jeśli masz jakiś stymulator korzeni to od 5 dnia możesz tylko podawać. Nic więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 26 Czerwca 2022 Power flower 29C i 45% wilgotnosci Honey cream 31C i 52% wilg. Niebawem 1sze podlewanie, sama zrodlana im plumkne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 26 Czerwca 2022 @Miejski Guru jaka jest powierzchnia tej szafki ? Tak jakby się wyciąga ta siewka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 26 Czerwca 2022 Mars ma 60 szer x 70 dlugosc x 80 wysokosc to jest dosc niski box ale planowalem go na vega przeznaczyc tylko... a spider ma 60 x 70 x 135 to sa dwa poziomy... to co sie wyciaga podsype ziemia pozniej przy podlewaniu ale na razie po 3ch dniach ma jeszcze wilgotno to czekam az przeschnie... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 26 Czerwca 2022 @Miejski Guru zaklej butelki korzenie nie lubią światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 27 Czerwca 2022 Oklejone, nie za slabo rosna? Jeszcze nie podlewalem bo nie chce zalac... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dumel89 97 Napisano 27 Czerwca 2022 @Miejski Guru Cierpliwosci. Jak dla mnie rosna normalnie, pozniej sie rozkreca. Ja teraz na swoich mam wrazenie ze za kazdym razem jak do nich zagladam to sa wieksze a robie to pare razy dziennie 😂 Jezeli chodzi o podlewanie to co ja robilem na poczatku to wlewalem wody do spryskiwacza i pryskalem ziemie rano i wieczorem ale tylko na tyle zeby ziemia nie byla mokra tylko wilgotna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 27 Czerwca 2022 2 godziny temu, Miejski Guru napisał: Jeszcze nie podlewalem bo nie chce zalac... no to podlej bez wody nie urośnie jak jest sucho @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miejski Guru 17 Napisano 28 Czerwca 2022 No to podlane zrodlana ale nie mialy jeszcze sucho, podsypalem tez honey cream tylko wyglada ze ona pod marsem sobie lepiej radzi od power flowera pod spiderem to nie wiem dac obie na gore na czas vega? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach