nykerski216 14 Napisano 17 Czerwca 2022 @Mr.Green chyba zaczyna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 19 Czerwca 2022 @Mr.Green @Udyr up @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Czerwca 2022 @nykerski216 Kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 28 Czerwca 2022 @Zielone krainy up 47 day @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Czerwca 2022 @nykerski216 Lejesz jej jakieś nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 28 Czerwca 2022 @Zielone krainy no leje bio-bloom i top-max a co widać jakby jej brakowało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Czerwca 2022 @nykerski216 Dobrze że lejesz, ale jak widać odrobinę za mało. Jakie tam dawki mieszasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 28 Czerwca 2022 @Udyr 1ml na 1.5 litra to widocznie za mało A co ile lać jej nawozy? A i czy liście na dole zawsze żólte się robią przy flo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Czerwca 2022 @nykerski216 2ml to minimum na 1l. Dlatego tak z dołu też podjada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 28 Czerwca 2022 @Udyr to czemu jest w tej tabeli 1ml na litr od biobiz ta tabela dobra to zwieksze dawki i zobaczymy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Czerwca 2022 @nykerski216 pokaż mi gdzie masz 1ml /l 5 tydzień życia ma 2ml/l przy allmix i lightmix. Mam tą tabelę wydrukowaną. Pamiętam jak wygląda 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 28 Czerwca 2022 @Udyr bez kitu sorcia 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 (edytowane) @NafazowanyPL5L to może być za dużo na taką małą powierzchnię stanowczo za dużo, zielone krainy dobrze ci doradził ja bym też nie gdybał i zostawił w 3L i tak będzie ci brakowało miejsca zobaczysz z czasem jak to dobrze poprowadzisz. @Zielone krainy Dokładnie mi w 3L stanowczo przerosło pcboxa nawet lst nie pomagało bo szybciej przerastała niż nadążałem ja naginać. @NafazowanyPL Też miałem w pc boxie Diesel Automatic jeszcze dosyć niedawno też taka donica jak twoja dosłownie biała 3L podłóżna, niestety nie opanowalem LST przerosło mi puszkę i musiałem wynieść na out koniec końców pc box pomógł rozwinąć ja do takiego stopnia że potem już sobie sama radziła, wierzę że tobie się uda będę zaglądać zobaczyć jak ci to idzie, ciekawi mnie jak się to zakończy, powodzenia ryju. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) @Szwagrom dzięki wariat zobaczymy co wyjdzie . Edytowane 30 Czerwca 2022 przez nykerski216 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @nykerski216 Niema sprawy, powodzenia czekam na dalszy rozwój wydarzeń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Szwagrom up 50 dzień mam nadzieję ,że coś przymasuje jeszcze ,bo jest drobna Edytowane 1 Lipca 2022 przez nykerski216 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @nykerski216 Wrzuć całe zdjęcie, bo jak na razie to widzę zbliżone zdjęcie do listka. Chyba ci się zdjęcia nie załadowały. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom już wariat jest wrzucalo sie @Szwagrom wczoraj podlewalem bio-bloomem jutro podleje top maxem jak nie będzie padać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 8 Lipca 2022 Up 57 day Troszeczkę chb napuchł Myślicie ile jeszcze do ścinki żeby maxa w miarę wyciągnąć z niego ? @Tester @Udyr @Mr.Green @konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Lipca 2022 @nykerski216 az bedzie gotowy 😄 musisz patrzec trichomy one prawde Ci powiedza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach