Git 509 Napisano 18 Grudnia 2021 Teraz, Zielone krainy napisał: @Git Tu nie chodzi o to, że one wchodzą na panel, ale już roślina nadaje się pod kosę i nie widzę sensu dłużej tej po prawej trzymać, tym bardziej, że skończyło mi się palenie, dzisiaj tnę sampla i suszę w piekarniku, bo nie mam, co jarać. Jak trchiomy gotowe to scinaj. Namowiles mnie wlasnie na buszkja, idę sweet zet zetke odpalic 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 @Git Mleko przechodzi w bursztyn, nie ma go jakoś wiele, ale trochę bursztynu już jest, więc za 6 dni jej kosę zrobię, a dzisiaj tylko sobie sampla zgarnę na próbę, choć nie spodziewam się szału, bo z szybkiego suszenia w piekarniku nic dobrego nie wychodzi, ale jak mus to mus. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 Uciąłem małego topka. Potem będę go testował, wysuszony w mikrofali przerywanymi "sesjami" po 30 i 15 s. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 @Zielone krainy ta gradacja koloru na liściu- sztos 😄 Czyli dziś w płucach trochę chlorofilu zamieszanie zrobi 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 @Udyr No i do tego trochę nawozów:D Tak po wysuszeniu w mikrofali wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Grudnia 2021 @Zielone krainy daj znać czy kopie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 @Zielone krainy na zdrowie 😄 Oby czesało beret 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 @fxxx1337 Za chwilę potestuje, jakby było normalnie suszone to byłbym pewien, że klepnie, a suszone w mikrofali to nie wiem, bo pierwszy raz tak suszę. @Udyr Dzięki ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 19 Grudnia 2021 @Zielone krainy u mnie podobna padają na zewnątrz zrobiła rozpierdol wewnątrz mieszaki i osuszacze nie pomogły wjebala się ta kurwa pleśń i powoli zaczynała się rozgoszczac w najlepsze ach jak zawsze dupa z tylu tak zawsze tam zostanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Grudnia 2021 @Tomaszszym Jak widzisz plechę na topach to wycinaj , bo ci zajmie całe topy i polecą na finisz do kibla, u mnie plechy nie ma na szczęście, teraz mam w boxie 50 % wilgotności, ale nie były podlewane, jak podleje to pewnie znowu wilgotność skoczy na około 57-60 %. Jednak ja mam topy zabezpieczone środkiem ochronnym, a do tego mam dobrą cyrkulacje powietrza w szafce uprawnej. @fxxx1337 Po samplu stwierdzam, że moc zadowalająca, nie masakruje, ale daje przyjemny haj, bardzo odprężający i podnoszący na duchu, do tego ma działanie mocno energetyczne, czuć energię na całym ciele. Fajnie pobudza, jasność umysłu, poprawia kreatywność, ogólnie świetny nastrój. Na temat smaku i zapachu się nie wypowiadam teraz, bo tu jest klęska, ale to dlatego, że nie wypłukana z nawozów i suszona w mikrofali, więc pięknie pachnieć i smakować nie mogła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Grudnia 2021 Nic tylko ścinać na dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Grudnia 2021 @fxxx1337 Chyba będę ciął w podobnym terminie, jak wy, ale tylko jedną z roślin, a drugą zostawie, by spokojnie sobie doszła. 57 dzień kwitnienia, jedną z roślin tą po lewej obróciłem, bo niektóre topy były gorzej naświetlone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Grudnia 2021 61 dzień kwitnienia , jakieś 6 dni do kosy rośliny, jaka znajduje się po prawej stronie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 23 Grudnia 2021 Druga kiedy?@Zielone krainy Druga kiedy?@Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Grudnia 2021 @Lasir Jak będzie na niej dość bursztynowych trichomów, pewnie gdzieś w 2 tygodniu nowego roku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 23 Grudnia 2021 Ok.Schnie mi w gardle od samego patrzenia :). Ide zajarać :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Grudnia 2021 Ale nabite pały 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Grudnia 2021 Ostatnie dni i pożegnanie z rośliną po prawej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Grudnia 2021 Wyrywales wiatrakowe ? Czy tak sama wyszła że takie pałki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Grudnia 2021 @Brazil Munster Jest 6 dni przed kosą , wyssała je z pierwiastków, a ja urwałem je, aby nie schły przy topie, bo uschnięte elementy blisko topa zwiększają ryzyko powstania pleśni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach