Udyr 2,139 Napisano 8 Lipca 2022 @nykerski216 pewnie koło miesiąca. Fakt trochę mięska nabrały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 @nykerski216 Faktycznie niezle ci sie rozwinął ten automacik od ostatniego czasu. Oby tak dalej mordeczko 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 17 Lipca 2022 @Szwagrom @Mr.Greenup day 66 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lipca 2022 Ladny krzaczek. Zdrowo wyglada 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 17 Lipca 2022 Tutaj od boku Trochę zdjęć trichomów ale strasznie słabo łapie focus aparat + słaby mikroskop mam Nie udało mi się tego uchwycić ale pojawiają się pierwsze bursztyny! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lipca 2022 No dosc dosc 🙂 elegancko wyrosl. Zapewne jestes zadowolony:))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 17 Lipca 2022 @Mr.Green oczywiście ,że jestem 😁 nie wiem czy jeszcze napuchnie teraz tylko czekać pojawiają się pierwsze bursztyny zastanawiam się ciągle ,ile ja jeszcze przetrzymać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lipca 2022 @nykerski216 bursztyny zapewne na liściach widzisz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 17 Lipca 2022 @Udyr tak a co ? @Udyr ile byś jeszcze potrzymał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lipca 2022 @nykerski216 2 tyg temu miałem na liściach brąz już również. To z 2-3 tyg postoi, obserwuj same topki. Tricho na liściach zawsze szybciej brązowieje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 17 Lipca 2022 @Udyr a scinales na mleko czy brusztyn czy pół na pół?bo ja bym chyba chciał na mleczko albo połowe na mleko połowe na bursztyn ściąć dla porównania bomby . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lipca 2022 @nykerski216 mleko i pojedyncze bursztyny jak dla mnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lipca 2022 Dla mbie rowniez. Mleko i lekki bursztyn typu 20-30% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 23 Lipca 2022 Siemano mordki 72 dzień wczoraj zaczynałem z flushem Jaki obstawiacie wynik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lipca 2022 175? Nawet nie wiem jak to ocenic 😄 duzy ladny plant 🙂 to w koncu automat jest czy co to 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 23 Lipca 2022 @Mr.Green tak to automat ak-47 za 15 zł był trzymany na początku w pcboxie nie mieścił się i poszedl na dwór 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lipca 2022 @nykerski216 Na jaką cholerę ci flush na outoor ? Wystarczyło dać normalnie 2 tygodnie roślinie na wodzie, by wyjadła, co ma wyjeść. Trihomy zbadałeś, wiesz, jak wyglądają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 23 Lipca 2022 @Zielone krainy właśnie o to mi chodzi że będę podlewal teraz tylko wodą sama do scinki .Trichomy jeszcze prawie wszystko mleko jakieś pojedyncze bursztyny da się znaleźć ale rzadko jutro jeszcze sprawdzę bo parę dni temu to robiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lipca 2022 @nykerski216 To ziomek nie flush , flush to przelanie, gdzie na doniczkę lejesz ilość wody, jaka powoduje duże przelanie , by wypłukać nawozy, a lanie wody regularne we własciwych proporcjach bez nawozów to nie flush. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 23 Lipca 2022 @Zielone krainy myślałem ,że też można tak to nazwać ale chuj sorka za zmyłe 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach