Udyr 2,139 Napisano 4 Stycznia 2022 @onyx Zaraz Ci wrzucę zdjęcia identycznych liści, jeśli to nie problem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Stycznia 2022 @Udyr spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Juz tydzień żreć nie dostają. U Ciebie to wygląda na początek głodu lekkiego. Suche końcówki i blaknięcie, i dziwne plamy jakby popalone. Tylko u mnie to azotu one już dawno w sobie nie mają, Ty masz jeszcze sroga zieleń. Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Stycznia 2022 @Udyr u ciebie wyrazie liście są żółte u mnie wciąż w tej po lewej która cierpi na to jest nadal zielona a co jest zabawne całe swoje życie jest banita azotem a jedynie co dodałem to biotabsa a tak to nie lałem nic nigdy co ma w sobie azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Sądzę że coś z pk możesz podawać, lampą raczej nie popalilo się aż tak. Ta moja jedna to ogólnie od samego początku jest jasna, niedługo łeb jej leci i tak. Ale zaraz ktoś z większym doświadczeniem się wypowie, oby nie postępowało 🙂 Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Stycznia 2022 @Udyr faktycznie myślisz że to może być niedobro pk? @Zielone krainy @Dobry_Człowiek! Co myślicie panowie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Stycznia 2022 @onyx Wygląda raczej, jak nadmiar tak na moje oko, a nie jak niedobór. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Stycznia 2022 @Zielone krainy póki co w takim razie poleci sama wodą i będę obserwował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 4 Stycznia 2022 @onyx popalone końcówki czyli nadmiar. Wydaje mi sie ze za dużo pk bo napewnio nie od azotu. Często lejesz cal mag? Może tez być od zbyt częstego podlewania cal mag. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Stycznia 2022 @Dobry_Człowiek! myślę że to mogło być od pk bo raz dostały dosyć sporą dawkę ale teraz poleci tylko woda że by trochę odpoczęła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 W dniu 04/01/2022 o 15:05, onyx napisał: Niepokojące popalenia liści przytopowych, teraz pytanie czy do nadmiar czegoś czy niedobór? Dolne liście to normalnie, że zolkna a z góry... lampa za blisko może. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Stycznia 2022 @Jerzy lampa mimo że nisko to nie popali liści a roślina była przenawożona, dolne liście żółkną no to wiadome ale dzięki za radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Dzień 73/ Dzień 68 Edytowane 10 Stycznia 2022 przez onyx 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 @onyx Mam nadzieję że moje auto tak się wyciągną 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 10 Stycznia 2022 Kozak obrastaja od samego dolu do góry. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Stycznia 2022 @Udyr no ja byłem przekonany że to będą karły a tu ledwo je mieszczę bydlaki jedne xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 @onyx Ja wykorzystałem u siebie jakieś 25% miejsca 😄 teraz mam jeszcze więcej więc szkoda by było marnować kubaturę 😄 Btw. Jest sens robić nowa relkę jak wyjdą z ziemi czy zaczekać aż starą zamknę ? Bo nie chce zamieszania wprowadzać 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Stycznia 2022 @Udyr myślę że lepiej będzie nową założyć bo wtedy lepiej widoczne wszystko będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 @onyx Źle mnie zrozumiałeś 😄 ale ok. Jak wystawia łby to pokaże co tam piszczy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Stycznia 2022 @Udyr Na pewno będę śledził 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach