Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 @Eddie Plant mogłeś na srodku nie sadzić było by łatwiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 7 Maja 2022 @Annigmato Wiem, plan był początkowo inny ale już zostanie jak jest 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 @Eddie Plant nie No Ok tylko ty masz żarówki to dodaj do tego jeszcze 25cm czyli masz z 15 cm wzrostu max wyzej nie pociągnięsz doniczki podłóżne ale to tez ci duże nie wejdą obyś problemu nie miał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 7 Maja 2022 @Annigmato cały czas kombinuje z przerobką boxa. Myślę, żeby swiatła dać na tylniej ścianie u góry w rządku tak by pod kątem świeciły na planty Miałem już boxa 40x40x80 i 4 auto w nim. Dałem radę 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Maja 2022 Da rade. Nawet nak bedzie troche zjebane cosik to i tak bedzie miodzio bo to swoja produkcja :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 8 Maja 2022 Dzień 19, 18 i 8 White Widow Dziś zrobiłem topa piątego piętra (wszystko chwilę przed ciemnią) Critical Ms. X 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Maja 2022 Critical tez po topie? Bo nie widze :))))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Maja 2022 Powiem Ci dobre masz to grow na pralce 😉 critical da sobie radę, dobrze że rośnie dalej. Ogarnij im dom bo w tej szafce będziesz miał grubo 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Maja 2022 @grolsch3 a moze to zmywarka? Hehe ladowana od gory xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Maja 2022 @Mr.Green w łazience obstawiam pralkę 😁 pewnie @Eddie Plantszykuje się do bubblehash😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 9 Maja 2022 @grolsch3 zrobiłeś mi dzień 😂 A później przy paleniu wyczuwalny smak ziemi cytrusów i wczorajszych skarpet 😂 @Eddie PlantTrochę się wyciągnęły nie wiem czy przez tą ciemnie co była czy nie dać im jeszcze niżej tych żarówek żeby nie porosły wysokie 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 11 Maja 2022 Dzień 22/21/11 Poszło mocne lst xd Wilg.: 70% temp.: 28 C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Maja 2022 Chlopie przelaczaj to zaraz na 12/12 😄 Bo tej pralki braknie 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 13 Maja 2022 @Eddie Plant i jak tam będziesz działał z tym filtrem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 13 Maja 2022 @Mr.Green już są w boxie, jeszcze tydzień i przełącze. @PrzeMIX no chyba będę choć kuźwa mało czasu na wsio mam.. myślisz ze zapach przebije się przez 2 pary drzwi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Maja 2022 2 godziny temu, Eddie Plant napisał: myślisz ze zapach przebije się przez 2 pary drzwi ? Masz choć małe okienko w pomieszczeniu gdzie stoi box? Jak tak to w podobnej aranżacji mój namiot stoi, nic nie czuć poza pomieszczeniem. Jedne drzwi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Maja 2022 U mnie z kolei jak okienko otworze to robi się przeciąg i napierdala mi zapach na cala Chatę. jak masz kilka groszy to warto zainwestować w jakiś filtr i będziesz miał spokojniejsza głowę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Maja 2022 Dobra Panowie i Panie. Dziś poszedł fryzjer zasłoniętych wiatraków, Mr. X został przesadzony do docelowej 5,9l doniczki. W sumie wszystkie trafiły do 5,9. Zapodany został bio grow 4ml/l i rhizotonic 6ml/l. Wszystkie obficie podlane. Tryb też już przełączony 12/12. Zdj. Narazie nie wrzucam bo zapomniałem cyknąć ale Panie mają się bdb 🙂 następnym razem wrzuce fotki. Aa i mam mały problem z wilgotnością, ale postaram się to jakoś skorygować. Pzdr I jedno małe spostrzeżenie: Critical nawet na wegu śmierdzi baksą jak dobry worek. Natomiast WW zapach ma zwykłego planta z pod kasztana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Maja 2022 Bedzie grubo w tym boxie. Niech wygra najsilniejszy 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Maja 2022 @Mr.Green dobrze zrobione LST plus odpowiedni kąt światła i będzie cacy 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach