Udyr 2,139 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green może wygrzewać będzie odpowiedniejszym określeniem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Udyr nie popali mu chyba ten MH 600 tych plantow jak bedzie troche nizej? 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green 30cm będzie dosyć bezpiecznie jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 9 Czerwca 2022 @Mr.Green opalać w sensie xd jak na słoneczku 😁 Do następnego growa daje już namiot 6ox60x120. Powinno i tak być spoko teraz 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Czerwca 2022 @Eddie Plant pierdol 60ke. Bierz metr 😅😅😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 9 Czerwca 2022 @Brazil MunsterHahah jebać 60tki!!! 😄 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Czerwca 2022 @Brazil Munster @Rzeźnik Fuck the 60's !!! 😄 😄 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 10 Czerwca 2022 Gdybym mógł to bym drugi metr wstawił. faza jest w chuy widzieć jak to się rozwija. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Czerwca 2022 @Brazil Munster mi sie marzy taki 2x3 lub 3x3 zeby mozna bylo wejsc do srodka a tam armia doniczek i szeroki wachlarz mozliwosci 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 @Mr.Green wygodniej się uprawia akurat w małych namiotach uwierz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Czerwca 2022 @ragazza bez obrazy ale jakos nie wierze 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 @Mr.Green to ci mówię z doświadczenia, w namiocie poniżej metra się w chuh lepiej pracuje 🙂 Wjeb się w taka jungle nic fajnego xd. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Czerwca 2022 @ragazza jaki metraż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 @Barney's 6 metrów trochę ponad chyba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Czerwca 2022 @ragazza to ze masz balagan w namiocie to nie moja wina. Jakos Ci co uprawiaja na hali nie narzekaja ze za duzo tego maja 🙂 w nie jedna dzungle ludzie sie wjebali 😄 mozna miec kilka metrow powierzchni i nie musi to byc uciazliwe.. dla mnie z pewnosci by nie bylo wiec.. albo ogarnij swoj rejon albo daruj sobie kiepskie rady. U mnie na kilku metrach bylby porzadek zrownowazenie i spelnione marzenie. ... i nie lubie jak ktos mi mowi co bedzie dla mnie lepsze tylko dlatego ze nie ogarnia czegos z wlasnego doswiadczenia. Jak masz tam problemy to zmien podejscie 😉 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 12 Czerwca 2022 @Mr.Green co ma porządek w namiocie do tego jak się w dżungli pracuje xd? Skąd możesz wiedzieć jak się uprawia na kilku metrach jak w życiu zrobiłeś jedna uprawę w namiocie 0.25m. Ja ci żadnych rad nie dawałem, napisałem Ci tylko, że w dużych namiotach się pracuje chujowo, bo w życiu czegoś takiego na oczy nie wiedziałeś, więc raczej tylko w twojej glowie się fajnie w takim namiocie pracuje. Zluzuj gacie, bo nie miałem nic złego na myśli. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Czerwca 2022 @ragazza a co ma piernik do wiatraka.. tyle samo liter.. Gacie mam zawsze luzne. Ciesze sie ze nie miales nic zlego na mysli. Ja rowniez nie. Mysl sobie co chcesz i ja te sobie bede myslal co chce. Na tym to polega 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 12 Czerwca 2022 @Mr.Green wiadomo, obyś kiedyś miał taki namiot i jak będziesz podwieszal szczyty w późnym Flow, i cie będzie chuj strzelał, to może se pomyślisz, "kurwa, miał ten debil rację jednak" pozdro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Czerwca 2022 @Mr.Green @ragazza tylko spokój was uratuje 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Czerwca 2022 @ragazza z pewnoscia wolalbym zmartwienie walki z takim namiotem niz jego brak 🙂 juz mniejsza w to . To forum nie jest do spin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach