Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Głodna świnka 😄 Chociaż dobry użytek z nawozów będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Niech je ile chce należy się jej bo pokładzie w niej duże nadzieje xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 @Udyr @onyx tak wygląda obecnie. Zdj bez lampy. Chyba nie są za ciemne liście? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Nie wypowiem się bo mi ostatnio nie wyszło. @onyx sorry za zła diagnozę w Twoim przypadku btw 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr mi też nie wyszło ostatnio. Poszło tylko nie potrzebnie nawozów i ziemii i tak z każdej rośliny zbieram po 30-35g. Nie będę już uprawiał w 0,42 więcej jak 2-3 rośliny Edytowane 6 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ja mówię o ocenie niedoboru. Z obecnych roślin na swoje potrzeby będę mieć. Może wystarczy do następnego zbioru 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 @Udyr mi też powinno wystarczyć na długo jednak tolerancja poszła w górę i temat już tak nie klepie jak za 1 razem. Potrzebuję go trochę więcej zwapować Więc pozostałe planty już trzymam do bursztynów niezależnie od plechy, będę z nią walczył aż do zbioru Właśnie akurat czyszczę części z waporyzatora. Najpierw izopropanol teraz siedzą w zimnej wodzie na 15 minut. Dzisiaj będzie jarane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Nie przepadam za tego typu paleniem. Strzał w płuco z bonga x3 i mogę odpoczywać dopiero 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Mordeczko 😁 a czemu do wody zimnej ? Po 99% łalkoholu? Ja wszystkiw sitka wszystko z ustnika daje do izopropylenu troszku odmocze przepłuke wrzątkiem i dziala? A po co ta zimna woda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) @ArteK w instrukcji czyszczenia crafty+ tak było Edytowane 6 Stycznia 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz powiedziałbym że kolor liście jest picco bello @Udyr spoko mordo, jak nie będzie tyle ile chce będzie twoja wina xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Nie za ciemne, tylko powoli za jasne, karm bo ci pożółknie za bardzo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy no to pisałeś ostatnio że ciemne to się zastanów w końcu : D podałem dzisiaj 1ml: bio-grow bio-bloom top-max pk 13 14 dodatkowo 2,5 ml cannazym i 0,6 calmag Wystarczy? bo kurde teraz sobie tak myśle mogłem dać 2ml grow, ale już za późno Następne podlewanie zamiast samej wody mogę dać woda + 1ml bio grow jest też inna opcja, zrezygnować z pk 13 14 i dawać bio-bloom tylko większe ilości np 3ml na litr Edytowane 6 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Bo na tym zdjęciu widać, że się rozjaśniła, doły jej wyjada coraz mocniej, lej więcej, a nie po 1 ml. Tylko nie wszystkiego po więcej, a bio grow bym wywalił, bo na cholerę? Dawaj 3 ml bloom, 1 ml pk styknie jej teraz, top max 2 ml, cannazym już by nie dawał, calmag wystarczy tyle, co dałeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 @Zielone krainy to następne podlanie zrobie znowu nawozy dam to czego nie dałem czyli 3 - 1 = 2ml bloom i 2 - 1 = 1 ml top-max + woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Jak uważasz, ja bym bez problemu dał 3 ml bloom, 1 ml pk , 2 ml topa i tyle . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 @Zielone krainy ale dzisiaj już dałem 1 ml bloom 1 ml pk 1ml topa, to jak za 3 dni dam to co ty piszesz to nic się złego nie stanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Stycznia 2022 @konopny_janusz Wysysają się ziomku, 1 ml tego nie zmieni, one będą się coraz mocniej wyjadać, jak im będziesz leciał 1 ml to będą za szybko żółkły. Zaczekaj do następnego podlania, jak sytuacja będzie, jaka jest czyli kolorystyka się nie zmieni, a nie powinna, jak już to bardziej się wyssie , a wtedy bym lał, jak ci mówiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Stycznia 2022 @Zielone krainy dobra, trzeba trochę przypierniczyć tego towaru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy ale powiem ci ze ten temat co mam aktualnie w słoiku już nie klepie jak Future z poprzedniej uprawy 😄 Tam miałem bad tripy i takie mózgowe życie że ho ho Pewnie Future zrobiona na 30 procent bursztynów gasiła by światło Edytowane 7 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach