Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 @Rzeźnik zdaj relacje jak ciasto 🙂 co tam na szkle.. Marvel sie zaczyna ? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Masło wyszło 478 g z 600 g masła 82% z 22g topów z Jacka Herera 18,6% thc mówi producent, więc wyszło jakieś 4k mg thc, zrobiłem ciasteczka ze 133g masła konopnego i wyszło 10 porcji, bo pojechałem na zakupy i spóźniłem się z dwie minuty więc się trochę przyjarało to odkroiłem 😂 Kalkulator RQS podaje taką moc ciastek(kalkulator przeliczył na 450g kostkę masła, ale wyszło mi więcej, więc trzeba brać poprawkę na prędkość wytapiania się tłuszczu)😁 Faza? Pełna kontrola, ale jednak na oczy siadło niesamowicie, kreatywność i gadatliwość na wysokim poziomie, gdzie nie ogłupiało mnie totalnie, a pozwalało prowadzić normalną konwersacje, do tego pacman sieka straszliwie ale tylko więcej ciastek, co prowadzi do suszy i warto mieć koło siebie butelkę wody, bo naprawdę Sahara. Na plus, że koleżanka robiła dziś sernik i wspólny kumpel jadł oba ciasta i dostałem komplement, że "no kurwa, jak na 1 raz z ziołem to smaczniejsze niż Kaśki", więc chyba zjadliwe 😁😁 Pozdro Głodomory 😁 Na szkiełku leci co chwila coś innego, bo nie mogę się zdecydować, więc oglądam 3 filmy na raz, ale w momencie robienia zdjęcia zaczynał się Venom 2:Carnage, pewnie stąd logo Marvela Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Czerwca 2022 @Rzeźnik niedawno zjadlem ciastko ktore dostalem w prezencie bo ktos robil i.... i lipa.. nic nie kleplo 😄 czekalem 1.5 h zeby nie bylo 😄 i sie zbulwersowalem i poszedlem skrecic tlustego wasa czyscioszka.. dopalilem do polowy i mnie zmiotlo 😄 teraz jak grow wyjdzie to zrobie swoje ciastko ekologiczne 😄 mam nadzieje ze klepnie 😉 to milego ogladania ziom 🙂 i milej fazki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 27 Czerwca 2022 @Mr.Green nie poszedłem dzisiaj do roboty 😄 😄 Zjadłem 4 ciastka i jak wstałem dzisiaj to stwierdziłem, że ni chuja, wybucham śmiechem jak tylko na kogoś spojrzę😂 Ojciec zjadł jedno i stwierdził, że pół porcji by mu wystarczyło, jeszcze jak jechał do roboty to miał oczy upalone 😂 Nie ma żartów z tymi ciastkami, teraz to wiem ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Czerwca 2022 Co Ty z ojcem wasy palisz haha 😄 czy tylko ciastka razem jecie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 27 Czerwca 2022 Noo, tak? 🤔 Ojciec pali jointy, a ja czyściocha z lufy, bo od czasu jak rzuciłem palenie to mam obrzydzenie do zapachu tytoniu 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Czerwca 2022 Staremu towar gania 😋😋☺️ widocznie ojciec jest ogarnięty wiec dogadują się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Czerwca 2022 Pozazdroscic ojca 🙂 jak bede kiedys w holandi to daj chociaz z twoim ojcem zajarac 😄 bo moj tego nie ogarnia 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Czerwca 2022 Hahah narkotyki ci w głowie 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 27 Czerwca 2022 Trzyma poziom Padre, trzeba przyznać ✌️ Jak chcesz z własnym zapalić to musisz mu joincika sprezentować i jak wyczujesz moment to z nim zapalisz, każdy czasem potrzebuje 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Czerwca 2022 @Rzeźnik ja z moją Mamuśką palę zawsze jak jestem w rodzinnym domu 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 27 Czerwca 2022 @Udyr Moja by ataku paniki dostała i skończyłoby się wezwanym ambulansem, przynajmniej tak sama ciągle powtarza, więc nie namawiam. Może sama mnie zapyta, to jej coś sprezentuje, kiedyś. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 @Rzeźnik Dobrze się to zapowiada, powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 3 Lipca 2022 Za godzinę, może z hakiem podam wagę wysuszonego już z 1 tury ścinki, tylko pozbędę się gałązek. Popcornu wyszło pół reklamówki więc już rozpuszczam masło i jazda 😁😁😁 Zdjęcie korzeni, żeby pokazać jak fajnie działa mikoryza - nie dawałem root Juice. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lipca 2022 Dajesz dajesz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) Wyszło 135 gram takich konkretnych topów i trochę śrutu, tak z 3 giety na oko, nie ważyłem nawet, walić to 🙂 Skosiłem dzisiaj też resztę, zaraz wracam do piwnicy to zawieszać, odkurzać namiot i wszystko dookoła i jak na razie zawieszam uprawę, być może do września, być może dłużej. W tym czasie przeniosę do namiotu papryczki peperoni i zobaczę jak to będzie rosło pod lampami 😁 Już na parapecie zapindala, a co dopiero w profesjonalnych warunkach. Następny up za tydzień prawdopodobnie. Jeżeli chodzi o zapach to jest różnica między tamtym karłem, który poszedł pierwszy pod nóż, a tym co teraz było trymowane, zapach mocny, skunowy, w smaku gładkie, nie gryzie, topki są całe w kryształach, lepią się bardzo, haj mocny, zalepia mordę totalnie, euforyczny, jak dla mnie to nawet odrobinę za mocny, ale ja to i tak jestem typem kanapowca, to najwyżej trochę dłużej będę gnił. Polecam tę odmianę każdemu growerowi, który lubi fajną, euforyczną fazę. @edit Właśnie tata skonsumował jointa, jego opinia, cytuje: "No kurwa...<ekhm ekhm> ma moc... <ekhm ekhm>" 🙂 Edytowane 3 Lipca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lipca 2022 @Rzeźnik co to taka przerwa 😄 lecisz odrazu next 🙂 nie czekaj az sloiki beda puste 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 3 Lipca 2022 @Mr.Green urlop mi wypada w sierpniu, wziąłem cały miesiąc i nie będzie mnie pewnie zbyt długo w Holandii, a jak mam coś robić na odpierdol (w sensie, że dałbym komuś do doglądania), to wolę wcale nic nie robić, bo to się mija z celem 😁 Ale na bank wrócę do uprawy, bo to jest coś w czym się odnajduje, czuje to ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lipca 2022 No to jak urlop to ok rozumiem 😄 czekam na nastepne uderzenie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Rzeźnik Ale zajebiście wygląda to jaranie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach