konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy dobry pomysł, czemu nie, pomnożę jeszcze końcowy wynik przez twoje IQ i nie będę miał palenia 😄 żart 😄 a tu lst 😄 taki mech na dole już się pojawiał, korzeń wypieprzam nie robię nalewki nie chce mi się Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Nie mnóż przez moje iq , bo nie pomieścisz tematu w domu, a jak nie w domu, to w swojej głowie, przerosłoby cię to:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 @Zielone krainy nie zrobię tego stary nie miałbym palenia, musiałbym już nową fotorelacje odpalać a ja chce trochę odpocząć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Nie miałbyś palenia, jak byś musiał dzielić, a nie mnożyć, jakbyś pomnożył to cała twoja wieś, by tego palenia nie pomieściła :D Miliardy tony palenia , twoja wieś z kosmosu wyglądałaby, jak góra większa od Mount Everestu. Trzeba byłoby zmienić spojrzenie na koronę świata. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy nieprawda, bo jak cokolwiek pomnoże przez 0 to wyjdzie mi 0, z tematu nie zostałoby nic Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Ja ci nie każę niczego mnożyć przez swoje własne osiągnięcia, jakbyś miał użyć takiego mnożnika to się zgodzę, że wyjdzie zero :D Luz , ładny plon kumpel , zobaczymy , co faktycznie wyjdzie na wadzę, jak już zważysz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy ale nie zmieniaj tematu ja mnożyłem przez twoje iq jakie wynosi null 0 zero 😄 no zobaczy się z fartem 😄 @Zielone krainy w sumie dzięki bo mam 3 miejsce pod względem największej ilości przeglądnięć fotorelki więc coś tam osiągnąłem 😄 na 1 miejscu jest @420Dominik420, na drugim @wesolybudda Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Dobra mnóż przez co chcesz, nawet przez ilość pcheł na swoim grzbiecie, a to już wyjdą duże ilości wtedy, ale nie ma to znaczenia, ważne by palenie miało moc, a nie było słabe , jak ty, bo takiego leszcza to sam byś nie chciał :D Jaja kumpel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 @Zielone krainy ale to ty boisz się fazy po grzybkach, więc jesteś leszczem jaki boi się wysoko latać 😄 hahaa "mam pomysł idę wywalić do kibla wszystko bo mam za dużo" 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Jestem myśliwcem, a nie byle śmigłowcem, ja latam tylko na odpowiedniej mieszance, jaka ma wielką moc, nie na jakimś grzybicznym gównie:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 @Zielone krainy a pieczarkową jesz ze smakiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Bo jest smaczna, czasam moc ustępuje smakowi, jak chodzi o zupę:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy no to jak wrzucisz grzyby do tej zupy to masz nie dość że smak to jeszcze moc 15 minutes ago, Zielone krainy said: @konopny_janusz Jestem myśliwcem, a nie byle śmigłowcem, ja latam tylko na odpowiedniej mieszance, jaka ma wielką moc, nie na jakimś grzybicznym gównie:D nie jesteś myśliwcem tylko pilotem drona bezzałogowego, kiedyś o tym pisaliśmy 😄 Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Dobra Janek wystarczy, bo oboje pieprzymy głupoty. Dobrego plonu życzę. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy no spoko Zdzichu 😄 dzięki ja tam będę się cieszył z każdej wartości ile by nie wyszło nawet 20 g Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz No normalne, że będziesz się cieszył z 20 g, bo na więcej liczyć nie możesz :D Już ostatni żart, chyba :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 @Zielone krainy no nie mogę bo coś tam masz tego iq, pomnoże 100 * 0,2 wyjdzie 20g 😄 ostatni żart haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Spoko, byle ci wyszło te kilka g, abyś nie biedował :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy już mam 90g więc to będzie tylko dodatek, a nie potrzeba mi więcej dla własnego użytku Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Te 90 g to z łodyg i korzeni ?:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach