Rzeźnik 447 Napisano 14 Lipca 2022 Przyszedł czas na podsumowanie fotorelacji: Uprawa trwała 105 dni z czego 37 dni trwał weg, a 68 flo. Kosę robiłem na dwa razy, która dała kolejno: 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 14 Lipca 2022 @Rzeźnik spoko wynik ziomuś gratulacje i miłego jaranka pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) Co daje jakieś 298 gramów (nie liczę śrutu jaki wziąłem se do palenia i tego krzaka co dał 22 i poszedł na masło) i jest to oficjalny wynik z czterech roślin automatycznie zakwitających o wdzięcznej nazwie Jack Herer. Korzystając z okazji chciałbym podziękować obecnym tu forumowiczom za wsparcie, nie tylko merytoryczne ale też za wszystkie zabawne teksty i tekściki, które umilały mi czas podczas prowadzenia tej fotorelacji. Dużo się nauczyłem między innymi dzięki Wam i że gdy było trzeba to reagowaliście, za to jestem wdzięczny, życzę Wam z tego powodu owocnych zbiorów, zero problemów ze szkodnikami, outdoorów bez przypału, żeby lampy nie jarały liści, a pleśń nigdy nie zawitała w Wasze ogródki. Peace yo, odmeldowuje się, do następnego! @Tester czyń powinność, temat do zamknięcia😁 Edytowane 14 Lipca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lipca 2022 @Rzeźnik Galante robota, na 2-3 miesiące wystarczy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Lipca 2022 To jest suchy produkt ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Lipca 2022 @Cali_Bastard wręcz przesuszony 😪 muszę go potraktować ziemniakiem, bo kruchy jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach