Gość Zielone krainy Napisano 23 Lipca 2022 @nykerski216 Nie szkodzi, ale chodzi o terminy, by ich błędnie nie stosować na forum, bo mogą kogoś zmylić, jakby czytał twoją fotorelacje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 24 Lipca 2022 @nykerski216 niech bedzie mini flush 😄 Taki normalny Flush orginal to przelewasz woda doniczke az leci jak z pizdy 😄 w przypadku lania wody przes ostatnie np. 2 tygodnie to bardziej mowi sie plukanie rosliny 🙂 albo mozemy mowic ze detoks dla rosliny? 😅 koniec koncow plant ladny i nie lej mu 10 tys litrow wody teraz. Dawaj mu sama wode do konca to sie wyje ze skladnikow i obserwuj trichomy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 29 Lipca 2022 Co się dzieje z nią@Mr.Green @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 29 Lipca 2022 @konopny_janusz @Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) @nykerski216 pleśń ją zaatakowała, jak @Szwagroma Edytowane 29 Lipca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 29 Lipca 2022 Plecha 😞 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) @Mr.Green @Niemedyczny_Użytkownik @konopny_janusz @Kibicco polecacie zrobić w sumie już mleko jest to mogę jutro ją ściąć Edytowane 29 Lipca 2022 przez nykerski216 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) @nykerski216 panie, one juz dojrzałe, tnij pan, nie ma na co czekać bo plecha zje wszystko. Edytowane 29 Lipca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 29 Lipca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik 3 szczyty ujebalem tam gdzie była pleśń 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2022 @nykerski216 @Niemedyczny_Użytkownik Gdzie wy widzicie ta plechę ja chyba ślepy jestem, to nie widzieliście mojej plechy prawdziwe pajęczyny ^^ mam nieprzyjemne doświadczenia z pleśnią boje się że nie wyzdrowieje z tego gówna więc radzę ci się tego pozbyć nie pal tego szkoda zdrowia nie bądź takim debilem jak ja obecnie pisząc ten post duszę się, i nie wiem czy to przez pleśń sobie nie zaszkodzilem. Się okaże za parę dni jak RTG zrobię i badania krwi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 30 Lipca 2022 @Szwagrom drobna plecha u mnie tylko chb przy łodydze była topków ale wolałem usunąć te topy ,żeby nie było lipy @Szwagrom pokazał byś swoją? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) @nykerski216 zrób water curring jak masz pleche nie usuwaj całych topów tylko zarażone fragmenty plecha atakuje od środka. Po usunięciu fragmentu spryskaj to miejsce czymś na pleche Edytowane 30 Lipca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 30 Lipca 2022 @konopny_janusz z tego co czytalem to lepiej wyrzucic takiego topa bo jezeli plesn jest widoczna to znaczy ze w srodku dzialala juz dluzszy czas i swoje szkody wyrzadzila Kto by chcial palic plesn a tym bardziej jakies swinstwo na pleche ktore osiadzie na topie po pryskaniu.. 😕 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2022 @nykerski216 Są zdjęcia w galerii na głównej a tego spleśniałego produktu już nie mam pozbyłem się go 🙂 nie wiem nawet czy problemów zdrowotnych się nie nabawiłem przez próbowanie spleśniałego produktu, wdychając go. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 31 Lipca 2022 Wygrzebałem miejsca z pleśnią i chb będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2022 @nykerski216 No i tak się fajnie prezentuje jaranko, jak smakuje jakie doznania, domyślam się że rozkoszne. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Szwagrom tylko jednego bucha z odpadków od trymu ściągnąłem i gitara nawet trzepło 🥴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 1 Sierpnia 2022 @nykerski216 a jak tam reszta planta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Mr.Green git nie widzę narazie plechy @Mr.Greendojrzewa jeszcze sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 1 Sierpnia 2022 @nykerski216 Sporawy sie wydaje 😉 mierzyles ile cm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach