konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy a co powiesz o tej Future poniżej, też ma nadmiar azotu spory? Zdj bez lampy To samo jej zapodać 0,5ml pk i 0,8 calmag? Edytowane 6 Grudnia 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz Dolne partie liści ciemne, góra miejscami rozjaśniona, ale tu azotu nie brakuje, brakuje pk, możesz jej dać 1 ml na 1 l wody, gdy mowa o pk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy a tej 0,5 pk?Czy też 1 To jedyny plant w boxie który leci w taki kolor, zupełnie jakby krwawił i cierpiał 😄 Edytowane 6 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz Co to za odmiana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 @Zielone krainy lsd od barneys farm Miała najwięcej skoczogonków w ziemii Ze wszystkich Ale udało mi się ograniczyć ich ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz To ziomek to naturalne, one wchodzą w purpurę , bo to taka odmiana. Zobacz sobie u mnie, daj jej 0,5 pk na 1 l wody, bo i tak ma lekkie pazurki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz skąd wzięły się u Ciebie skoczogonki? Jak ich pozbyles się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Grudnia 2021 @Brazil Munster w ziemii były nie zwalczyłem ich wszystkich ale zmniejszylem ich ilość agrecol mospilan sp 20 jakoś tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Grudnia 2021 W biobizz były? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) @Brazil Munster nie, w ziemii target z marketu i ziemi westland do paproci. Tymczasem Dzień 21 woda 1ml cannazym / 1l wody 1ml rhizotonic / 1l wody ph roztworu 6,1 Edytowane 7 Grudnia 2021 przez konopny_janusz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2021 @konopny_janusz Jest kolorystycznie perfekt. Pogięta też ładnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Grudnia 2021 @konopny_janusz ile jej lejesz z litra już będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Grudnia 2021 Janusz. A ty mieszkasz w bloku? Typowym bloku? Czy bardziej kamienica... Jednorodzinny... To ważne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Grudnia 2021 @onyx dokładnie litr tak jak piszesz 😄 @KlausKörner domu 3 piętrowym 😄 nie mam dla niej panelu na flo, będzie chujnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Grudnia 2021 Mi morda o szkodniki chodzi Nie dziw się, że masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Grudnia 2021 wszyscy szkodniki oprócz mnie, wiem tylko ja i niech tak zostanie : D Niech mi chociaż jeden plant w życiu wyjdzie i się zawine stąd jak @WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Grudnia 2021 Ja mieszkam w domu. Wcześniej w kamienicy. Zawsze było milion szkodników. Żona ma exotic kwiaty. To nie blok. Zawsze ziemiorka, zawsze pajączek i te inne, to natürlich, skoczogonek czy inna kurwa. Z racji lokalizacji... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Grudnia 2021 Szkodniki są spoko, piję z nimi wódkę codziennie, a dzięki biurkowej lampce doły planta też są doświetlane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Grudnia 2021 Bo ogród blisko i z dworu to leci Na. Blokach oni nie maja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Grudnia 2021 @KlausKörner z dworu teraz nic nie wleci bo zima wymrozi te ku**** @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach