Gość Napisano 17 Lipca 2022 @Eddie Plant No i luks Jaranko ci tam wyszło Eddie. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 19 Lipca 2022 Ktoś wie co to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Lipca 2022 @Eddie Plant Wciornastkiem mi to zalatuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 19 Lipca 2022 @Udyr już tyle upraw za mną a ja pierwszy raz to widzę. Jak z tym walczyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) @Eddie Plant To zdjęcie z włączonym ledem, a pokażesz to bez ledów? Edytowane 19 Lipca 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 19 Lipca 2022 @Zielone krainy jutro cykne. Dodam tylko, że jedna roślinka ma te kropki na sobie a w boxie są 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lipca 2022 @Eddie Plant Skieruj także bliżej obiektyw na te liście, by lepiej było widać zmiany, jakie występują na tych liściach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Lipca 2022 @Eddie Plant o właśnie lepsze zdjęcie. Ale coś je pogryzło moim zdaniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 20 Lipca 2022 Więc tak. Zmieniłem trochę setup. Teraz mam namiot 60x60x140 🙂 A o to Ms. X. Puchnie, że hej 🙂 i nie obyło by się tak gdyby nie mój dobroczyńca @Mr.Green ^^ kolejny raz dzięki morda A tu powiększone zdjęcie bez światła led niby wciorniastek. To chyba coś innego jak porównywałem ze zdj z internetu @Udyr @Zielone krainy Dodam, że powoli zaczyna się określaś Ms. X. Kto ma sprawne oko to zauważy o co chodzi 🙂 w każdym razie gatunki kandydatek zawężają pole 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Lipca 2022 @Eddie Plant 16 godzin temu, Udyr napisał: @Eddie Plant Wciornastkiem mi to zalatuje. Miał racje. Wciornastki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 20 Lipca 2022 @Zielone krainy znasz jakiś zdrowy dla roślin sposób ich wybicia? Bo narazie widzę samą chemie na opryski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Lipca 2022 @Eddie Plant Z bio, to olej neem, oprysk na liście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 20 Lipca 2022 @Zielone krainy wyczytałem, że to gówno ma skrzydła. Opryski lepiej zastosować na kazdym poszczególnym liściu Każdej rośliny, nie? A co ze złożonymi jajami? One w glebie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Lipca 2022 @Eddie Plant Zrób oprysk pod liście olejem , one nie składają jaj w ziemi, ale na roślinie, przyklejają do niej swoje jaja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Lipca 2022 @Eddie Plant Ladny namiocik 🙂 lampa sie ladnie tam prezentuje 🙂 niech puchna dziewczyny 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 21 Lipca 2022 Ładnie to idzie, szkoda że dopiero teraz namiot, ale i tak że się zdecydowałeś jak dopiero co lipa była to gratki za odwagę. Co do wyciorków nie pomogę bo nie miałem na szczęście z nimi do czynienia jeszcze. Z czego namiot? Jak oceniasz wykonanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 21 Lipca 2022 @PrzeMIX namiot mammoth lite60. Wykonanie bdb, z zewnątrz materiał ala skóra, od wewnątrz wiadomo standardzik. Ale montaż to 5 minut roboty. Zobaczymy jak się sprawdza w praktyce. I ciiiszej o tym prympale xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Lipca 2022 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Lipca 2022 Dobra, dziś poszła jednak ścinka bo kolejny projekt wykiełkował i muszę przełączać światło na 18/6. Ścinka poszła w 87 dzień od kiełka, prawie 9ty tydz. Kwitnienia. Była to Royal AK. Nie porobiłem zdjęć bo już mi się nie chciało xP TEMAT DO ZAMKNIĘCIA @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach