Mr.Green 4,309 Napisano 10 Lipca 2022 @Eddie Plant u mnie criticale z gratisu to oszalaly i przerosly wszystko.. i ciagle rosna To jest jakies szalenstwo 😄 to sie nie chce zatrzymac 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @Eddie Plant Konkret temacik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 11 Lipca 2022 @Eddie Plant cieszę się twoim szczęściem jak czytam jak ci te criticale idą, ale mi się płakać chce jak wiem że 9 moich criticali poszło do kosza przez kobite.. dały by radę na outdorze jak nic ale czasu nie było.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 11 Lipca 2022 Dzień 73 Ms. X plus bonusy które lecą na out 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 11 Lipca 2022 Fast easy skunk od big seedbank? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Eddie Plant No Eddie niezły kot z ciebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 12 Lipca 2022 @grolsch3 Dokladnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lipca 2022 @Eddie Plant Pani X puchnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Lipca 2022 To będzie bitwa, dziś wysadziłem swojego fast easy skunk od big seedbank, po lekkim toppingu w warunkach wegowych w domu. Będziemy patrzeć czy to samo nam dali😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 12 Lipca 2022 @grolsch3 challenge accepted 😁 Mi poszedł niekontrolowany supercropp xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 13 Lipca 2022 @Eddie Plant czyli polecasz criticale , właśnie zastanawiam się co posadzić na jesień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 (edytowane) @Growerseed No Critical wymiata, właśnie jarałem Criticala wczoraj, i jest petarda sztos temat. Co tu więcej gadać po prostu też ci go polecam. Edytowane 13 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 13 Lipca 2022 Tu jeszcze daleka droga do ścinki xd niech sobie puchnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 13 Lipca 2022 @Eddie Plant 5-6 tygodni do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 13 Lipca 2022 @guma1993 +/- @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 14 Lipca 2022 @Eddie Plant pytanko , przycinasz troszkę liście już przykladowo w 6 tym tygodniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 14 Lipca 2022 @guma1993 przycinam? Masz na myśli defoliacje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 14 Lipca 2022 @Eddie Plant tak dokładnie nie masz tam tak gęsto, muszę poczytać Od którego tygodnia stosujesz defoliacje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 14 Lipca 2022 @guma1993 szczerze nie prowadzę dokuemntacji z uprawy, musiałbyś się cofnąć o parę stron wstecz. Jakies 3-4 tyg temu. Już do końca uprawy leci bez stresu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Lipca 2022 Na fast easy skunku poszedł top, na amnesii bede robić już tylko lst. I to tyle xd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach