Cali_Bastard 685 Napisano 18 Czerwca 2022 (edytowane) 2x800W Led + 1000W Hps z parasolem 22x Zupreme namiot: 150x300x200 Ziemia: biobizz light mix donice: 15 L Nawozy: te co zawsze 😏 start: Edytowane 18 Czerwca 2022 przez Cali_Bastard 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Czerwca 2022 @Cali_Bastard świr 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Czerwca 2022 Pozazdroscic mozliwosci 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 28 Czerwca 2022 Update: Cos tam podrosly wiec dostaly dzisiaj po uszach I przenioslem je do docelowego domku. Pierwszy raz dostały żarcie z połową dawki. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Czerwca 2022 @Cali_Bastard dobra partia nasion, podobnie wyglądają w wczesnym stadium. Łodygi liścia jak u dobrych regów długaśne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Czerwca 2022 Wszystkie na fima poszły ? i tak roślina zostaje na 4 głównych palkach a reszta out ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 28 Czerwca 2022 @Brazil Munster jeszcze nie zdecydowałem ale myśle nad ostra selekcja i scrogiem @Udyr paczki prosto od THE PLUG także mam dzieje ze świeża partia. @Brazil Munster Btw to nie fiming tylko toping 🥸 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Czerwca 2022 Toping jak w morde strzelil 🙂 ile one mialy? Dwa tygodnie jak je skrociles? Dlaczego przyciales jej liscie? To mnie ciekawi 🙂 dlaczego ja tego nie robilem 😄 dawaj siatke panie 🙂 chce zobaczyc mistrzowskiego scroga :):):) czegos sie czlowiek nauczy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 28 Czerwca 2022 @Mr.Green Równo dwa tyg. Jak utniesz końce starych liści po topingu to roslina jakby już spisała je na straty i cała moc pójdzie w te nowe stożki. Oczywiście dalej będą służyć do transparycji ale jakby roslina nie bierze już ich pod uwagę. Jak tak nie robiłem to zazwyczaj dwa dni po topingu roślinka wyciągała je na 10-15cm łodygach jak satelity żeby nimi łapać słoneczko i wolniej krzaczylo. Natomiast dlaczego tak nie robiłeś odpowiedzieć nie umiem 🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Czerwca 2022 @Cali_Bastard to tak troche jakbym mial do Ciebie maly zal ze mi wczesniej nie powiedziales haha 🙂 ale juz wiem takze luz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 Zajebiście się to zapowiada, na pewno będę obserwował ciekawi mnie wynik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 8 Lipca 2022 Ostatnie podlanie przed mainliningiem. w niedziele będzie gięte i szarpane 😎 #scrogg 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szerymery 1 Napisano 8 Lipca 2022 Nieźle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 @Cali_Bastard Konkretna plantacja nam się zapowiada, niezle ziomus powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 9 Lipca 2022 @Heavy Lung zaczyna się 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 10 Lipca 2022 Dobra, pogięte i powiązane. W piątek przesadzę w duze donice i jesZcze powyginam. Bedzie siata jak się patrzy 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @Cali_Bastard Zajebiście się to prezentuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Lipca 2022 @Cali_Bastard zajebioza sie zapowiada. Juz wiem ze czegos sie naucze. Moj scrog przerodzil sie w jakas jeb..ana dzungle 😄 wszystko wyjebalo grubo ponad siatke i stracilem nad tym kontrole 😄 ile bedziesz trzymal to na wegu? Przy tylu sztukach to tam bedzie istny dzzzunggellll 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 10 Lipca 2022 @Cali_Bastard normalnie to będzie dżungla amazońska powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 10 Lipca 2022 @Mr.Green nie wiem ziom ile. Aż będzie pod siatkę wchodziło bo każda donica będzie na osobnej ramie zreszta obserwuj to zobaczysz ciekawy patencik 😎 @Piotr111111 będzie full ale z tych wszystkich to zostanie docelowo 16. Lubie mieć kilka sztuk więcej do selekcji. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach