Wojmax 92 Napisano 30 Maja 2022 @Brazil Munster A jaka jest różnica między tymi małymi popcornami a zwykłymi topami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Maja 2022 Nie będzie zbity tak jak na gorze. Ale kopać i tak będzie. i raczej nie będzie tak dojrzały jak te na gorze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 30 Maja 2022 @Brazil Munster Dzięki wielkie z wyjaśnienie, jeśli chodzi o ilość to mówisz że na ten moment gdybym ściął to miałbym już 40g czy przewiduje aż ile będę miał jeśli doprowadzę ją do końca bez żadnych przykrych niespodzianek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Maja 2022 Nie No mowa o dojrzałej roślinie. Na ten moment nie ma raczej takiej opcji. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 5 Czerwca 2022 Siema roślina wygląda następująco: Jedno pytanie mam czy to może być chermienie i czy na wszelki wypadków to usunąć czy nie mam się o co bać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 @Wojmax któryś raz z kolei takie obawy widzę. To części żeńskiego kwiatu, tylko rosnące w randomowych miejscach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 5 Czerwca 2022 @Udyr Dzięki wielkie uspokoiłeś mnie! Teraz zauważyłem że od dołu żółkną mi liście więc dzisiaj podałbym jej: 2ml Grow 3ml Bloom 1.5ml PK Co o tym sądzicie? Ps. Wydaje mi się że mam początek deficytu azotu liście od spodu żółkną i przenosi się to na wyższe warstwy rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 5 Czerwca 2022 Liście: Co uważacie powinien dolać dziś 1ml Grow czy coś innego proponujecie?@Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 @Wojmax nie wiem jaka jest dawka z tabeli Twoich nawozów. Ja bym dał pół labo 3/4 dawki zalecanej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 5 Czerwca 2022 @Udyr Czyli 3ml? To dużo moim zdaniem a dodatkowo podlewać Bloomem i PK? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 @Wojmax no pk i bloom to na 2 tyg przed ścięciem odstaw dopiero. Daj pół dawki grow żeby nie popalić, mineralnymi i tak szybko zareagujesz jak coś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Czerwca 2022 Kwestia ile czasu ci zostało ? Bo szkoda tez ładować azot zbędnie jeżeli niedługo masz robić ścinkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 @Brazil Munster Właśnie ! Żądamy wieku planta, bo ni chu chu nie chce mi się liczyć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 5 Czerwca 2022 @Brazil Munster @Udyr A więc jest to 96 dzień roślinki czyli jestem w trakcie 14 tygodnia (warto dodać że data jest liczona od puszczenia kiełki z nasionka plus miałem po drodze mały problem z korzeniem który w połowie się urwał przy przesadzaniu) od przełączenia świateł minęły 42dni czyli dziś mija 6 tydzień flo. Przewidywana data ścinki to 24.06 czyli za trzy tygodnie, aczkolwiek warto tu nadmienić że jest to tylko przewidywana data, a prawdę mówiąc celuje w bursztynowo mleczne trihomy lub bursztynowe więc to może się przedłużyć o jeszcze jakiś tydzień tak na moje. Zamierzam przed ścinka ostatni raz jak będę podlewał to podlać wodą z lodem plus wlorzyć patyczek w łodygę a na dodatek przez ostanie trzy dni zgasić totalnie światło. Dziś osobiście podlałbym: 1ml Grow 3ml Bloom 1.5ml PK Na 1.5l wody Co o tym sądzicie Ps. Trihomy jak narazie są przezroczysto-mleczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 @Wojmax może być, najwyżej przy następnych podlaniach coś skorygujesz i później woda do końca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 5 Czerwca 2022 @Udyr Zamierzam jeszcze raz i po raz ostatni wlać nawóz 11 czerwca, chodź obstawiam że to i tak nie będzie dwa tygodnie przed ścinka tylko z 3 może nawet 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 @Wojmax trzymaj się ram 2-3 tygodnie przed ścięciem co do lania wody. Zbyt szybko by zjadła co ma w ziemi i liściach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Czerwca 2022 Daj jej teraz grow co by nie wyjadła się za szybko. i zobaczysz jak będziesz później. Ostatni tydzień sama woda plus możesz dodać miodu. co do ciemni to 24h jest wystarczające. Nie wiem czy coś zmieni 3 dobry ciemni. Ale możesz próbować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 7 Czerwca 2022 Jutro w teorii powinienem podlać samą wodą ale zrobię wyjątek i dodam Terra Grow 3ml, gdzie pełna dawka to 5ml. Co o tym myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Czerwca 2022 Będzie git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach