Gość Zielone krainy Napisano 12 Grudnia 2021 @Ważniak Oczywiście smerfie wszystko obserwuje nie umyka mi żaden szczegół. Wchodzi, co każde podlanie obecnie ec ponad 2 , a ta akuratnie dostaje niższe, bo już na drugiej, co podlanie leci ec 2,3-2,4. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 13 Grudnia 2021 8 godzin temu, Zielone krainy napisał: 50 dzień kwitnienia. 20 dni do kosy. Dostały dzisiaj ta po lewej ec 2,1, a ta po prawej ec 2,4, bo się mocno wysysa z pierwiastków. Musze przyznać że grubo tam masz 🔥🔥 Przystawił byś butelkę do nich ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Grudnia 2021 @Barney's Ja uprawiam na niskim boxie, topy nie są wielkie, bo nie mogę rośliny puścić swobodnie w górę, ale za to są ładnie zbite. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 13 Grudnia 2021 @Zielone krainy Jak sobie pomyśle co by było gdybyś mógł je puścić swobodnie... :) Piękne są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Grudnia 2021 @Lasir Dzięki ziomku, no pałki byłby znacznie większe, ale i tak jest dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Liczysz kwitnienie od preflowerów?nie od zmiany światła? @Zielone krainy Jest rewelacyjnie bym powiedział :) Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Lasir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Grudnia 2021 @Lasir Tak liczę od momentu pojawienia się prefolwerów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 52 dzień kwitnienia. Ta po prawej mocno wyjada się z pierwiastków, nadawałaby się już pod kosę, ale ta po lewej potrzebuje jeszcze trochę czasu, więc je potrzymam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @Zielone krainy a mozesz kolego zerknac co twoim zdaniem im dolega ?? Czy to moze byc od zbyt duzego swiatla czy brakuje im azotu ? @Zielone krainy ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed W jakim medium je trzymasz i w jakim są wieku? Tam nie ma właściwych proporcji nawozów, ona kwitnie, ma za dużo N w stosunku do P i K. No i światła też może brakować, czym jej świecisz, i na jakiej powierzchni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @Zielone krainy zamowilem sobie ostatnio homeboxa 90x120x180 z lumatekiem 300wpro. Ziemia biobizz light mix a wyszly z ziemi 11 listopada(33 dni) ale w tym boxie sa nie wiecej niz tydzien. Dopiero to wszystko testuje i jak zrobie optymalne warunki to juz mam nasiona odlozone. Zostaje sie doszkolic Boje sie wlasnie o to ze zbyt suzo swiatla na nia pada poniewaz mam mam ustawione na 75%mocy a odleglosc to ok 60-70 cm A to dlatego se jest jeszcze jedna w boksie 52 dniowa chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed No rozumiem, ja na twoim miejscu bym się ich pozbył i zaczynał od nowa, chyba, że z tych chcesz się na nich pouczyć, bo z nich ilościowo to mało, co będzie, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @Zielone krainy pomysle moze poloze je do starego boxa a ten wykorzystam na nowa uprawe tak jak pierwotnie planowalem Bo w sumie to szkoda czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Dokładnie tak, lepiej zacząć od nowa, jak chodzi o plon, jak chodzi o naukę to jest sens kontynuować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed to wygląda jak gnicie korzeni ma mokro cały czas ? Ja bym zabrał te kulki z góry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @Barney's wydaje mi sie ze zle interpretujesz to bo leje moze z 350 ml i czekam na lekka donice ale wezme to pod uwage 😉 @Zielone krainy dodam jeszcze ze to automaty a przygotowane mam feminizowane fotoperoid @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) @TheNotoriousOfWeed nie chce być chamski czy coś, sam też mam problemów od chu...olery, pewnych rzeczy nie przeskoczymy, niektórych rzeczy nie da się już naprostować, plant w fazie kwitnienia, bardzo mały wręcz karłowaty, okres indukcji pewnie miał już za sobą, więc jakbyś czasem miał miejsce weź nową pestkę zacznij od nowa a w międzyczasie dokończ uprawę tego co masz, coś tam z niej zbierzesz ale mało Edytowane 14 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @konopny_janusz nie musisz mnie w tym wszystkim uswiadamic bo to jasna sprawa. Moim sporym bledem byl wybor nasionek bo to sa automaty a ja dopiero zaczynam ziomus Zobacz co napisalem wyzej. Sprzetem jestem przygotowany ale w glowie jeszcze brakuje dlatego nie wystartowalem z nowymi a mam ich z 10 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed wiem, przez to samo przechodziłem i dalej przechodzę, uczę się na swoich błędach, też zaczynałem od automata. Łap mój temat spod innego konta: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @konopny_janusz Juz sie zabieram za czytanie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach