Adin40 39 Napisano 16 Stycznia 2022 @konopny_janusz właśnie większość dolnych liści ładnie wygląda a szczytowe liście wyglądają jakby miały mało magnezu Niektóre liście wyglądają na niedobory cynku albo potasu A co do zapasów to mi brakuje ciągle i liczę na tą uprawę że uratuje mnie od wydawania kasy na palenie. Cały czas porównuję liście do tego. Ten liść co wstawiłem wyżej wygląda jak niedobór potasu albo magnezu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Stycznia 2022 @konopny_janusz Znajdą się tu ludzie , jacy nie mają, co do fifki włożyć, a o ukręceniu jointa już całkiem nie może być mowy. Stąd mój pomysł na akcje charytatywną pod tytułem " @konopny_janusz rozdaje palenie " :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Stycznia 2022 @Zielone krainy za chwilę będziesz mieć pod sufit zawaloną skrzynkę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Stycznia 2022 @Udyr Ja mówię o @konopny_janusz , a nie osobie, to będzie akcja Janusza, ja tylko pomysł podsuwam. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Stycznia 2022 @Zielone krainy Wy to zwyrole jesteście 😄 w pozytywnym znaczeniu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Stycznia 2022 @Udyr Jeszcze nie słyszałem o pozytywnym zwyrolu, bo zwyrol to zboczeniec @konopny_janusz Ziomek @Udyr uznaje cię za zboczeńca, ale pozytywnego. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy Wy, nie jestem wy 😄 to twój pomysł z tą akcją, możesz chodzić z kartką po mieście ja tylko dostarczę zioło Edytowane 17 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Stycznia 2022 @konopny_janusz Żarty ziomek, jasne, że nikt tutaj od zdrowych zmysłów nie odszedł, aby coś takiego robić. Jednak w innej rzeczywistości, można by się powymieniać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy można byłoby zrobić taki system z wykorzystaniem zaufanej osoby pośredniczącej osoba pośrednicząca wysyła współrzędne na mapie Europy gdzie ma się udać osoba "A" żeby dostarczyć tam temat, zostawia tam temat w tym miejscu właśnie osoba B dostaje te współrzędne po tym jak osoba A już dostarczy towar na to miejsce następnie osoba "B" wyrusza właśnie w to miejsce odbierając temat 😄 nie no żart oczywiście, jechać tyle kilosów po to żeby spróbować zioła uprawianego przez kogoś w fotorelce 😄 Edytowane 17 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Stycznia 2022 @konopny_janusz He o wtopę łatwo, jak tylko właśnie , jakieś inne osoby byłyby w to zamieszane , poza tym nie w tym kraju, bo za takie zabawy, by można było skończyć w przykry sposób. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy jaka dzisiaj dawka? Z tym podkręceniem na 100% marsa żartowałem było i jest na 75 dalej Ja myślę o czymś takim jak 5ml bloom 3 ml grow, 1ml pk 3ml top-max, Jest też opcja taka jak wcześniej czyli 4ml grow 4ml bloom 1ml pk i 2ml top-max Już liście trochę lepsze są Pierwsze zdjęcie zrobione na ustawieniu minimum dla marsa, drugie zdjęcie w ciemni Edytowane 18 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ziomku, jak patrzę na drugą fotkę, to tutaj góry są w miare ciemne, a doły wyssane , więc bym nie szalał, daj 3 ml. grow i 3 ml bloom i do tego daj pk 2 ml, top max daj też 2 ml. No i trzymaj jeszcze panel na te 75 %, niech się jeszcze trochę odbudują i za dwa podlania, jak będą powoli ciemnieć, to im dasz 100% światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Stycznia 2022 @Zielone krainy wyciągnę planta i zrobię zdjęcie @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Stycznia 2022 @konopny_janusz Dobra zrób tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Stycznia 2022 @Zielone krainy wrzuciłem zdjęcia wyżej. Niech cie nie zwiedzie ze liście górne są jakieś mega ciemne bo chyba nie są tak ciemne jak na zdjęciu robionym w ciemni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ale chyba ciemnieje, liście na górze są takie już miejscami żywo zielone, a nie wyblakłe, jak wcześniej. Daj jak chcesz więcej bloom o 1 ml , czyli 4 ml , ale więcej teraz bym jej nie dawał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Stycznia 2022 @Zielone krainy ok czyli 3 grow 4 bloom 2ml pk, 2ml top-max. Po tym ostatnim podlaniu nawozami widać poprawę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Stycznia 2022 @konopny_janusz No też ją ziomek widzę, jak chodzi o poprawę, skręcenie światła też zrobiło swoją robotę. Tak bym dał, jak piszesz, ale nie wiem, czy bym pk nie zmniejszył do 1,5 ml , jak dajesz 4 ml bloom, bo na tym etapie raczej więcej nie trzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy kurde już wlałem do wody źródlanej 2ml pk a mam primavere akurat, to dam 3ml blooma za to, dam jeszcze 0,3ml calmag taką minimalną dawkę w razie co 😄 Edytowane 18 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Stycznia 2022 @konopny_janusz Możesz tak zrobić, ale jak dasz całe 4 ml bloom też nic strasznego się nie stanie, w najgorszym razie lekko oberwą końcówki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach