Gość Zielone krainy Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Patrzcie jak popuchły . Zdjęcie zrobione w czasie ciemni. 63 dzień kwitnienia. 5 dni do kosy rośliny, jaka rośnie po prawej stronie. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Grudnia 2021 @Zielone krainy ile myślisz że wyjdzie z obu panien? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Grudnia 2021 @onyx Nie wiem tak szczerze, ale opierając swoje wnioski na poprzednich uprawach i widząc stopień spuchnięcia, to na razie mogę stwierdzić, że z tej rośliny, jaką za 5 dni ścinam może wyjść około 80 g. Druga roślina powinna mieć podobnie, jak dobrze spuchnie, a jej daje więcej czasu na dojście. Zatem wspólny wynik typuje na 160 g. Ty ile typujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Grudnia 2021 @Zielone krainy 80g z jednej tak? Najs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) @onyx Oczywiście może wyjść mniej, mogę się mylić, ale struktura topa wydaje mi się bardzo zbita, wielkość jest różna, ale wyglądają na masywne, jednak nie mogę być pewien , jak to ostatecznie przełoży się na wagę. Oceniam obrazowo w porównaniu do tego , co już miałem i wcześniej przy podobnie zbitej roślinie wychodziło 75 g z rośliny, więc celuje, że może być podobnie, lub lekko lepiej, ale mogę się mylić. Zobaczymy. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 26 Grudnia 2021 @Zielone krainy wg mnie to tak 200- 215 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Grudnia 2021 @Zielone krainy 180g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! Wysoko celujecie, ja na dwie typuje 160 g, ale zobaczymy, może to wy macie racje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Grudnia 2021 Poszła przed chwilą kosa, jak chodzi o roślinę, jaka rosła po prawej stronie. Została ścięta pod koniec 66 dnia kwitnienia. Wyszło więcej niż się spodziewałem, ledwo mi się plon z jednej rośliny zmieścił do suszarki, jaką sobie zrobiłem. Wyszło 25 szczytów + 3 , jakie wcześniej uciąłem. Tak to wygląda: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Grudnia 2021 @Zielone krainy ej co to może być niedobór pk? Wczoraj dostała 2ml bloom 1ml top max i 2ml cannazym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Grudnia 2021 @konopny_janusz Popalenie, ale lekkie, naładowany liść azotem lekko oberwał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Grudnia 2021 @Zielone krainy kurde myślałem że potas fosfor, ale to tylko jeden liść, trudno trzeba będzie z bloomem też uważać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Grudnia 2021 @konopny_janusz Lekkie popalenie, ale owszem z azotem wystopuj, bo się popali mocniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 @Zielone krainy Ciekawa różnorodność kolorów wyszła na jednej roślinie. Gitez mięso 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Grudnia 2021 @Zielone krainy masno, gratki stary! Obstawiam 87g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Grudnia 2021 @Udyr @onyx Dzięki panowie, zadowolony jestem, bo wyszło dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Ale masz zapasy 🙈🤼♂️🤼♂️🤼♂️🤼♂️ Edytowane 28 Grudnia 2021 przez TheNotoriousOfWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Bywało więcej, ale jest i tak więcej niż chciałem. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Grudnia 2021 @Zielone krainy myślisz że będzie setka z tego krzaka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Grudnia 2021 @onyx NIe wiem ziomku, ale raczej nie, choć owszem sporo wyszło, ale wcześniej też już nie raz miałem sporo i wydawało się, że będzie ohoho i jeszcze trochę, a wyszło mniej niż myślałem, więc zobaczymy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach